Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Ile tych koszul do szpitala trzeba? Ze dwie, nie?
Ja mam 2 koszule, ale biore tez luzne gacie i koszulki takie najzwyklejsze. W koszulach chce byc jak najmniej ise bedzie dalo Ostatnio, to doslownie na przebicie wod dopiero sie w koszule przebralam
-
U mnie 80 dni do tp
Zwazylam sie dzis i mam 200 gram mniej, niz ponad 2 tygodnie temu. Widac, ze 3. trymestr i zwieksza sie zapotrzebowanie kcal, bo ja czesciej glodna sie budze Gdzies za malo tych kcal jem w ciagu dnia widac. A i ruchu mam wiecej, bo czuje sie dobrze, to korzystam
Teraz, skoro nie mam cukrzycy zastanawiam sie co z porodem Mma zagwozdke - gdzies tam w glowie mialam ta wizje indukcji, a teraz ona zniknela. Teraz znowu kolejne oczekiwanie na usg w 34tygodni u izobaczymy ile kluska wazy btw snilo mi sie dzis, ze ja urodzilam aczkolwiek to bylo nierealne, bo kompletnie bezbolesne a tak to nie dziala to wiem na pewno jedyne co, to w tym snie mialam cale nogi sine, takie az fioletowe.
Aktualnie wbija mi - i to tak mega mocno - glowe w prawe zebra - xgirl tak, bola mnie zebra - wlasnie teraz, jak wbija mi glowe zołza az ja doslownie czuje i moge po niej poglaskac :DWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 09:00
-
Siedzę i rozkminiam, czy mąż mi coś do jedzenia przywiezie jak po mnie podjedzie. Jeśli przywiezie jakieś ciasteczka, to go zamorduje!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Przeczytałam, muszę tylko z mężem pro forma pogadać, a dzieci nam wiecznie nie pozwalają, jak już jest w domu 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
tka_aa wrote:Drobinka, w 24 i 6 dnuy około 800-830 gr. Lekarz mowil, ze super i ze tydzien do przodu nawet. A masz robione inne pomiary?
Lidzia to na ilu jednostkach juz lecisz?
No u mnie też mówił, że rośnie książkowo.🙂 Wszystkie inne pomiary które miałam tak samo wskazywały na ten właśnie tydzień, nie mam zdjęć, więc Ci nie powiem ile dokładnie cm czego miał, jedyne co zapamiętałam to jak mówił, że tułów dziecka miał około 20 cm, więc doliczając nóżki i główkę to już kawał człowieka 😅
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Mikaja mi nawet nie chodzi o bol zeber od uderzen dziecka bo akurat w zebra mi jescze nie wali Chodzi o to, ze one tak Bola jakbym tam zakwasy miala czy cos w tym stylu. Jak sie zasmieje czy kaszlne to czuje je wtedy jescze bardziej. Tak sobie tlumacze, ze brzuch sie powieksza i mi na te zebra uciska bo juz pomyslu nie mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 10:01
-
Lepiej mieć więcej, bo nigdy nie wiadomo, czy coś nie przecieknie albo z tyłu albo z cyców albo maluch nas upiększy. 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Aska1994 wrote:Lepiej mieć więcej, bo nigdy nie wiadomo, czy coś nie przecieknie albo z tyłu albo z cyców albo maluch nas upiększy. 😂
-
Niech mi ktos cos wyjasni Podczytuje kwietniowki i czemu one tam ciagle klada sie do szpitala w jakis konkretny dzien mimo, ze nie rodza ani nie maja terminu na cc? Ciaze tez nie przenoszone bo widze 38tyg, 39..Nie chce ich meczyc moimi durnymi pytaniami bo i tak stresu maja juz..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2019, 10:18
-
tka_aa wrote:Jaki dostałas i na jak długo?
Karola, też myslę, że trzeba szybko działąś coby nie kwitło bardziej. Mam nadzieje, że sie odezwie jutro, a jak nie to zadzwonie, albo przejde sie do niego, bo przyjmuje w czwartek u mnie w mieście. A czy takim czymś może zająć się w razie czego internista?
Mam wizytę w poniedziałek u diabetologa-ginekologa, więc w razie co też pewnie pomoże, ale wolałabym nie czekać kolejnych 5 dni ;/tka_aa lubi tę wiadomość
-
Xgirl, pewnie na wywołanie albo obserwacje. Może im tachykardia wyszła na KTG (wysokie tętno). Albo mają cukrzycę, a wtedy wcześniej się wywołuje itdZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ja też je podczytuje 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Dziewczyny zwracajcie uwagę na wymiary tych koszul a nie na rozmiary na metce, ja zamówiłam XL i dzisiaj je odsyłam bo są za małe tzn na upartego są dobre teraz a wiadomo że jeszcze "się rozejdę" , a ja nie należę do tęgich osób.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
mikka86 wrote:Dziewczyny zwracajcie uwagę na wymiary tych koszul a nie na rozmiary na metce, ja zamówiłam XL i dzisiaj je odsyłam bo są za małe tzn na upartego są dobre teraz a wiadomo że jeszcze "się rozejdę" , a ja nie należę do tęgich osób.
-
No ja podczytuje wiele watkow. Fajnie popatrzec na dziewczyny, ktore sa przed i za nami W ogole w kwietniowkach uderzyly mnie opowiesci o tesciowych.. to jakas plaga jest, ja tego nie rozumiem. Co z tymi ludzmi jest nie tak? Nie wyobrazam sobie nie wspierac mojej corki i jej meza, obrazac sie o byle co, robic problemy, strzelac fochy, no ludzie..