Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Doriska87 wrote:Powiedzcie proszę czy u Was też jest różnica w tygodniach ciąży na podstawie biometrii z USG? U mnie:
CRL tydzień 11,5 a BPD 12,2 czyli jest kilak dni różnicy miedzy wielkością mózgu a CRL.
Lekarz twierdzi że jest ok, ale ciągle mi to nie daje spokoju.Doriska87 lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Mama Wojtka wrote:Z tymi szacunkami na USG to spokojnie. Co wizytę inne szacunki. Termin porodu miałam rozstrzał w zależności od wizyty od 4.08 do 26.08. Jednego razu kość udowa ileś tygodni do tyłu w porównaniu do reszty a na następny raz kość udowa ok a co innego się zmieniło. Wszystko zależy, tak lekarz wyceluje, jak dziecko się ułożyło. Nie ma co panikować i szukać problemu. Im mniej człowiek drąży, tym mniej się stresuje
Mój maż też tak twierdzi- kilkudniowe różnice to jeszcze nie problem zwłaszcza że lekarz tweirdzi że jest ok. Przeglądając fora też zauwayzłam ze inne dziewczyny miały rozbiezności i wszytsko było ok. Czas przestać fiziować...
Ja to jestem taka panikara i dociekliwa osoba że na usg bym najchetniej codziennie chodziła i sama robiła swoje statystyki - ot taki umysł badawczy mam
2019 Natalka -
Doriska87 wrote:Dzięki za odp.
Mój maż też tak twierdzi- kilkudniowe różnice to jeszcze nie problem zwłaszcza że lekarz tweirdzi że jest ok. Przeglądając fora też zauwayzłam ze inne dziewczyny miały rozbiezności i wszytsko było ok. Czas przestać fiziować...
Ja to jestem taka panikara i dociekliwa osoba że na usg bym najchetniej codziennie chodziła i sama robiła swoje statystyki - ot taki umysł badawczy mamDoriska87 lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:Ja mam w środę prenatalne plus test Pappa. Oby wszystko było ok. Dziś kupiliśmy większy, rodzinny samochód, na dwoje dzieci i podwójny wózek. Mam nadzieję, że jakiś użytek z tego auta będzie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nita wrote:Ja mam w środę prenatalne plus test Pappa. Oby wszystko było ok. Dziś kupiliśmy większy, rodzinny samochód, na dwoje dzieci i podwójny wózek. Mam nadzieję, że jakiś użytek z tego auta będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 18:57
Ariette1983 lubi tę wiadomość
Wojtek 10.08.2016r. -
Mama Wojtka wrote:My ponad dwa lata temu kupiliśmy 7-osobowego vana (dwa siedzenia w bagażniku). Śmiali się wszyscy, że duża rodzina się zmieści. Najlepsze jest, że fotelik RWF kasuje przednie siedzenie a bagażnik na każdy wyjazd wypchany po brzegi. A trzy foteliki to w ogóle kosmos będzie... Trzeba chyba kupić busa...
My kupiliśmy Renault Scenic. Może nie jest aż tak duży dla innych osób, ale dla mnie ogromny, bo do tej pory jeździłam małym Fordem trzydrzwiowym. Mój syn nadal jeździ rwf, ale chcę mu kupić inny fotelik, z opcją rwf do 25 kg. -
Hej a nie ogarniam ale czytam i pozdrawiam starsza przyniosla z przedszkola jelitowke w ciagu dwoch nocy wymiotowala tak ze nawet pol sciany zalatwione i nie chce poluscic wczoraj sie okazalo ze i najmlodsza zalapala takze ma biegunke i tez wymiotuje ... Noc mialam mega ciezka mala wymiotowala 6 razy a ja sie balam zeby mi sie ne udusila podczas snu tragedia normalnie na dodatek jak dotad sie idelanie czulam tak teraz jestem wrakiem czlowieka sama mysl o posilku powoduje ze mi nie dobrze ... Tylko nie wiadomo czy to ciaza czy jelitówka i mnie bierze
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Shirley wrote:Mama Wojtka jaki macie samochód? Ja kompletnie nie znam się na tych większych. Musimy jednak coś takiego kupić.
Shirley lubi tę wiadomość
Wojtek 10.08.2016r. -
Mama Wojtka dziekuje ale może być ciezko bo co raz gorzej sie czuje ...
My mamy combi ale maz mysli tez o czyms wiekszym nie wiem jak to sie pisze ale on cos wspominal o sharanie (nie wiem czy dobrze napisalam) ne znam sie na autach :')Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 20:24
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Mama Wojtka dziekuje ale może być ciezko bo co raz gorzej sie czuje ...
My mamy combi ale maz mysli tez o czyms wiekszym nie wiem jak to sie pisze ale on cos wspominal o sharanie (nie wiem czy dobrze napisalam) ne znam sie na autach :')
Moi rodzice mają sharana i alhambre jeden i to samo. Super pojemne jest i na tym samochodzie jeździłam zaraz po zrobieniu prawka. Ciężko mi było później przesiąść się do niskiego bo tu widoczność super -
Nita wrote:Dziewczyny a jak z parkowaniem i cofaniem tych większych aut? Bo tego się boję najbardziej dajecie radę?
Shirley lubi tę wiadomość