Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik1 dziękuję-dopiero za tydzień w niedzielę mam-trochę się spóźniłam z tą sesją,bo powinnam ją wcześniej zrobić 🙄 ale ja tak wszystko odkładam na sam koniec...
Wzięłam się w końcu za pranie pierwszych ciuszków dla małej.Będę też prać drugi raz kocyki-tym razem ze zmiękczacze i mam nadzieję,że kocyki będą miłe w dotyku,bo inaczej 😖 -
Freya,
cieszę się, że jest ktoś kto myśli podobnie z tym znieczuleniem. Jakoś mi raźniej.
Lady Dior,
ja przez to bulgotanie to wczoraj od zmysłów odchodziłam. Już sobie wyobrażałam że mi pękła macica albo że łożysko się odkleja albo inne straszne historie… Po nocy u mnie trochę lepiej. Jak u Ciebie? A tak BTW: śliczną masz pogodę. U nas na zmianę deszcz a raczej ulewy i czasem trochę słońca (może ta pogoda też trochę na mnie działa negatywnie).
Hiszpaneczka,
właśnie też bym wolała być w szpitalu – też czułabym się bezpieczniej. Kiedy idziesz do szpitala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 12:38
2019 Natalka -
Magda - mbc wrote:Nie, nie kazali. Ale to może dlatego, że ja jednak miałam zator w nodze. Poza tym jak mi szew zakładali, po prostu nie wzięłam wieczornej dawki, rano szew i następnego dnia wieczorem już acard i heparyna normalnie.
Możliwe Magda, ma to sens.
Lady Dior spoko z tym na ostatnią chwilę, nie jesteś sama!! Nasza sesja też 3 dni temu - 35 tc - pocieszmy się, że brzuch już NA PEWNO widać i pranie też dopiero zaczęłam, i końca nie widać...
Rudzik dopegyt 2x po jednej tabletce. Kto jeszcze bierze, jak dawkujecie?
-
Doriska87 pogoda na pewno wpływa na samopoczucie-teraz była zima,to człowiek już w ogóle tęskni za tym słońcem a jak przyjdą upały,to znów będziemy narzekać 😂 Co do tego burczenia ehhh takie schizy,że nie do wiary co kobiecie może przyjść na myśl...Chyba mam zrytą psychę przez poprzednie straty🙄
Rudzik1 ja sobie właśnie zmierzyłam na wysokości pępka i mi metra zabrakło 😂 Wygląda na to,że 101,102cm ale nie wiem,czy to dużo czy mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 15:26
-
Rudzik, gdzie zamawiałaś?
Ja się zastanawiam, czy jakiegoś cieplejszego kombi nie zamówić, bo u nas dziś 10 stopni i ja byłam z psem na dworze w bluzce z dł. rękawem, bluzie, kurtce i czapce zimowej a noworodek niby plus jedna warstwa, hahaha.
Będzie lato, mówili... będziesz miała fajnie, mówili...💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny na fb kolejna czerwcówka rozpakowana to już 4 sztuka, tym razem dziewczynka
Więc mamy :
bliźnieta - chłopiec i dziewczynka
bliźnięta - chłopiec i chłopiec
chłopiec
dziewczynka , ale widzę, że na pierwszej stronie jest aktualizowane
GreenK lubi tę wiadomość
-
KaśkaKwa wrote:Dziewczyny na fb kolejna czerwcówka rozpakowana to już 4 sztuka, tym razem dziewczynka
Więc mamy :
bliźnieta - chłopiec i dziewczynka
bliźnięta - chłopiec i chłopiec
chłopiec
dziewczynka , ale widzę, że na pierwszej stronie jest aktualizowane
super wiadomość a ktora dziewczyna tzn nickWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 16:27
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Rudzik1 wrote:Magda otulacz muślinowy zamówiłam z Lullalove. Miałam taką myjkę/chusteczkę dołączoną do szczotki z włosia i jest bardzo dobrej jakości, dlatego zdecydowałam się na otulacz 100x100cm.
Prześcieradła zamówiłam te, które polecałaś Bizzi Growin, niestety prześcieradło brum brum jest niedostępne za długo się namyślałam
Ja też się zastanawiałam nad kombinezonem, ale w sumie jak zapakuję małą w rożek i okryję kocykiem polarowym, to do samochodu jakoś dojdziemy.
no właśnie też zastanawiam się, czy po prostu rożek plus kocyk to nie jest lepsze wyjście niż kombi na kilka razy.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Rudzik1 wrote:W szpitalu jest zawsze bardzo ciepło. Freya niedawno pisała, że dla dzieciaczków czerwcowych na pierwsze dni życia najlepszy będzie zestaw body z krótkim rękawem + pajac.
Kombinezonu na raz nie opłaca się kupować, no chyba, że taki większy, to się przyda na jesień.
Pimka, Oleśka - co u Was?
Dziewczyny, ja leżę na tej patologii, byłam odwiedzić koleżankę z sali, która urodziła, i dzidzie poubierane w zestaw: długie body, welurkowe pajacyki np, rożek i gruby kocyk. Tak każde, więc wcale nie jakoś lekko, zwłaszcza, że też wietrzenie odchodzi tutaj na całego, więc dzieciaczki dogrzewane są, od razu położne tak otulają. Bambusowe otulaczyki przy takiej pogodzie odpadają.