Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
tka_aa wrote:Drobinka, super Ty faktycznie jak ta drobinka jestes
Hope, chetnie Tylko mhsimy chyba sie dodac jakos?
Ja wlasnie zwijam sie do endokrynologa. Trzymajcie kciuki, zeby mi znowu wypisala clexane na zniżke!
Co do ruchow, u mnie sie kreci przyzwoicie, wiec jestem spokojna -
mikka86 wrote:Mój chyba się rusza☺️, kurcze jestem dzisiaj w takim szale sprzątania, że zapomniałam, że mam dziecko w brzuchu i szczerze to jeszcze ani razu nie skupiłam się na ruchach 🙀
Ja to lubie w takie aktywne dni - zazwyczaj tak u mnie weekendy wygladaja. Spokojniejsza jestem wtedy.
Bo jak w robocie plaszcze dupsko, to nieraz mam wrazenie, ze za malo ja czuje. -
Emma właśnie może Ty też choć na chwilę odwróć uwagę od ciąży i zajmij się czymś zupełnie innym, jakieś sprzątanie, zakupy etc.tak żeby nie skupiać całej uwagi tylko na dziecku bo z tego co czytam to czesto się czymś martwisz, a z małą na pewno wszystko w porządku 🙂
Emma_ lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
mikka86 wrote:Emma właśnie może Ty też choć na chwilę odwróć uwagę od ciąży i zajmij się czymś zupełnie innym, jakieś sprzątanie, zakupy etc.tak żeby nie skupiać całej uwagi tylko na dziecku bo z tego co czytam to czesto się czymś martwisz, a z małą na pewno wszystko w porządku 🙂
-
Emma_, Aska1994, Drobinka91, xgirl, Alisia, Lolla, Eluska, mikka86, 33Sylwia, Czarna_kawa, Panna_Justyna, poliś lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam że zapomniałam zapytać z tego wszystkiego o wagę. Za bardzo się zachwycalam jaka ona śliczna.I zaczęło do mnie docierać to że mogę mieć zdrowa coreczke😍😍😍Ale nic straconego za miesiąc kolejne USG ale bardziej specjalistyczne więc zapytam napewno 😁😊
CO do mojego brzucha to powiem wam że czuję już te +6kg 😊Panna_Justyna lubi tę wiadomość