Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To dziwne, mi mówili że nawet lekką anemię w ciąży się suplementuje/leczy ze względu na ryzyko krwotoków oraz podatności na infekcje. Może kup chociaż w aptece bez recepty lek "szelazo" - bardzo dobrze się wchłania i na pewno nie zaszkodziGreenK wrote:Ja dziś byłam na wizycie następna za 5 tyg. I wtedy mam zrobić krew mocz i krzywa. Zrobiliśmy mini usg ale nic się z niego nie dowiedziałam. Nie wiem jaka mam szyjkę ani ile ma dziecko. Wiem jedynie i AŻ ze wszystko jest jak w najlepszym porządku
.
Trochę się tylko dziwie bo ostatnie badania miałam pod koniec grudnia a kolejne mam robić dopiero przed wizyta czyli minie 7 tygodni... a ja już mam lekka anemię . Natomiast moja lekarka uważa ze nie ma jeszcze sensu suplementowac. No nic
Za 9 dni będą połówkowe to chociaż wszystko pomierzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:32
GreenK lubi tę wiadomość
-
Moje dziecię daje od dziś konkretnie o sobie znać. Chwilę temu leżąc, miałam wrażenie że mi prawie z, brzucha wyjdzie pod pepkiem - tak się rozpychalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:58
Trine91, Samsaramsa, GreenK lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ze Śląska, która się wybiera na warsztaty Bezpieczny Maluch?
18 stycznia 2019, godz: 17.00 - 20.30
Katowice, Ekoenergia Silesia SA ul.Żeliwna 38, budynek Park Woda i Bezpieczeństwo, 4 piętro, sala B7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Oleśka a czy to zelazo powoduje zaparcia wiesz moze?
U mnie hemoglobina 12.3
Zelazo 73 przy normie 50-170 w poprzedniej ciazy mialam 90 wiec wiecej niz teraz
Ferrytyna mam cos ponad 30Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 19:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyAle superViolet Flower wrote:Moje dziecię daje od dziś konkretnie o sobie znać. Chwilę temu leżąc, miałam wrażenie że mi prawie z, brzucha wyjdzie pod pepkiem - tak się rozpychalo

)) zazdroszczę!
Ja swoją zaczelam czuć dopiero od kilku dni! Ale mam nadzieje ze się rozkręci
-
Ja od jakiegoś czasu miałam wielką ochotę na pierogi ruskie i w końcu wczoraj je zrobiłam
także dziś powtórka i też pierogi. Do tego właśnie czeka gorąca szarlotka, dodam lody i będzie pychotka 
Mi dzidzius zaczął konkretnie dawać znać już z tydzień temu. Tatuś nawet poczuł i nie chciał zabrać ręki
Mama Wojtka, Izieth, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Ja tak miałam jakiś czas temu, ale to były regularne bóle od kilku dni. Okazało się, że miałam lekką infekcję moczu. Antybiotyk nie był potrzebny. Po prostu piłam bardzo, bardzo dużo wody i sok z żurawiny. Samo przeszło po paru dniach. Dziś znowu się zaczęło, ale ja ogólnie mało wody piję, niestety.Magda - mbc wrote:Słuchajcie, jaki ból brzucha powinien być niepokojący. Dziś mnie bardzo boli lewa strona, takie kłócie. Nigdy tak nie miałam, nie wiem czy się martwić, czy to normalne?
Podejrzewam, że u Ciebie może to być z pęcherzem związane, ale wiesz, jeśli się niepokoisz to udaj się do lekarza. Równie dobrze może macica się rozciągać i czasem też tak kłuje po bokach. -
Hiszpaneczka wrote:Ja miałam dzisiaj placki ziemniaczane z cukrem
ale to było pyyyszne
Oooo mamo, ale bym zjadła. Muszę zrobić na dniach.
U nas dzisiaj był makaron ze szpinakiem i gorgonzolą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:22

-
Mogę dołączyć Dziewczyny? Termin mam na 10 czerwca, i to będzie pierwsze dziecko nasze - Córa. Mam 37 lat, jestem na neoparinie i acardzie z powodu mutacji PAI-1 i MTHFR.
Mama Wojtka, KaśkaKwa, Oleśka11, Izieth, Trine91, GreenK, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość