Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołych Świąt!
Kamsza, Czarna_kawa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Wesołych świąt dziewczyny! 🐣🐇 😘
Kamsza, Czarna_kawa, Drobinka91 lubią tę wiadomość
-
Kochane, wesołych i smacznych ciekawe, ile nam przybędzie po świętach ja nie mam najmniejszego zamiaru sobie odmawiać!
Kamsza, Drobinka91 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Wesołch dziewczyny!
Piękne te świeta w tym roku. Słonko swieci,pół dnia siedzieliśmy nad jeziorem 😁Z jedzenia to ja pozostalam dzisiaj na siemieniu lnianym i lekkich posiłkach🤣zjadłam troche babki i mały szaleje,znowu sie przekręcił i juz nie jest główką w dół🙄On nie moze dostawać cukru jednakDrobinka91 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie. Mam do Was pytanie. Czy któraś z Was spotkała się z takimi czerwonymi wykwitami na udzie, jakby krążenie nie do końca działało? Wyszły mi dzisiaj na prawej nodze tylko, od kolana w górę i trochę się martwię.
http://pokazywarka.pl/p01dpn/ -
xgirl wrote:A boli Cie to? Albo czujesz noge inaczej?
-
AAA kurde nie wiem co to i nie chce zeby bylo na mnie, ze w blad wprowadzam i strasze ale jak dostalam w grudniu zakrzepicy to tez mi na nodze tak bylo widac siatke naczyn krwionosnych. U mnie byla noga do tego napuchnieta i czerwonawo fioletowa ale moze na poczatku wygladala lepiej a tego nie zauwazylam. Nie chce Cie straszyc, moze to nic takiego ale z drugiej strony kto wie. Nie chce zebys sie przez moj wpis denerwowala (choc pewnie juz za pozno)
-
JaSzczurek wrote:Dziewczyny, mam nadzieję, że święta mijają Wam spokojnie. Mam do Was pytanie. Czy któraś z Was spotkała się z takimi czerwonymi wykwitami na udzie, jakby krążenie nie do końca działało? Wyszły mi dzisiaj na prawej nodze tylko, od kolana w górę i trochę się martwię.
http://pokazywarka.pl/p01dpn/ -
Wlasnie tez sobie pomyslalam, ze duzo dzis siedzialas. W podrozy takie rzeczy lubia sie pojawiac, do tego w ciazy jestes (zwiekszona krzepliwosc krwi). Moze to nic takiego ale szczerze ja bym pojechala to pokazac lekarzowi..
-
Ehh, dzięki dziewczyny. Mam wizytę we wtorek to pokażę lekarzowi, a jak zniknie to pokaże mu zdjęcie. Same problemy z tymi świętami. Mama mnie właśnie raczyła poinformować, że w tiramisu, którego kawałek zjadłam był kieliszek likieru kawowego 15% na blachę, którą nasączyła biszkopt. Pochwaliła się, że zrobiła bez surowych jajek, ale o alkoholu już nie wspomniała... I teraz oczywiście siedzę i się denerwuję, bo na ogół nawet piwa 0,5% nie ruszam...