Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolaJJJ wrote:A konsultowałaś w końcu to lezenie z innym lekarzem? Bo im wiecej lezenia tym wieksza szkoda czasami.
nie bylam, zobaczę jutro i jak cos to umowie się do innego lekarza jeszcze
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka wrote:nie bylam, zobaczę jutro i jak cos to umowie się do innego lekarza jeszcze
-
Uff, w domu, po wizycie o pojedzona. Najważniejsze, to że jednej torbieli już nie ma. Druga jest, ale izolowana i podobno nie ma znaczenia klinicznego. Pozostałe narządy też w porządku. Żadnych wątpliwości, że chłopak. Waży ok 370g. Odwrócony dupką do świata, a jak lekarz chciał mu zrobić zdjęcie, to zasłaniał buzię rączkami. Jesteśmy umówieni na dogrywkę (w cenie tego badania, sam lekarz zaproponował ). Wszystkie narządy są prawidłowe. I łożysko na tylnej ścianie
kinga27.30, Eluska, Sylka135, 33Sylwia, mikaja, Czarna_kawa, ines. lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Uff, w domu, po wizycie o pojedzona. Najważniejsze, to że jednej torbieli już nie ma. Druga jest, ale izolowana i podobno nie ma znaczenia klinicznego. Pozostałe narządy też w porządku. Żadnych wątpliwości, że chłopak. Waży ok 370g. Odwrócony dupką do świata, a jak lekarz chciał mu zrobić zdjęcie, to zasłaniał buzię rączkami. Jesteśmy umówieni na dogrywkę (w cenie tego badania, sam lekarz zaproponował ). Wszystkie narządy są prawidłowe. I łożysko na tylnej ścianie
Aska1994 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Aska1994 wrote:Uff, w domu, po wizycie o pojedzona. Najważniejsze, to że jednej torbieli już nie ma. Druga jest, ale izolowana i podobno nie ma znaczenia klinicznego. Pozostałe narządy też w porządku. Żadnych wątpliwości, że chłopak. Waży ok 370g. Odwrócony dupką do świata, a jak lekarz chciał mu zrobić zdjęcie, to zasłaniał buzię rączkami. Jesteśmy umówieni na dogrywkę (w cenie tego badania, sam lekarz zaproponował ). Wszystkie narządy są prawidłowe. I łożysko na tylnej ścianie
-
-
GratulacjeAska1994 lubi tę wiadomość
-
Mikka, mi pokazuje 20+4, a powinno 20+5, więc chyba coś szwankujeZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJJ wrote:Umow sie bo serio jak ta szyjka jest delikatnie skrócona to dlugotrwale lezenie robi wiecej szkody niz pożytku. Mi to powiedziało dwóch lekarzy, a mam lrotsza szyjke niz Twoja,do tego ona mi sie skraca a nie jest ciągle taka sama. Zalecenia mam jasne-oszczedny tryb życia ale unikanie długotrwałego lezenia
wiesz po domu trochę chodze, siedze, staram się cos zrobić i ogarnąć w domu ale wszystko na spokojnie itp. ale na dwor nie wychodzę.
Mam nadzieje ze jutro będzie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 20:19
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Mi ostatnio lekarz na połówkowych powiedział , że każda długość powyżej 25mm jest prawidłowa i nie wymaga prowadzenia bardziej oszczędnego trybu życia, chyba że taka , która była bardzo długa i nagle skróciła się do 25 mmurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Lolla wrote:Dziewczyny, czy któraś przyjmuje neoparin w dawce 0,4?
-
Aska1994 wrote:Mikka, mi pokazuje 20+4, a powinno 20+5, więc chyba coś szwankuje