Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam święcie przekonana, że badanie szyjki jest wręcz obowiązkowe na każdej wizycie
Mój lekarz prowadzący zawsze sprawdza, zresztą jak byłam dwa razy w Medicover ot po skierowanie to też kazali wskakiwać na fotel i sprawdzać mimo, iż nie robili USG.
asylia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzisiaj potrzebuję, żebyście i za mnie zacisnęły kciuki. O 16:30 mam wizytę u ginekologa. To ważny dla mnie moment i mocno się stresuję – 16. tydzien. W poprzedniej ciąży własnie w 16. tygodniu stwierdzono, ze serduszko Synka już nie bije. Dzisiaj zobaczymy, czy drugie dziecko pożyje dłużej niż starszy brat.
Madamee92, 0202oliwcia, Lady_Dior, Oleśka11, Alala, Violet Flower, Izieth, Shirley, jolciaa171, Takana5, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
[*] Maj 2018, Synek?, 16. tc (poronienie zatrzymane)
[*] Maj 2019, Synek 2600 g 50 cm, 36. tc (odklejenie łożyska)
Nie ma limitu nieszczęść i bólu na jedną rodzinę -
bratfrandu wrote:Dziewczyny, dzisiaj potrzebuję, żebyście i za mnie zacisnęły kciuki. O 16:30 mam wizytę u ginekologa. To ważny dla mnie moment i mocno się stresuję – 16. tydzien. W poprzedniej ciąży własnie w 16. tygodniu stwierdzono, ze serduszko Synka już nie bije. Dzisiaj zobaczymy, czy drugie dziecko pożyje dłużej niż starszy brat.
bratfrandu lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
bratfrandu wrote:Dziewczyny, dzisiaj potrzebuję, żebyście i za mnie zacisnęły kciuki. O 16:30 mam wizytę u ginekologa. To ważny dla mnie moment i mocno się stresuję – 16. tydzien. W poprzedniej ciąży własnie w 16. tygodniu stwierdzono, ze serduszko Synka już nie bije. Dzisiaj zobaczymy, czy drugie dziecko pożyje dłużej niż starszy brat.
Mocno trzymam kciuki! Dajak znać po wizyciebratfrandu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybratfrandu trzymam kciuki
Będzie dobrze i wieczorem będziesz odpoczywać z ulgą.
Samsaramsa wrote:No właśnie ja w tej ciąży na fotelu jeszcze nie byłam badana a ten sam lekarz prowadzi co w poprzedniej i wtedy za każdym razem najpierw fotel później usg. Chyba że przy usg sprawdzał ale mi na temat szyjki nic nie mówił
Nie wiem, ale nawet jak miałam USG dopochwowe to najpierw sprawdzał szyjkę palpacyjnie.bratfrandu lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie, maluch ma prawie 8 cm
sserduszko 157 uderzen
i chyba jednak chlopak
dzis tak cudnoie machal do mnie raczka
Lady_Dior, Nadinka83, 0202oliwcia, Freyja, Mama Wojtka, Oleśka11, Alala, Meluśka, Samsaramsa, Violet Flower, bratfrandu, Izieth, Lena1984, anusia24, Shirley, KaśkaKwa, Takana5, Lorella lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
kciuki mocne!bratfrandu lubi tę wiadomość
Freyja wrote:Byłam święcie przekonana, że badanie szyjki jest wręcz obowiązkowe na każdej wizycie
Mój lekarz prowadzący zawsze sprawdza, zresztą jak byłam dwa razy w Medicover ot po skierowanie to też kazali wskakiwać na fotel i sprawdzać mimo, iż nie robili USG.
moja szyjka dzisiaj miala 3 cm
Bratfandu kciuki za dobre wieści
Hiszpaneczka gratuluję udanej wizytyPiękne uczucie widzieć takiego małego ruszajacego się człowieczka
Asylia dobrze,że byłaś u tego lekarza-oszczędzaj się ile możesz
Ja chyba do Pl pojadę,bo ten pęcherz mnie stresuje.Ciągle mam parcie na pęcherz i sikam,do tego nie wiem jak u mnie z krzepliwością na tym etapie A tu nic mi nie chcą zrobić.No więc na dniach do Pl i tam spędzę świętaHiszpaneczka, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:Wcześniej miałaś info o dziewczynce, czy pierwszy raz w ogóle sprawdzano płeć?
na prenatalnych wysszlo ze zdjecia ze moze chlopak, dzis na usg ze chyba jednak tezcaly czas mysle o chlopczyku
asylia, Freyja, Lorella lubią tę wiadomość
Hiszpaneczka wrote:Ja juz po wizycie, maluch ma prawie 8 cm
sserduszko 157 uderzen
i chyba jednak chlopak
chyba czas pomyśleć nad imieniem
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
bratfrandu, Mama Wojtka, Freyja, Izieth, Alala, Shirley, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
Hiszpaneczka wrote:Ja juz po wizycie, maluch ma prawie 8 cm
sserduszko 157 uderzen
i chyba jednak chlopak
super wieści !
-
Dziękuję za kciuki! Makalotia, też będę trzymać za Ciebie
Hiszpaneczka, gratuluję dobrych wieści
Siedzę w domu na chorobowym (przeziębienie), ale tak naprawdę pracuję, tyle że zdalnie. I siedzę jak na szpilkach odliczając czas do wizyty.Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
[*] Maj 2018, Synek?, 16. tc (poronienie zatrzymane)
[*] Maj 2019, Synek 2600 g 50 cm, 36. tc (odklejenie łożyska)
Nie ma limitu nieszczęść i bólu na jedną rodzinę