Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pimka i Ttuska gratuluję!!
Cieszcie się Waszymi Maleństwami! Niech się zdrowo chowają
Dla pozostałych dziewczyn: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki
A oto moje małe szkraby: Kajtek i OSkar
https://static.pokazywarka.pl/0/m/b/d85e0b18b8b239f51998890d95225bf7_orig.jpg
Hiszpaneczka, Rudzik1, xgirl, MoniaK77, Lady_Dior, ttuska, Magda - mbc, GreenK, Doriska87, kalika, Marilen, Pimka lubią tę wiadomość
-
Nadinka83 gratuluję tych słodziaczków 😍 cudowni są
Niech rosną zdrowo i dają Wam pełno radości
Hiszpaneczka jak tam w szpitalu?
Ja wczoraj znowu nie umiałam chodzićChyba to spojenie daje znać o sobie a tu 35tc dopiero 😝
Od 4 of course nie śpię-nie ma to jak porządny trening nieprzespanych nocy przed narodzinami dziecka 😆Nadinka83 lubi tę wiadomość
-
a ja dziecka jeszcze nie mam, a już krwawi mi sutek
to chyba zły znak
zostawić, czy maścią z lanolina posmarować?
Dziś też przyjdzie do mnie laktator, muszę się zagłębić w instrukcję obsługi
Zamówiłam medelę swing ostatecznie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć dziewczyny 🙂
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam 😍😍😍
Ja to lipcówka ale widze że są tu Ujastkowe mamy i takie które się nad nim zastanawiają. My także byliśmy w sobotę na dniach otwartych. Wrażenia ok ale byłabym wdzięczna za "świeże" opinie 😊 przekopując neta natknęłam się na skrajne opinie a im bliżej tym większego cykora zaczynam mieć przed porodem 😁
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Magda - mbc wrote:a ja dziecka jeszcze nie mam, a już krwawi mi sutek
to chyba zły znak
zostawić, czy maścią z lanolina posmarować?
Dziś też przyjdzie do mnie laktator, muszę się zagłębić w instrukcję obsługi
Zamówiłam medelę swing ostatecznie.
O kurde już krew z sutkaNie mam pojęcia z czego mogłaby być ta krew
Myślę,że śmiało możesz używać lanoliny-powinno pomóc.
Ja w tym tyg.tez w końcu zapoznam się z moim laktatorem.Masz na jedną pierś??? Ja mam na jedną ten swing+calma i najwyższa pora co nieco poczytać i chyba trzeba wyparzyć przed pierwszym użyciem nie ? -
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:Koniecznie smaruj lanoliną, a jeśli krew wypływa Ci z wewnątrz sutka to poszłabym do lekarza lub położnej. Mi jedyne co wypływa z piersi to siara, ale to już od wielu tygodni.
Siara mi nie wypływała do tej pory w ogóle.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wczoraj synuś mnie straszył, mało co się ruszal, ale tętno bylo dobre. Mialam chwile słabości i poleciały mi łzy ze synuś tak mnie stresuje w dniu matki. Dobrze ze pojechałam na Ip bo bym nie usiedziała w domu. Dziś juz mialam zapis KTG I juz bylo lepiej, wiecej ruchów czulam. Dostałam sterydy na plucka, mierzenie tętna jest 6 razy na dobę. Ale mierzą chyba detektorem i tez nie zawsze znajdują tak szybko tętno a ja juz ciśnienie wysokie. Po sterydach troszkę cukier poszedł do góry ale mówili ze tak może być wiec sie nie stresuje tym.
Mialam dzisiaj doplera i wszystko ok, mały sie wiecej ruszal, Ktg też dobre. Dostałam zdjęcie buźki synkaLady_Dior lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Doriska87 wrote:Ja też siary nie mam a TP za tydzień.
Dzis ide do internisty aby zobaczył to gardło bo trochę mnie to martwi.
Dziewczyny czy Wy też macie takie napady gorąca i się pocicie na maksa?
ja mam tak
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka to dobrze,że wszystko gra jak należy
Takie dni leniuchowania maluchów mogą się zdarzyć-w końcu czeka ich nie lada wysiłek
Tylko te sterydy na płuca mnie dziwią-przecież na tym etapie są dobrze rozwinięte 🤔
Magda-mbc pewnie-smaruj tą lanoliną i gdyby się powtórzyło to tak jak piszesz-jutro do przychodni.
Ja nie mam żadnych zmian w piersiach-nic mi nie wypływa..
Doriska87 jak nie masz białego nalotu na migdałach to pewnie wirusowe zapalenie gardła ale dla świętego spokoju zawsze możesz to skonsultowaćJa pocę się od paru dni i tylko w nocy albo w dzień jak się zdrzemnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 12:19
-
nick nieaktualny
-
Rudzik1 mogłabym załatwić se fizjoterapeute ale dziś np.nic mi nie jest-normalnie chodzę jak człowiek,nic mnie nie boli a jeśli by mi się spojenie rozeszło,to chyba codziennie by mnie bolało nie? Kto za mnie zrozumie moje ciało 😜
Ja na razie 9,5kg na plusie-poszło w sam brzuch,więc nie mogę narzekaćRozstępów jeszcze nie mam i oby nie wyszły ale słyszałam,że i po porodzie mogą wyjść no ale w sumie nie to najważniejsze