Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma ja bym wziela max 20,łącznie (wzorki,bambusy,tetry) ,pozniej mozna domówic jak bededą fajne. Przy dziecku i tak codziennie /co drugi dzień pranie leci wiec wyrobisz z tymi 20 sztukami na spokojnie. Ubranka noworodka przez ulanie i kupki w upale w koszu pleśnieja/śmierdza juz po 24 godzinach wiec pranie to norma.
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, pierw pielegniarka ktorsa mnie rejestrowala zmierzyla ciśnienie, potem miałam wejść na wage a potem sprawdzila poziom cukru. Mialam 86 wiec dobry. To było prawie 2h po jedzeniu.
Dostalam glukometr, paski i igly oraz recepre na paski i na paski żeby badac sobie glukozę i aceton w moczu.
Mam mierzyc cukier 4 razy. Na czczo i 1h po posiłkach.
No i dieta, mniejsze posilki, ograniczyc slodkie itp
Ale czuje ze ja potrzebuje zjesc chociaz pol batonika, czy cukierka. A nie moge!! to jakis koszmar normalnie!
Za 3 tygodnie mam przyjsc do kontroli
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
KarolaJJJ wrote:Emma ja bym wziela max 20,łącznie (wzorki,bambusy,tetry) ,pozniej mozna domówic jak bededą fajne. Przy dziecku i tak codziennie /co drugi dzień pranie leci wiec wyrobisz z tymi 20 sztukami na spokojnie. Ubranka noworodka przez ulanie i kupki w upale w koszu pleśnieja/śmierdza juz po 24 godzinach wiec pranie to norma.
-
Ja po usg połówkowym dzidzia zdrowa, waży 375g. Niestety bardzo wstydliwa przykleiła się do mojego kręgosłupa i nie szło potwierdzić czy to dziewczynka. Więc na 100% będę wiedzieć za miesiąc 😉
Alisia, Sylka135, Alrauna1987, Hiszpaneczka, LidziA89, mikka86, Emma_, Kamsza, Eluska, KasiaLukasia, Drobinka91, Messy92, Aska1994, Casjopea, mikaja, 33Sylwia, ines., kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Jestem już po połówkowych 😁 wszystko w porządku ❤️ mała waży 497 g i ssała kciuka.
Co do pieluch tetrowych to zamówiłam dziś 10 białych i 10 kolorowych później najwyżej domówie. I zamówiłam babmusowa duża 120x120 😃Alrauna1987, Hiszpaneczka, mikka86, Emma_, Alisia, Eluska, Sylka135, Drobinka91, Messy92, Aska1994, Kamsza, KasiaLukasia, Micia, Casjopea, mikaja, ines., kinga27.30, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Cudnie dziewczyny!
-
33Sylwia wrote:
Drobinka91 wow! bardzo fajne to łóżeczko choć ja zostaje przy tradycyjnym drewnianym
ale może jeszcze mi się coś zmieni
Ja też będę miała zwykłe drewniane, to jest tylko dostawka do łóżka żebym nie musiała biegać w nocy 😜 poza tym i tak starcza do około 6 miesiąca. W dzień myślę że będę się starała kłaść Go do normalnego łóżeczka a to zostanie na noc. Poza tym jest fajne bo ma kółka i mogę jeździć po całym domu i robi też za turystyczne, łatwo się składa 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ja zawsze pasemka w chłodnym blondzie robie. Podstawą potem jest nie używać szamponow przeciwlupiezowych bo wyplukuja kolor.
Dostałam dziś i pensję i zwrot podatku. Muszę wywalić te setki na mała. Ale wciąż czekam z zakupami chyba do porodu nie uwierzę, że będę miała córkę hahahah -
Messy92 wrote:Ja zawsze pasemka w chłodnym blondzie robie. Podstawą potem jest nie używać szamponow przeciwlupiezowych bo wyplukuja kolor.
Dostałam dziś i pensję i zwrot podatku. Muszę wywalić te setki na mała. Ale wciąż czekam z zakupami chyba do porodu nie uwierzę, że będę miała córkę hahahahMessy92 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Tu kupowałam te pieluchy https://allegro.pl/oferta/pieluchy-tetrowe-kolorowe-pielucha-tetrowa-premium-7672718604?snapshot=MjAxOC0xMi0xM1QwODo1MTozNC4yNDlaO2J1eWVyO2FjOTlhM2ZjOTY5NTRkMWM2Yjk0MDA1ZDZmNmE0MjIwNzcxZjU5MDZlNjZkYzg5M2JjZmZmZTVhZGU4NzE5Mzc%3Durl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Jest 19 a ja zasypiam,mialam robic gołąbki ale chyba pójde spac o 20. Wychodzą te nieprzespane noce...
Musze sie pochwalic ze moj małżon wiezie z rodzinnego domu pelna torbe ubranek z Uk ktore kupiła tesciowa,on to zabral dzisiaj zeby ona jutro pociągami tego nie woziła, ale.sie jaram😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 19:11
mikka86 lubi tę wiadomość
-
Mikka86 spoko tatuaż Ja mam na udzie idący od pachwiny i gdzieś kiedyś znalazłam "rozpiskę", że tatuaż w tym miejscu to chyba tylko dla ginekologa. I w zasadzie okazało się to prawdą, każdy jeden gin, u którego w życiu byłam się nim jaral 😂
mikka86, LidziA89 lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:Mikka86 spoko tatuaż Ja mam na udzie idący od pachwiny i gdzieś kiedyś znalazłam "rozpiskę", że tatuaż w tym miejscu to chyba tylko dla ginekologa. I w zasadzie okazało się to prawdą, każdy jeden gin, u którego w życiu byłam się nim jaral 😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
W ogóle to powoli mi się ciężko robi. Dzisiaj naprawdę nie było mi lekko walnąć się na glebę i pobrać krew od dwóch szarpiacych się owczarkow. Moje kitelki też już robią się przyciasnawe 😉
Za to miałam niedawno branie. Facet po wizycie z psiakiem zagląda do gabinetu i pyta się, czy znam jakiś tam serial o weterynarzu kobiecie i dentyście. Nie znam. Stwierdził, że oczywiście ja jestem od tamtej dużo ładniejsza, ale jakby co to oni w serialu kręcą ze sobą, a on jest dentysta.. No i ten tego Pytam się gościa czy widzi, że ja w ciąży jestem. A on z promiennym uśmiechem oświadcza, że oczywiście, że widzi 😂KasiaLukasia, Kamsza, Sylka135 lubią tę wiadomość