Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Pimka i Ttuska gratuluję!!
Cieszcie się Waszymi Maleństwami! Niech się zdrowo chowają
Dla pozostałych dziewczyn: Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki
A oto moje małe szkraby: Kajtek i OSkar
https://static.pokazywarka.pl/0/m/b/d85e0b18b8b239f51998890d95225bf7_orig.jpg
Hiszpaneczka, Rudzik1, xgirl, MoniaK77, Lady_Dior, ttuska, Magda - mbc, GreenK, Doriska87, kalika, Marilen, Pimka lubią tę wiadomość
-
Nadinka83 gratuluję tych słodziaczków 😍 cudowni są Niech rosną zdrowo i dają Wam pełno radości
Hiszpaneczka jak tam w szpitalu?
Ja wczoraj znowu nie umiałam chodzić Chyba to spojenie daje znać o sobie a tu 35tc dopiero 😝
Od 4 of course nie śpię-nie ma to jak porządny trening nieprzespanych nocy przed narodzinami dziecka 😆Nadinka83 lubi tę wiadomość
-
a ja dziecka jeszcze nie mam, a już krwawi mi sutek to chyba zły znak zostawić, czy maścią z lanolina posmarować?
Dziś też przyjdzie do mnie laktator, muszę się zagłębić w instrukcję obsługi
Zamówiłam medelę swing ostatecznie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć dziewczyny 🙂
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam 😍😍😍
Ja to lipcówka ale widze że są tu Ujastkowe mamy i takie które się nad nim zastanawiają. My także byliśmy w sobotę na dniach otwartych. Wrażenia ok ale byłabym wdzięczna za "świeże" opinie 😊 przekopując neta natknęłam się na skrajne opinie a im bliżej tym większego cykora zaczynam mieć przed porodem 😁
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Magda - mbc wrote:a ja dziecka jeszcze nie mam, a już krwawi mi sutek to chyba zły znak zostawić, czy maścią z lanolina posmarować?
Dziś też przyjdzie do mnie laktator, muszę się zagłębić w instrukcję obsługi
Zamówiłam medelę swing ostatecznie.
O kurde już krew z sutka Nie mam pojęcia z czego mogłaby być ta krew Myślę,że śmiało możesz używać lanoliny-powinno pomóc.
Ja w tym tyg.tez w końcu zapoznam się z moim laktatorem.Masz na jedną pierś??? Ja mam na jedną ten swing+calma i najwyższa pora co nieco poczytać i chyba trzeba wyparzyć przed pierwszym użyciem nie ? -
nick nieaktualny
-
Freyja wrote:Koniecznie smaruj lanoliną, a jeśli krew wypływa Ci z wewnątrz sutka to poszłabym do lekarza lub położnej. Mi jedyne co wypływa z piersi to siara, ale to już od wielu tygodni.
Siara mi nie wypływała do tej pory w ogóle.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wczoraj synuś mnie straszył, mało co się ruszal, ale tętno bylo dobre. Mialam chwile słabości i poleciały mi łzy ze synuś tak mnie stresuje w dniu matki. Dobrze ze pojechałam na Ip bo bym nie usiedziała w domu. Dziś juz mialam zapis KTG I juz bylo lepiej, wiecej ruchów czulam. Dostałam sterydy na plucka, mierzenie tętna jest 6 razy na dobę. Ale mierzą chyba detektorem i tez nie zawsze znajdują tak szybko tętno a ja juz ciśnienie wysokie. Po sterydach troszkę cukier poszedł do góry ale mówili ze tak może być wiec sie nie stresuje tym.
Mialam dzisiaj doplera i wszystko ok, mały sie wiecej ruszal, Ktg też dobre. Dostałam zdjęcie buźki synkaLady_Dior lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Doriska87 wrote:Ja też siary nie mam a TP za tydzień.
Dzis ide do internisty aby zobaczył to gardło bo trochę mnie to martwi.
Dziewczyny czy Wy też macie takie napady gorąca i się pocicie na maksa?
ja mam tak
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Hiszpaneczka to dobrze,że wszystko gra jak należy Takie dni leniuchowania maluchów mogą się zdarzyć-w końcu czeka ich nie lada wysiłek Tylko te sterydy na płuca mnie dziwią-przecież na tym etapie są dobrze rozwinięte 🤔
Magda-mbc pewnie-smaruj tą lanoliną i gdyby się powtórzyło to tak jak piszesz-jutro do przychodni.
Ja nie mam żadnych zmian w piersiach-nic mi nie wypływa..
Doriska87 jak nie masz białego nalotu na migdałach to pewnie wirusowe zapalenie gardła ale dla świętego spokoju zawsze możesz to skonsultować Ja pocę się od paru dni i tylko w nocy albo w dzień jak się zdrzemnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 12:19
-
nick nieaktualny
-
Rudzik1 mogłabym załatwić se fizjoterapeute ale dziś np.nic mi nie jest-normalnie chodzę jak człowiek,nic mnie nie boli a jeśli by mi się spojenie rozeszło,to chyba codziennie by mnie bolało nie? Kto za mnie zrozumie moje ciało 😜
Ja na razie 9,5kg na plusie-poszło w sam brzuch,więc nie mogę narzekać Rozstępów jeszcze nie mam i oby nie wyszły ale słyszałam,że i po porodzie mogą wyjść no ale w sumie nie to najważniejsze