Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marilen wrote:Wczoraj była masówka, położne mówiły i Panie od posiłków, że taki kocioł, że szok..
Wieczorem się uspokoiło nawet, teraz tak sobie. Ale chyba tak od razu po zdjęciu pessara się nie zaczyna poród. Trochę trzeba pochodzićGreenK lubi tę wiadomość
-
No ja w końcu w domu mogę na tyłku siąść
Malutka waży tyle ile wybłagałam,czyli 2450gr ☺ Wszystko w porządku,wody w normie uff-cały czas główkowo jest i tak jakby boczkiem -buźką do mojej prawej strony.Mam nadzieję,że podczas porodu obróci się buźką do kręgosłupa Cudownie było ją widzieć-znowu ciumkała sobie paluszki hihi To będzie mały ssaczek ☺ Potem poszliśmy z położną oglądać sale porodowe-normalnie ful wypas-lodówka telewizor,rozkładany fotel dla taty 😉 Łazienka,piłka i takie pierdy.
Mówiłam o tych moich skurczach,opowiadałam dokładnie co i jak ale według położnej tak może się dziać-macica ćwiczy i jeśli innych dodatkowych objawów nie mam,to mam się nie martwić.Mówiła też,że nawet jakbym rodziła w tym 35tc to tu nie powstrzymują porodu w tym.tc,nie dostałabym żadnych lekow na powstrzymanie itp.Uspokajała mnie,że dzieci urodzone w tym tyg.sa może ciut lżejsze ale rodzą się zdrowe itp.itd.,więc dałam już na luz.Do wyboru mam zzo,morfinę lub gaz Mam nadzieję,że nie będę musiała z niczego korzystać Niby mogę rodzić w pozycji jaka będzie dla mnie wygodna no no się okaże 😏 Pytałam,czy robią lewatywę-tak z ciekawości i nie jest to w standarcie ale zaskoczyła mnie mówiąc "to i tak się wydarzy-proszę o tym tak nie mysleć" Yyyy mi się wydawało, że to właśnie rzadkość a pani mnie uświadomiła,że czesto 🙃 Chyba se sama w domu zrobię tą lewatywę 🤣Mój zadowolony,że będzie mieć swój tron z widokiem prosto na moje krocze.To mu mówię " chyba nie myślisz,że jak dziecko będzie się rodzić,to Ty se będziesz grzecznie siedzieć jak król i tylko patrzeć" 😼😼😼 Chciałby kurde cwaniak 😼Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszej wizyty
Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny aby też usłyszały same dobre wieści 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 14:20
Doriska87, Rudzik1, Magda - mbc, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
-
Lady, super wieści.
ttuska, to faktycznie chyba już prawie rodzisz.
Pimka, Oleśka co u Was?
U mnie chyba nic nowego poza tym że mam taki nastrój ze jestem gotowa pozabijać ludzi Poza tym zaczęły mi się jakieś kilkusekundowe bóle w dole brzucha. Nie wiem jak to opisać - tak jakby dziecko waliło mi główką z całej siły w dół i plecy bolą mnie na wysokości nerek... Nic mi nie smakuje i nie wiem już sama czego mi się chce...
Ja miałam w planach wziąć 3 koszule ale biorę 4 bo tę ostatnia kupiłam za 15 zł i uznałam ze po porodzie ja wyrzucę po prostu, no i jest granatowa więc może nie będzie tak krwi widać i w ogóle bo w szpitalu łazienki poza salami więc będzie trzeba łazić po korytarzu w czasie porodu jak się zachce do wc..
Lady_Dior lubi tę wiadomość
2019 Natalka -
nick nieaktualnyMarilen wrote:Nie żartuj!!! No to Ty na porodówkę od razu chyba? na zzo za późno już? matko ale Ci szybko idzie!
u mnie nadal czekają. zobaczymy jak długo uciągnę..
zzo podaje się właśnie dopiero od 4cm rozwarcia
Trzymaj się do niedzieli, już będziemy donoszone -
Rudzik1 wrote:Magda pokaż piżamę z dobrym wietrzeniem krocza
Właśnie oglądam piżamy na Allegro, bo nie cierpię spać w koszulach nocnych.
https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0737610001.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 15:04
Rudzik1 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:Odważnie z tymi oknami Ja czekam do jutra albo przyszłego weekendu, bo jeśli dzisiaj faktycznie mąż wróci z wizyty u chirurga bez ósemki to może nie być w stanie mi pomóc jutro.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 12:25
GreenK, Doriska87 lubią tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91%