Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleśka11 wrote:Czarnulka a czy Wy nie macie tam jakiejś prywatnej opieki? Nie możesz, skoro aż tak się denerwujesz, pójść na usg prywatnie?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dlatego jesli nie przyjdzie mi wizyta to ide prywatnie po 9+3 .. wiecie co mnie.lrzeraza jak niektore dziewczyny daja rade skoro pierwsze usg jest w 18tc.' Mi dadza wczesniej ze wzgledu na to co przeszlam27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dlatego jesli nie przyjdzie mi wizyta to ide prywatnie po 9+3 .. wiecie co mnie.lrzeraza jak niektore dziewczyny daja rade skoro pierwsze usg jest w 18tc.' Mi dadza wczesniej ze wzgledu na to co przeszlam
coo, w 18tc :o to jest jakieś niepojęte!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
czarnulka24 wrote:Chcialbym iść prywatnie ale teraz juz nie ma sensu bo serduszko zawsze stawalo 9+3 wiec maz mowi ze moze i lepeij bo znowu bym sobie robila glupie nadzieje a nie wiadomo jal.bedzie po tym 9+3 .. a tak bedzie bialo na czarnym
-
Ja też bym poszła prywatnie... chyba bym oszalała z tego czekania. Ja mam w najbliższą środę i nie wiem czy wcześniej się nie złamie... To jeszcze 6 dni !!!! Ja nie wiem jak to wytrzymam
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Dziewczyny a myślicie ze w 9tc jest sens robić test ciążowy? Robilam tydzień temu i kreska byla mega intensywna ale wtedy mialsm mega objawy a od kilku dni prawie nic jedynie cyce bola chwilami i czasem w głowie sie zakreci27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
czarnulka24 wrote:Dziewczyny a myślicie ze w 9tc jest sens robić test ciążowy? Robilam tydzień temu i kreska byla mega intensywna ale wtedy mialsm mega objawy a od kilku dni prawie nic jedynie cyce bola chwilami i czasem w głowie sie zakreci
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Oki a wiec jesli nie przyjdzie mi do.konca tyg list z usg umawiam wizytę prywatna po 9+3 .. bo juz sama nie wiem moglabym teraz iść ale czy jest sens? Skoro znow bede sie stresowac w okolicach 9+3 czy aby napewno wszystko ok
A wiecie jaka mialam przygode z bliznikami
Jako ze zawsze 9+3 seruszko stawalo chialam sprawdzic czy wszystko jest ok poszlam glupia na bete 9+0 a wczesniej robiłam cos 8+2 i było 111 tys ... odebralam wynik a tak tylko 63tys i to w tym samym tyg .. ryczalam do wieczora pojechalam do gina na szpital na usg bo mial dyzur i okazalo sie ze wszystko ok i na tym etapie bety sie nie robi ...
Takze nauczke mialamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 13:22
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czarnulka, sama widzisz, że robienie bety nic Ci nie da
I nie ma sensu iść teraz na USG, bo w okolicy 9+3 i tak będzie stres. Zrób tak, jak mówiłaś, umów się po 9+3, najlepiej kilka dni, nie od razu. Jakkolwiek to zabrzmi, to na tym etapie nic więcej nie da się zrobić, oglądanie bobasa na USG daje spokój tylko na chwilę, później i tak zaczyna się stres. Musimy poczekać do pierwszych ruchów, wtedy codziennie będzie namacalny dowód, że raczej jest okczarnulka24 lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Kurczę ja dziś bardziej plamię niż zwykle ja chyba oszaleje (((( nie chce nigdzie jechac bo jak okaże się, że wszytko jest dobrze to tylko niepotrzebnie znowu wstałam z łóżka, a to jednak jest wyprawa itd ...I boję się, że to usg dopochwowe też przy tym plamieniu mi szkodzi . A do tego cały czas jestem przekonana , że mam mniejsze mdłości itd (( dla mnie ta ciąża jest masakryczna
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Kurczę ja dziś bardziej plamię niż zwykle ja chyba oszaleje (((( nie chce nigdzie jechac bo jak okaże się, że wszytko jest dobrze to tylko niepotrzebnie znowu wstałam z łóżka, a to jednak jest wyprawa itd ...I boję się, że to usg dopochwowe też przy tym plamieniu mi szkodzi . A do tego cały czas jestem przekonana , że mam mniejsze mdłości itd (( dla mnie ta ciąża jest masakryczna
-
Mam .... Ale co mi powie przez telefon to tylko takie gdybanie najgorsze, że taka wizyta nic mi nie da, a mogę zaszkodzić tym, że niepotrzebnie wstanę i pojadę
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Kurczę ja dziś bardziej plamię niż zwykle ja chyba oszaleje (((( nie chce nigdzie jechac bo jak okaże się, że wszytko jest dobrze to tylko niepotrzebnie znowu wstałam z łóżka, a to jednak jest wyprawa itd ...I boję się, że to usg dopochwowe też przy tym plamieniu mi szkodzi . A do tego cały czas jestem przekonana , że mam mniejsze mdłości itd (( dla mnie ta ciąża jest masakryczna
Takze trzymaj sie odpoczywaj duzo .. bierzesz jakis duphason?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Tak tak biorę duphaston. Normalnie 2 x dziennie A od dziś zaczęłam 3x dziennie. Tak się denerwuje
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
Blanka oby to plamienie ustało...a na brązowo plamisz czy jak? Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️