Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola tak - na noc ma + 1-2 w dzien, ale te ma tylko na 5 miunt doslownie na kupe, bo nie robi do nocnika - ma jakas blokade. Jak mu sie chce, to mowi zeby zalozyc pampka, robi, sciagamy i tyle. Tak to nocnik/toaleta z nakladka.
Mikka ja mam po polowie + z tych uzywanych paczek i od znajomej mam kilka takich na ramiaczkach, ale nie podobaja mi sie - dodatkowo sa hiper male wiec nie wiem czy w ogole zalozymy.
Angelikamarta ja nie pomoge niestetyanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem, ile mam sztuk, bo w sumie nie liczylam. Mysle sobie, z ei tak mam juz za duzo i pewnie czesci nawet jej nie zaloze mam 2 worki prozniowe tych najmniejszuych ciuszow 1 worek wielkosci szuflady w komodzie malm zz ikei wiec mma 2 szuflady ubranek. Z mlodym mialam mniej a i tak nie ubralam mu wszystkiego. Pamietam mialam 15 sztuk bodziakow z krotkim rekawkiem tego pierwszego rozmiaru wiec pewnie 52-56
-
KarolaJJJ wrote:Angelikamarta na ból zeber najlepszy jest poród😁
Mikaja ile Twoij ma? 3 lata?
Ale najdziwniejsze jest to że nie bolą mnie na dole tylko na górze i to po prawej stronie 😭już 1,5 tyg na prawym boku leżeć nie mogę😭 -
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Czyli po ile macie sztuk na 56 i 62?
62 krótki - 7, długi - 2
Chyba nie za dużo, nie znam się 😆ale jeszcze coś napewno dokupie -
Mikaja to stary koń na pampki ale wiadomo,kazdy jest inny. Moja latała bez jak skonczyla 2 lata. Nawet na noc nie musiala mieć. No ale wiadomo,dziecko dziecko nie równe,zwyczajnie nie umiem sobie 3 latka w pampersie😁Obym nie musiala miec takiego w domu😏
Ja tez mam za duzo ciuchów,tez polowy nie załoze pewnie,to samo z kocykami,pewnie ze dwa beda w uzyciu. -
Nic nie załatwiłam, tyle ludzi było, że zrezygnowałam.😤 Mam jechać do Niego we wtorek do szpitala. A i płynu kontrolnego do glukometru też nigdzie nie mogłam dostać, zamówiłam na allegro.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
W ogóle co bierzecie do szpitala, torby czy walizki? 😜 nie wiem kompletnie w co nas spakować i ile tego brać. Muszę mieć miejsce dla siebie, małego i męża, bo będzie też spał z nami i nie wiem czy pakować nas razem, czy ja z małym razem, a mąż oddzielnie, czy mały oddzielnie, a my we dwoje razem. 🤔 jak Wy planujecie?
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Drobinka91 wrote:W ogóle co bierzecie do szpitala, torby czy walizki? 😜 nie wiem kompletnie w co nas spakować i ile tego brać. Muszę mieć miejsce dla siebie, małego i męża, bo będzie też spał z nami i nie wiem czy pakować nas razem, czy ja z małym razem, a mąż oddzielnie, czy mały oddzielnie, a my we dwoje razem. 🤔 jak Wy planujecie?
Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Drobinka91 wrote:W ogóle co bierzecie do szpitala, torby czy walizki? 😜 nie wiem kompletnie w co nas spakować i ile tego brać. Muszę mieć miejsce dla siebie, małego i męża, bo będzie też spał z nami i nie wiem czy pakować nas razem, czy ja z małym razem, a mąż oddzielnie, czy mały oddzielnie, a my we dwoje razem. 🤔 jak Wy planujecie?
Ja bym sie pakowala osobno,praktyczniej.
U Was tez jest taka popieprzona pogoda? Rano grzalo,pozniej burza,pozniej ciemno i zimno a teraz leje i świeci słońce.Drobinka91 lubi tę wiadomość
-
Karola u nas nie było mowy o wcześniejszym odpieluchowaniu. I dobrze bo ja jestem za tym żeby dziecka na sile nie pchać. Zaczęły mi go odpieluchowywac w grudniu w żłobku i tak poszło. Teraz tylko ta dwojka i noc.
Drobinka ja biorę dla siebie i małej walizkę na kółkach a reszta będzie w aucie na parkingu.Drobinka91 lubi tę wiadomość