Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
GreenK wrote:Cześć dziewczyny! Czy papierki do sprawdzania wód płodowych są dostępne w aptece? Dziś rano ulala mi się dosłownie woda i aż dziwne zeby to były upławy. Teoretycznie w pon zakończyłam kuracje clotrimazolum i myśle sobie ze to może jeszcze po tym ale ale się niepokoje, a trochę mi głupio jechać na izbę
bo stało się to w szlafroku
/
Tak, powinnaś dostać w aptece, takie zwykłe papierki lakmusowe wystarczą.GreenK lubi tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
jolciaa171 wrote:a my dziś lecimy dziś na skaling
w sobote mam dentyste, jak życ?!
nienawidze chodzić do dentystywolałabym chyba wydziarać pół ręki
. Obecnie wszystko mam wyleczone, a trochę się uzbierało po dziecku...
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
GreenK wrote:Cześć dziewczyny! Czy papierki do sprawdzania wód płodowych są dostępne w aptece? Dziś rano ulala mi się dosłownie woda i aż dziwne zeby to były upławy. Teoretycznie w pon zakończyłam kuracje clotrimazolum i myśle sobie ze to może jeszcze po tym ale ale się niepokoje, a trochę mi głupio jechać na izbę
bo stało się to w szlafroku
/
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Lena powodzenia. Daj znać po.
Jako ciekawostkę napiszę że w ciągu tygodnia miałam 2 razy mierzoną szyjkę na usg - raz przez pochwę drugi raz przez brzuch. I mam dwa całkiem inne wymiary. Przez pochwę 32 mm a przez brzuch 38 mm...
Ja zawsze nad ranem jak się spionizuję to mam wyciek wodnistego śluzu i jest tego sporo. Piszę aby ewentualnie uspokoić że nie zawsze musza to być wody.Lena1984 lubi tę wiadomość
2019 Natalka -
Dzięki dziewczyny, napiszę jak wyjdę od lekarza koło 18.
Ja szyjkę 2 tygodnie temu też miałam jeszcze 3cmW poprzednoej ciąży w pewnym momencie mi się nieznacznie wydłużyła co może się niektórym wydawac niemożliwe a jednak . Badał ten sam lekarz na tym samym sprzecie sprawdzał więc pomyłki nie było
-
Marryy wrote:
Czy któraś ma jeszcze te twardnienia brzucha? Czy już wam przeszły?
Ja w niedzielę się chwaliłam mężowi, że chyba ten magnez i odpoczynek w domu dużo pomogły, bo mi ustąpiły twardnienia i od dwóch dni znowu wróciły, głównie wieczorem.. Wczoraj wieczorem nie wiedziałam jak usiąść żeby to ustąpiło, a mały bardzo kopał, co nasila twardnienie, aż w końcu poszłam spać o 20 i czekam co będzie dzisiaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 11:27
Oluś ♡ [*] 08.02.2019 (24tc.)
-
Mi zaczał twardnieć jakiś tydzień temu, zaraz przed tym nim poczułam pierwsze ruchy Malucha.
Boli na wieczór i zaraz jak wstaje. Przez dzien jest spoko
Ja wizytę mam 30.01 bo już odliczam dosłownie czas do niej bo zaczynam chyba fiksować.
Co do śluzów to też rano jak wstane mam dość sporo, później w dzień praktycznie wcale.
U mnie szyjka 2 stycznia miałam ponad 5 cm a teraz to nie wiem, dowiem się na najbliższej wizycie.