Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka extra waga, można rodzić
Magda fajna ta mata. Ja się zastanawiam nad taką, ale to dla starszego trochę: https://m.ceneo.pl/61133620;pla?se=xYfUL3shQtDdacfa7gD6HvUL_WUc7rQs&gclid=CjwKCAjwwtTmBRBqEiwA-b6c_7F-DoRnAn5q4AV9eM_7Fk-vrstl4ZaGtiv2siprYp7w1EZzR8IoAxoCX0kQAvD_BwE#tab=click
A na początek chciałabym coś grubego naprawdę i z naturalnych materiałów i nie bardzo mam pomysł.
Do polecenia mam stronkę ekodrogerii - https://www.drogeria-ekologiczna.pl. Mają wszystko co umyslilam używać do prania ciuszków i pieluch wielorazowych (anthillis, igienizzante bucato) I dużo porządnych kosmetyków. No i dom też można zaopatrzyć, my się staramy eko być, więc sklep w dziesiątkę.
U mnie dobre wieści po lekarzu wczoraj. Mała waży prawie 2.5kg (34,1tc),szyjka niezmiennie 33, ktg bdb i cofnięty nakaz leżenia uff. Córka wciska się w spojenie, ale przez chwilę pokazała buzię i było ziewanie i łapka w kadrze, rozpłynęłam się.Rudzik1, Pimka, GreenK lubią tę wiadomość
-
Rudzik1 wrote:A i jeszcze mam pytanie, czy prałyście ten pokrowiec na fotelik przed użyciem?
wydaje mi się, że tam może być napisane tak jak przy wózki, żeby wyprać. U mnie w instrukcji wózka (cybex) jest napisane, żeby wyprać tapicerkę przed pierwszym użyciem. Gondolkę już wyprałam i wszystko okej.
Jeśli chodzi o matę mamyginekolog, to ona ma skip-hopa
Co do majówek, to też tam zaglądam. Jedną znam z wątku szyjkowego, ale ta ostatnia to chyba miała pessar. No w każdym razie ja czuje podświadomie, że nie dotrwam do 37tc. Wydaje mi się, że on mi za bardzo napiera na szyjkę. Zresztą na ost.
wizycie był już mały lejek. Zobaczymy teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 08:41
Rudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czerwiec nie taki straszny-nie bójcie się go dziewczyny 😜 Juz jesteśmy tak blisko finału,że aż trudno w to uwierzyć.Zastanawiam się,czy zdążę sesję zrobić 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 16:48
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:23
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Pimka mi koleżanka będzie robić sesję ale nie umówiłam się na konkretną datę,bo wciąż czekam na pokaźniejszy brzuszek 😆 No i problem mam z ubraniem-mi żadne sukienki długie nie pasują.Jestem tak niska,że jeszcze mnie pomniejszają,pogrubiają-masakrycznie wyglądam w długich sukniach.
-
Ja robiłam sesję z okazji Dnia Mamy i przy okazji brzuchol się załapał Później chcę zrobić noworodkową, tylko tą trzeba zaplanować do 14 dnia życia dziecka.
Dziewczyny, ja nadal wózka nie kupiłam. Piszcie tu jakoś w skrócie jakie wybrałyście, bo zanim odkopię... a pojęcia nie mam co wybrać..imienia nasz synuś też jeszcze nie ma Syndrom drugiego dziecka chyba, poza tym tak mi jakoś ten czas leci ostatnio, że...
-
Marilen ja kupiłam Silver cross surf 3 expedition
Marilen lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Dłuugo tu nie zaglądałam, ale widzę że względnie spokojnie póki co Chociaż słyszałam, że dwie czerwcówki już rozpakowane U mnie dziś się zaczął 9 miesiąc, więc już tuż-tuż. Brzuszek się opuścił, skurcze przybierają na sile, a malutka koksuje porządnie, miesiąc temu miała niemal 1900g, więc teraz jak pójdę na wizytę można przewidywać że będzie z kilogram więcej. A co potem? Pewnie skończy się cesarką, bo jedną już miałam, ale wszystko ma swoje plusy i minusy. Zaczynam trząść portkami Tak czy inaczej już właściwie wszystko dla maleństwa mam, jeszcze tylko torba czeka na spakowanie i zostały sprawy kosmetyczne Pozdrawiam Was cieplutko. Będę się starała zajrzeć od czasu do czasusynek 2013r
Aniołek 14 tc -
Magda-mbc jak masz prawko,to no problem-dam się karnąć 😆😆😆
Ttuska moje skurcze są nadal bezbolesne i lepiej niech tak na razie zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 20:19
Magda - mbc lubi tę wiadomość