Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
GreenK wrote:Ja dziś byłam na wizycie następna za 5 tyg. I wtedy mam zrobić krew mocz i krzywa. Zrobiliśmy mini usg ale nic się z niego nie dowiedziałam. Nie wiem jaka mam szyjkę ani ile ma dziecko. Wiem jedynie i AŻ ze wszystko jest jak w najlepszym porządku
.
Trochę się tylko dziwie bo ostatnie badania miałam pod koniec grudnia a kolejne mam robić dopiero przed wizyta czyli minie 7 tygodni... a ja już mam lekka anemię . Natomiast moja lekarka uważa ze nie ma jeszcze sensu suplementowac. No nic
Za 9 dni będą połówkowe to chociaż wszystko pomierzaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:32
GreenK lubi tę wiadomość
-
Moje dziecię daje od dziś konkretnie o sobie znać. Chwilę temu leżąc, miałam wrażenie że mi prawie z, brzucha wyjdzie pod pepkiem - tak się rozpychalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 18:58
Trine91, Samsaramsa, GreenK lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ze Śląska, która się wybiera na warsztaty Bezpieczny Maluch?
18 stycznia 2019, godz: 17.00 - 20.30
Katowice, Ekoenergia Silesia SA ul.Żeliwna 38, budynek Park Woda i Bezpieczeństwo, 4 piętro, sala B7 lat walki
6.06. 2019 Hania i Jaś ❤️
-
Oleśka a czy to zelazo powoduje zaparcia wiesz moze?
U mnie hemoglobina 12.3
Zelazo 73 przy normie 50-170 w poprzedniej ciazy mialam 90 wiec wiecej niz teraz
Ferrytyna mam cos ponad 30Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 19:36
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyViolet Flower wrote:Moje dziecię daje od dziś konkretnie o sobie znać. Chwilę temu leżąc, miałam wrażenie że mi prawie z, brzucha wyjdzie pod pepkiem - tak się rozpychalo
)) zazdroszczę!
Ja swoją zaczelam czuć dopiero od kilku dni! Ale mam nadzieje ze się rozkręci -
Ja od jakiegoś czasu miałam wielką ochotę na pierogi ruskie i w końcu wczoraj je zrobiłam
także dziś powtórka i też pierogi. Do tego właśnie czeka gorąca szarlotka, dodam lody i będzie pychotka
Mi dzidzius zaczął konkretnie dawać znać już z tydzień temu. Tatuś nawet poczuł i nie chciał zabrać rękiMama Wojtka, Izieth, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Słuchajcie, jaki ból brzucha powinien być niepokojący. Dziś mnie bardzo boli lewa strona, takie kłócie. Nigdy tak nie miałam, nie wiem czy się martwić, czy to normalne?
Podejrzewam, że u Ciebie może to być z pęcherzem związane, ale wiesz, jeśli się niepokoisz to udaj się do lekarza. Równie dobrze może macica się rozciągać i czasem też tak kłuje po bokach. -
Hiszpaneczka wrote:Ja miałam dzisiaj placki ziemniaczane z cukrem
ale to było pyyyszne
Oooo mamo, ale bym zjadła. Muszę zrobić na dniach.
U nas dzisiaj był makaron ze szpinakiem i gorgonzolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:22
-
Mogę dołączyć Dziewczyny? Termin mam na 10 czerwca, i to będzie pierwsze dziecko nasze - Córa. Mam 37 lat, jestem na neoparinie i acardzie z powodu mutacji PAI-1 i MTHFR.
Mama Wojtka, KaśkaKwa, Oleśka11, Izieth, Trine91, GreenK, Ariette1983, bratfrandu lubią tę wiadomość