Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem właśnie w sklepie Toys R Us w Bydgoszczy i niestety to chyba jedyny sklep gdzie nie ma wyprzedaży.
Wózków od groma i trochę ale w normalnych cenach.
Znalazłam jedynie dwie spacerówki w promocji -
Dziewczyny kciuki za wizyty
Zjadlabym pierogi ruskie jak tak czytam o nich
Freya mój dziec też wyjątkowo aktywny po 23
Czy orientuje się któraś z Was, czy biegunka może być skutkiem ubocznym zażywania żelaza? Biorę od około tygodnia, i dziś, od rana nie wychodzę z WC... Masakra -
KaśkaKwa wrote:Dziewczyny jestem właśnie w sklepie Toys R Us w Bydgoszczy i niestety to chyba jedyny sklep gdzie nie ma wyprzedaży.
Wózków od groma i trochę ale w normalnych cenach.
Znalazłam jedynie dwie spacerówki w promocji
-
Kochane ja już po!
Synuś potwierdzony, będzie Tymek:)
Szyjka ok 4 cm
Wszystko jest ok na tę chwile:)
Bardzo się cieszę
Teraz byle do połowkowych
Ps. Prosze o wpisanie mnie na 1 strone z synusiemMarryy, Lorella, Violet Flower, Ann.ann, GreenK, Freyja, Nadinka83, Pimka, Lady_Dior, Trine91, Hiszpaneczka, Mama Wojtka, bratfrandu, Izieth lubią tę wiadomość
-
Lilka26 wrote:Widzę, że nie tylko ja mam mączne smaki dzisiaj mama zrobiła kopytka mmmmm pyszne były.
Dziewczyny czy przy zakupie ubranek zwracacie uwagę na ich skład i jakość czy kierujecie się wyłącznie estetyką? Bardzo podobają mi się ciuszki miedzyinnymi H&M a wszyscy strasza że zawierają jakieś toksyczne substancje które są używane przy produkcji, nie wypłukują się całkowicie przy praniu. Ciągle słyszę żeby sobie odpuścić i przynajmniej te pierwsze ubranka kupić z porządnych marek. Co wy o tym myślicie, jakie jest wasze podejście?
-
Violet Flower wrote:Dziewczyny kciuki za wizyty
Zjadlabym pierogi ruskie jak tak czytam o nich
Freya mój dziec też wyjątkowo aktywny po 23
Czy orientuje się któraś z Was, czy biegunka może być skutkiem ubocznym zażywania żelaza? Biorę od około tygodnia, i dziś, od rana nie wychodzę z WC... Masakra
Pewnie ze mogą to jedna z najczęstszych dolegliwości przyjmowania. Spróbuj przyjmować po posiłku tylko nie mlecznym,
odczekaj chwilę i wtedy tylko bez żadnych innych leków.Violet Flower lubi tę wiadomość
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Szczerze co do ubranek patrze na skład aby była bawełna, a co do szkodliwych substancji to jakie to substancje? Ja bynajmniej nic o tym nie słyszałam i akurat z HM mam juz sporo ubranek dla Niunia
Drogie ubranka moga być barwione tym samym co i tańsze ubranka
Jedynie co to nie bede zamawiać na aliexpress ubranek tych to się boje dla niemowlaka choć jestem zakupoholiczka z alie
-
nick nieaktualny
-
jolciaa171 wrote:Szczerze co do ubranek patrze na skład aby była bawełna, a co do szkodliwych substancji to jakie to substancje? Ja bynajmniej nic o tym nie słyszałam i akurat z HM mam juz sporo ubranek dla Niunia
Drogie ubranka moga być barwione tym samym co i tańsze ubranka
Jedynie co to nie bede zamawiać na aliexpress ubranek tych to się boje dla niemowlaka choć jestem zakupoholiczka z alie
-
nick nieaktualny
-
Ja tez prosze o dopisanie Synek na pierwszej stronie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Już po polowkowych. Marysia na 100% 432 gram i wszystko dobrze. Teraz jadę do lekarza prowadzącego
GreenK, Lady_Dior, Trine91, Lusi91, Lena1984, Ann.ann, Marryy, jolciaa171, Violet Flower, Pimka, Lorella, Takana5, Nadinka83, Hiszpaneczka, Mama Wojtka, Ariette1983, czarnulka24, bratfrandu, Izieth lubią tę wiadomość
-
Jolciaa171, Samsaramsa gratuluję udanych wizyt
Cieszę się,że wszystko dobrze
Co do pierogów,to moje były z kapuchą i grzybusiami mmnniaaami
Byłam znowu oglądać wózkiależ mi się spodobał ten nowy cybex priam
Właścicielki cybexów-z czego są te koła? To jakaś guma? Czy koła w cybexach są dobrej jakości-godne polecenia? Te trekkingowe,czy all terrain i czy mają wady?
No i mała sesyjka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60743e16d80f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6c30ab3f58e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e89ffba1db9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a20323916588.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/801f3f3ed3d4.jpg
-
Nie mam pojęcia z czego są i czy są dobrej jakości, dla mnie to nie był najważniejszy warunek wózka. Mnie bardziej zależało na lekkości i na możliwości złożenia jedną ręką plus, żeby można było go łatwo schować gdzieś w domu po spacerze. Nie mamy pomieszczenia dla wózków, a trzymać na klatce schodowej nie chcę.
Najczęściej wybierane są koła all terrain (najcięższe, ale podobno niewiele różnią się od tych trekkingowych, z przewagą jednak dla all terrain).
Myślę, że jeśli szukasz naprawdę dobrze zamortyzowanego wózka, na wiele terenów, to bierz joolzaTrzeba sobie powiedzieć szczerze, że priam i mios, to trochę cacuszka, bo lekkie i ta lekkość odbija się na konstrukcji stelaża (dość sztywnej). Joolz to 18kg wózka. Priam z siedziskiem lux 11kg. Coś za coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:27
💙11.06.2019
💙 05.08.2021