Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam wizytę według owu 6t3d i było już serducho także Alala masz szansę już usłyszeć. Według usg wyszło 6t1d
Mother zdrówka :*
Ja mam jutro wizytę i oczywiście już się stresuję. Ciekawe jak tam kijanka urosłaRobaczek123, Alala lubią tę wiadomość
-
Alala wrote:Ja się w sumie zastanawiam, czy nie za szybko ta moja wizyta. W poprzedniej ciąży byłam w 8 tygodniu. Teraz będzie 6+4 wg OM, ciekawe czy będzie juz serduszko... wolałabym już wszystko wiedzieć na pierwszej wizycie
Nie ukrywam, że mam strach.. A Twoja wizyta kiedy?makalotia lubi tę wiadomość
-
czarnulka24 wrote:U mniew blizniaczej wedlug kalkulatora zle przyrastala co ja sie nastresowalam a chlopcy mieli sie dobrze .. takze lepeij juz nie rób tych bet.. najlepsze ze ja robilam i chyba po 8 tyg zaczela mega leciec w dol bylam pewna zr moi chlopcy oddchodza a pozniej sie doczytalan na necie ze wlasnie w granicach po 8 -9 -10tydz zalezy od kobiety beta spada i dlatego max powinno sie robic do 7-8
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie 6+2 było już serdusio maleńkie ale było A co do anginy to oczywiście antybiotyk o wiele lepszy niż nieleczona angina... Pomocne mogą okazać się płukanki z szałwi mi bardzo pomaga na wszelkie bóle gardła... Masakra z tą zmianą czasu od piątej już nie śpię a wieczorem o 20 padam jak Mucha.... chyba trochę czasu minie zanim się przestawię3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Robaczek123 wrote:Czarnulka dziękuję :* u mnie 6+2 więc nie wiem co i jak. Sprawdzałam betę, żeby się uspokoić przed lekarzem, że wszystko jest w porządku, a tu masz... A co u Ciebie Kochana?
Powodzenia na wizycieRobaczek123 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nadinka83 wrote:Ja już zaczynam się powoli stresować wizytą. A gdzie tam 14.30. Oby tylko moje maluchy rosły zdrowo.
Nadinka83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wizyty! Czekamy na wieści:)
Ja właśnie wzięłam drugą tabsę. Powiem Wam, że masakra jest. Wczoraj jak przelykalam tabletki z piciem to płakałam. Nie mówiąc, że z synkiem porozumiewam się na migi, aż mężem przez smsy...czuję się jak kupa. Od leżenia bolą już plecy, jak syna rano zaprowadziłam do przedszkola to ledwo wróciłam
Ale przeżyję, byle z ciąża było wszystko ok.Robaczek123 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Nadinka83 wrote:Ja już zaczynam się powoli stresować wizytą. A gdzie tam 14.30. Oby tylko moje maluchy rosły zdrowo.
Nadinka83 lubi tę wiadomość
-
Meluśka wrote:13:40 dam znać po, Tobie też powodzenia
-
Dzień dobry.
U nas nocka zarwana - Synek dostał ostrego zapalenia krtani. Na szczęście jest już lepiej.
Krótko spałam, ale chyba jakoś źle leżałam, bo potwornie boli mnie kark.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.
U mnie serduszko było na wizycie na IP 6+0, więc jest szansa, że też zobaczycie.Robaczek123 lubi tę wiadomość
-
Robaczek123 wrote:U mnie dziś 6+2...
Nie ukrywam, że mam strach.. A Twoja wizyta kiedy?Robaczek123 lubi tę wiadomość
-
mother84 wrote:Cześć dziewczyny! Trzymam kciuki za wizyty! Czekamy na wieści:)
Ja właśnie wzięłam drugą tabsę. Powiem Wam, że masakra jest. Wczoraj jak przelykalam tabletki z piciem to płakałam. Nie mówiąc, że z synkiem porozumiewam się na migi, aż mężem przez smsy...czuję się jak kupa. Od leżenia bolą już plecy, jak syna rano zaprowadziłam do przedszkola to ledwo wróciłam
Ale przeżyję, byle z ciąża było wszystko ok.
O jej zdrówka! Uważaj żeby ropien okolomigdalkowy się nie zrobił. Zajrzyj sobie czy tam nic więcej się nie dzieje -
czarnulka24 wrote:Hej u mnie wszystko dobrze, objawow to tak srednio mam , cos tam jest ale nir ze ciagle. No i ogólnie nie czuje sie jakos ciazowo mam jednak nadzieję ze tym razem bedzie dobrze.
Powodzenia na wizycie
Ja to znów mam strasznie wyczulony węch. Masakrycznie. Głowa mnie ciagle ćmi, i muszę jeść bo inaczej mi niedobrze. Coś tez mi się poprzestawiało w sprawach fizjologicznych. Wcześniej chodziłam 2-3 razy w tygodniu góra do toalety a teraz w ciąży codziennie nawet nieraz kilk razy w ciągu dnia. Nie jestem przyzwyczajona. I piersi mnie mrowia tak jakby ktoś je pompował.