Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Kamsza ten szampon nie przesusza? Te szampony tonujace czesto przesuszaja wlosy mocno.
Może jakbyś samego szaponu używała to włosy mogą być suche, ale ja zawsze używam odżywki także niezauwazylam tego problemu 😊 -
mikaja wrote:Kamsza ten szampon nie przesusza? Te szampony tonujace czesto przesuszaja wlosy mocno.
Teraz kupiłam jakis pigment z alfaparfu i będę testowac lubię takie pierdolyKamsza lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, pewnie głupie pytanie, ale nie lubię kupować niepotrzebnych rzeczy: do gondoli na początek wypadałoby mieć przescieradełko (jedno czy dwa?), kocyk i płaską poduszkę, mam rację? Na jesień wystarczy jakiś grubszy koc i ewentualnie pokrywa od gondoli? A potem to śpiworek? 🤯
-
To chyba najczęściej są jakieś przepychanki między rodzicami.
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, pewnie głupie pytanie, ale nie lubię kupować niepotrzebnych rzeczy: do gondoli na początek wypadałoby mieć przescieradełko (jedno czy dwa?), kocyk i płaską poduszkę, mam rację? Na jesień wystarczy jakiś grubszy koc i ewentualnie pokrywa od gondoli? A potem to śpiworek? 🤯
Ja kladlam pieluchy, nie mialam nigdy przescieradla moj tak ulewal ze musialabym miec ich milion mial jedna taka 'glówną' 80x80 po calosci a pod glowa jakas miłą tetrę zawsze.
Poduszki nie trzeba - zbedny wydatek, nawet wrec zniezalecany, bo jakby dziecko ulewalo czy mialo refluks to sie caly materac unosi, zeby caly tulow sie uniosl, a nie sama glowa.
Kocyk, pokrywa i spiworek na takWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:56
-
Ej ale ja lubie chłodny odcien ale zawsze po farbowaniu mam do pierwszego mycia taki glonowato szary i on brzydki jest. Ja nienawidzę ciepłych tonów, do wlosow uzywam szamponu joanna proffesional ,ten niebieski i maske z tej samej serii. Pisalam Wam ostatnio jak mi wlosy wypadaja a moja fryzjerka az sie za głowe złapała. Ale pocieszyla ze moze mam na odwrót i po porodzie nie beda wypadac jak innym...kłamie🤣
-
Emma_ wrote:Dziewczyny, pewnie głupie pytanie, ale nie lubię kupować niepotrzebnych rzeczy: do gondoli na początek wypadałoby mieć przescieradełko (jedno czy dwa?), kocyk i płaską poduszkę, mam rację? Na jesień wystarczy jakiś grubszy koc i ewentualnie pokrywa od gondoli? A potem to śpiworek? 🤯
-
KarolaJJJ wrote:Ej ale ja lubie chłodny odcien ale zawsze po farbowaniu mam do pierwszego mycia taki glonowato szary i on brzydki jest. Ja nienawidzę ciepłych tonów, do wlosow uzywam szamponu joanna proffesional ,ten niebieski i maske z tej samej serii. Pisalam Wam ostatnio jak mi wlosy wypadaja a moja fryzjerka az sie za głowe złapała. Ale pocieszyla ze moze mam na odwrót i po porodzie nie beda wypadac jak innym...kłamie🤣
Moga Ci wypadac od szamponu - te szampony wlasnie przesuszają, a przesuszeine skory glowy wzmaga wypadanie - tak, jak suche szampony. -
mikaja wrote:Moga Ci wypadac od szamponu - te szampony wlasnie przesuszają, a przesuszeine skory glowy wzmaga wypadanie - tak, jak suche szampony.
-
Dzięki za odpowiedzi. ❤️ W takim razie rozglądam się za kocykami i pieluszkami. Któraś z was pisała wcześniej, że dobrze kupić pieluszki dobrej jakości - możecie polecić jakieś sklepy (widziałam na allegro, że niektórzy sprzedawcy podają grubość materiału, ale większość tego nie robi, więc kupuje się kota w worku)? 🙂 Ile takich pieluch tetrowych/flanelowych wypadałoby mieć?
-
Emma_ wrote:Dzięki za odpowiedzi. ❤️ W takim razie rozglądam się za kocykami i pieluszkami. Któraś z was pisała wcześniej, że dobrze kupić pieluszki dobrej jakości - możecie polecić jakieś sklepy (widziałam na allegro, że niektórzy sprzedawcy podają grubość materiału, ale większość tego nie robi, więc kupuje się kota w worku)? 🙂 Ile takich pieluch tetrowych/flanelowych wypadałoby mieć?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Emma_ wrote:Dzięki za odpowiedzi. ❤️ W takim razie rozglądam się za kocykami i pieluszkami. Któraś z was pisała wcześniej, że dobrze kupić pieluszki dobrej jakości - możecie polecić jakieś sklepy (widziałam na allegro, że niektórzy sprzedawcy podają grubość materiału, ale większość tego nie robi, więc kupuje się kota w worku)? 🙂 Ile takich pieluch tetrowych/flanelowych wypadałoby mieć?
Emma_ lubi tę wiadomość