Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
czarnulka24 wrote:Ja pewnie bede nastepna co was opuści jakos tak przestalam czuc sie w ciąży:/ usg za tydzień jedynie bola piersi i jest mi slabo z rana
Jejku nie pisz tak.... jak w ogóle możesz tak myśleć ;-(
Dziewczyny nie wolno czarnowróżyć, bo można na siebie ściągnąć nieszczęście.
Pismak ;-(
-
Moje objawy też są jakieś takie raczej delikatne, a czasami w ogóle ich nie ma, ale nigdy nie pomyślałam, że z moimi skarbami jest coś nie tak .
Cieszę się że tak przechodzę ciąże i oby tak dalej.Shirley lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Jejku nie pisz tak.... jak w ogóle możesz tak myśleć ;-(
Dziewczyny nie wolno czarnowróżyć, bo można na siebie ściągnąć nieszczęście.
Pismak ;-(
Dobra od jutra postaram sie pozytywnie mastawic. Musi być dobrze nie ma innej opcji chlopcy czekaja na rodzeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 01:21
Shirley, KaśkaKwa lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Mnie od wczoraj boli brzuch. Nie jakoś mocno ale dość nieprzyjemnie. Wcześniej oprócz samego początku nic mnie nie bolał. Muszę wybrać się do apteki po aspargin a tak bardzo bym chciała zakopać się dzisiaj w łóżku pod kołdrą ale niestety nie ma takiej możliwości przy dziecku.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! -
Moja bezsenność zamieniła się w jakaś narkolepsje. Wczoraj padłam o 20 i bez przerwy nawet na siku się nie obudziłam spałam do 6:15 jak zadzwonił budzik. Natomiast od kilku dni już chodzę taka na maxa zmęczona jeszcze te godziny spędzane ostatnio za kółkiem nie pomagają ale mam dużo spraw do ogarnięcia. Ja chyba najbardziej nie mogłam spać przez stres związany z nową pracą i tym jak szef nowy przyjmie mnie dowiadując się od razu o ciąży na szczęście wszystko potoczyło się bardzo pozytywnie i chyba jak ten stres odpuścił musiałam po prostu odespać...
-
Zmierzyłam cukier sobie w domu. 88. No to spoko. Dla spokoju jeszcze będę sprawdzać. Trochę się przestraszyłam wczorajszym wynikiem .
A jutro o 16.20 wizyta. Już miesiąc minął od ostatniej...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:00
asylia, Nadinka83 lubią tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Witam sie w 10tc .. cała noc nie spalam.. kiedyś sie wykoncze .. zamiast spac wciazy to u mnie bezsenność .. w poprzedniej tez tak mialam a zaraz po porodzie śpiączka ze cos a tu trzeba było mleko od ciagac co 2 h...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:22
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć dziewczyny u mnie dziś początek 13 tc
Jeszcze dwie godziny i ruszam w stronę kliniki na badania
stres jest ale też radość że znów zobaczę moje dwa szczęściaczarnulka24, Shirley, Samsaramsa, Blanka85, Izieth, Alala, Lusi91, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
Nadinka83 wrote:Cześć dziewczyny u mnie dziś początek 13 tc
Jeszcze dwie godziny i ruszam w stronę kliniki na badania
stres jest ale też radość że znów zobaczę moje dwa szczęściaNadinka83 lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
Nadinka powodzenia!!!! Ty już będziesz po , a ja jeszcze w kolejce będę pewnie czekać.... Ja bardzo boję się tej wizyty:(
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Blanka85 wrote:Nadinka powodzenia!!!! Ty już będziesz po , a ja jeszcze w kolejce będę pewnie czekać.... Ja bardzo boję się tej wizyty:(
Rozumiem Twój stres bo ja w piątek w takim nastroju wchodziłam na wizytę - spodziewając się najgorszych wieści. Ale będzie dobrze Trzymam mocno kciukiBlanka85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny meeeeega kciuki za wizyty :*
Do mojej jeszcze tyleeeeeeeeeee czasu.
Czuję się dzisiaj jak kupa. Źle spałam, od rana mniejsze lub większe mdłości, a teraz mam wrażenie, że mnie coś rozkłada (głowa jakas ciężka i ogólnie bleeeee).Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 09:39
Blanka85, Nadinka83 lubią tę wiadomość
-
Nadinka, Blanka trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści z wizyt.
Ja dzisiaj też kiepsko sie czuję. Od rana mi słabo , wisiałam już nad kiblem dwa razy i do tego mega katar. To nie mój dzień zdecydowanie:(Nadinka83, Blanka85 lubią tę wiadomość
-
Ja mam wizytę dziś o 11:30 ale nawet na usg nie będę.
Nie wiem po co tam idę ale ok...
Mieszkam w Norwegii czarnulka pewnie wie jak tu jest.
Od tygodnia wcale jakoś nie czuje się w ciąży, brzuch jak wcześniej miałam jakby spuchnięty to teraz się zmniejszył dużo i ogólnie podbrzusze rzadko pobolewa, bol piersi prawie znikł ale są większe i twarde a wymiotować jak nie wymiotowałam tak nie wymiotuje nudności tez odeszły w las. Tylko chodzę kicham i smarkam. W poprzedniej ciąży kichalam jak szalona i nie skończyło się to dobrze. Ciekawa jestem co mądrego mi powiedzą dZis zaczynam 11tc a tu normalnie pierwsza wizyta w 12tc także zobaczymy.
[*] Aniołek 9tc 04.2018