Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiszpaneczka wrote:Co raz bliżej wizyta i się zaczynam stresować. Oby w poniedziałek było wszystko dobrze!
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Co do progesteronu ja biore nadal duphason 3x2, luteiny nie biore w obecnej ciazy.
Dziewczyny a czy wam badano dlugosc szyjki na prenatalnych? Lub u swojego lekarza badalyscie?chodzi mi o pomiar usg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 15:12
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jak mnie cieszą same dobre wieści
Ja na każdej wizycie mam badanie ginekologiczne i usg. Wiec jestem przekonana ze moja lekarka szyjkę sprawdza. I jeśli coś złego by się działo to by mi powiedziała.
Ja czekam z utęsknieniem na wtorek i spotkanie z moimi dziećmi. Powoli zaczyna się włączać stres. Miałam nadzieję po prenatalnych że będzie lepiej ale stres nie odpuszcza.
-
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:U nas wszystko ok Maluch ma już 5,8cm i niby coś tam mogło być między nogami ale doktor mówi, że to zgadywanie jeszcze. NT dobre
gratuluje
ciaze masz starsza czy tak jak wg suwaczka?
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualny
-
A powiedzcie proszę jak schodziłyscie czy będziecie schodzić z progesterony- w sensie np. zmniejszenie ilości tabletek i na tej dawce dwa dni, tydzień? a potem znów?
Oleśka11 a powiedz Ty tak po prostu odstawiłaś te 2 tabletki czy jakoś stopniowo?
Zauważyłaś jakieś objawy tego odstawienia (np. bóle brzucha głowy) czy wszystko ok ? ile dni pod odstawieniu robisz badanie proga?2019 Natalka -
Doriska87 wrote:A powiedzcie proszę jak schodziłyscie czy będziecie schodzić z progesterony- w sensie np. zmniejszenie ilości tabletek i na tej dawce dwa dni, tydzień? a potem znów?
Oleśka11 a powiedz Ty tak po prostu odstawiłaś te 2 tabletki czy jakoś stopniowo?
Zauważyłaś jakieś objawy tego odstawienia (np. bóle brzucha głowy) czy wszystko ok ? ile dni pod odstawieniu robisz badanie proga?
częste i chwilami naprawdę silne. -
Oleśka11 wrote:Doriska, ja ok 2 tygodnie byłam na zmniejszonej dawce a potem zakończyłam. Teraz już mija ok 2 tygodnie i powiem Ci, że czuję się dużo lepiej. To właśnie po odstawieniu przestała mnie boleć głowa,jak ręką odjął, bo wcześniej bóle miałam
częste i chwilami naprawdę silne.
Czyli odstawiłaś teraz a dwa tygodnie byłas na mniejszej dawce- dobrze zrozumiałam?
Czy odstawiłas dwa tygodnie temu a wcześniej byłas na dwa tygodnie na mniejszej dawce?
sorry ale chyba nie zrozumiałam.
Powiem Ci ze ja też męczę się z mega silnymi bólami głowy od kilku tygodni - może to od tego.2019 Natalka -
Doriska87 wrote:Czyli odstawiłaś teraz a dwa tygodnie byłas na mniejszej dawce- dobrze zrozumiałam?
Czy odstawiłas dwa tygodnie temu a wcześniej byłas na dwa tygodnie na mniejszej dawce?
sorry ale chyba nie zrozumiałam.
Powiem Ci ze ja też męczę się z mega silnymi bólami głowy od kilku tygodni - może to od tego. -
Ja byłam na luteinie do 10 tc. Brałam dopochwowo rano i wieczorem 100. Dotałam ją ze względu na plamienie w 6tc.
Gin powiedział, że możemy schodzić, wiec przez tydzień brałam tylko wieczorem i koniec. Od dwoch tygodni jestem bez progesteronu.
Znów mnie dzisiaj kilka razy mocniej 'jajniki' bolały. Staram się nie panikować, ale dobrze, że poniedziałek blisko. -
Hiszpaneczka wrote:Co raz bliżej wizyta i się zaczynam stresować. Oby w poniedziałek było wszystko dobrze!
-
Ja właśnie dupka mam brać dalej kolejną wizytę mam dopiero 4.01, więc trochę będę musiała się uzbroić w cierpliwość. Dzisiaj pierwszy raz spaliśmy w nowym mieszkaniu we Wrocławiu. Jeszcze w trochę spartańskich warunkach, ponieważ będzie remont od wtorku i tylko mamy materac na podłodze ale już tak fajnie, że u siebie. Tylko teraz stoję przed wyborem nowego lekarza prowadzącego we Wrocławiu. Któraś jest mi w stanie coś polecić. Najlepiej jakby pracował również w szpitalu aby była opcja zrobienia CC u tego samego lekarza....
Mama Wojtka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez jutro wizytuje. Bardzo się boje bo będziemy podejmować decyzje co dalej w zwiaZku z pośrednim pappa oraz b niskim białkiem i hcg. B się boje bo tyle staraliśmy się o dzidziusia mam nadzieje ze jednak będzie wszystko okej.
Asylia tez mnie pobolewają ostatnio te jajniki a dziś w nocy klopie aż mnie obudziło ale musi byc dobrze