Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam pojęcia czemu sterydy ale wszystkim tutaj dawali, moze jakoś sie zabezpieczaja. Widziałam sie z moja pania doktor i rozkleilam sie to co bylo wczoraj, chyba hormony mi buzuja na maksa. Lekarka mnie przytulila i mówiła bym sie trzymała!
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Lady_Dior wrote:Rudzik1 mogłabym załatwić se fizjoterapeute ale dziś np.nic mi nie jest-normalnie chodzę jak człowiek,nic mnie nie boli a jeśli by mi się spojenie rozeszło,to chyba codziennie by mnie bolało nie? Kto za mnie zrozumie moje ciało 😜
Ja na razie 9,5kg na plusie-poszło w sam brzuch,więc nie mogę narzekać Rozstępów jeszcze nie mam i oby nie wyszły ale słyszałam,że i po porodzie mogą wyjść no ale w sumie nie to najważniejsze
ja mam 10 kg na plusie wiec chyba nie ma tak źle
Pimka, Ttuska gratuluję!
Nadinka, chłopcy wyglądają na wyrosnietych. Słodziaki
Magda, LadyDior elementy laktatora i smoczek można wysterylizować w specjalnym worku w mikrofali lub gotując w wodzie przez kilka minut. W instrukcji jest szczegółowy opis
Magda - mbc, Lady_Dior, Pimka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
To ja mam najwięcej bo 13 kg na plusie .
Widać ze nieźle podjadałam hehe.
Jestem już po lekarzu. To infekcja wirusowa. Żółtym odcieniem podniebienia babka kazała się nie przejmować.
Ciśnienie 118 na ileś tam - z tego wszystkiego nie zapamiętałam.
Puls 97.
Mnie dziś dziecko tak skopało że ledwo żyję. Nie kopie- źle. Kopie za bardzo- też średnio bo potem czuje się jakby mnie ktoś na ringu zboksował.
Wiecie, co jato mam takie dziwne uczucie jakby dziecko chiało zejść głowką w dół ale jakoś nie mogło. Nie wiem czy się nie mieści czy ja jestem jakos dziwnie zbudowana...
Hiszpaneczka, może dobrze że wyrzuciłaś z siebie emocje. Lepiej tak niż tłumić w środku.
Wiecie co z Oleśką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 15:34
2019 Natalka -
Rudzik1 no właśnie tak dobrze się dziś czuję a jak na złość nie chce mi się z domu wyjść 😆 No ale załączyłam pralkę,pomalowałam trochę rzeczy,bo zamierzam za tydzień być już na nowym domku.Jejku tak nie lubię się przeprowadzać ale mus to mus.
Doriska87 no to wystarczą domowe sposoby i za parę dni powinno przejść Moja mała spokojna,poprzeciąga się parę razy w ciągu dnia i tyle Wiesz teraz na tym etapie to dziecko będzie układać się do porodu i wpasowywać w kanał rodny,to takie uczucie może być,jakby nam miało zaraz wyjść Tez już tak miałam parę razy
Kalika rety Bruno ma już miesiąc woow 😃 Mam nadzieję,że już dobrze się czujecie i się sobą radujecie
Rety jaki ja mam dziś apetyt 🙉 cały czas coś przegryzam i mogę śmiało rzec,że moje kg to przede wszystkim z jedzenia ☺ Jem jak prosię.Gdybym jadła zdrowo,rozsądnie to bym pewnie mniej ważyła ale nie będę się przejmować tymi kg.Zobaczymy po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 16:16
kalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale super Niech odpoczywa i tuli się z synkiem
Hiszpaneczka ale Ty chyba bez słodyczy co ? Ja za to tonami 😂 -
Alrauna1987 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mam 😍😍😍
Ja to lipcówka ale widze że są tu Ujastkowe mamy i takie które się nad nim zastanawiają. My także byliśmy w sobotę na dniach otwartych. Wrażenia ok ale byłabym wdzięczna za "świeże" opinie 😊 przekopując neta natknęłam się na skrajne opinie a im bliżej tym większego cykora zaczynam mieć przed porodem 😁
Na zzo nie ma co liczyć raczej. Szybkie wypisy itd, ale ogólnie chyba nie jest źle..
U mnie po tyg.w szpitalu brali leków, kroplówkach i leżeniu, wody płodowe się poprawiły, i waga Malucha uwaga!!! ok. 2250g z 1850g. Więc jestem happy.
Na razie jeszcze czekamy z indukowaniem porodu, chyba, że sam zechce wyjść. Wczoraj w ktg sporo miałam skurczy takich około 80, zobaczymy co dalej..
Gratulacje dla świeżo upieczonych Mamuś!
Doriska87, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Marilen wrote:Na zzo nie ma co liczyć raczej. Szybkie wypisy itd, ale ogólnie chyba nie jest źle..
U mnie po tyg.w szpitalu brali leków, kroplówkach i leżeniu, wody płodowe się poprawiły, i waga Malucha uwaga!!! ok. 2250g z 1850g. Więc jestem happy.
Na razie jeszcze czekamy z indukowaniem porodu, chyba, że sam zechce wyjść. Wczoraj w ktg sporo miałam skurczy takich około 80, zobaczymy co dalej..
Gratulacje dla świeżo upieczonych Mamuś!
super waga, niech maluch dalej rośnieMarilen lubi tę wiadomość
U nas dobrze dziewczyny. Od tygodnia Bruno jest z nami w domu i uczymy się siebie, bo po ponad 3 tyg pobytu w szpitalu ten mały człowiek ma już swoje zwyczaje i upodobania, których ja dopiero muszę się nauczyć. Jest cudowny, kochany i do schrupania Uczymy się kp, bo w szpitalu karmiony był z butelki - z każdym dniem jest troszkę lepiej w tym zakresie. Starszy brat bardzo dobrze zareagował, zobaczymy jak będzie, gdy zostaniemy w domu sami, bo póki co mamy do pomocy babcie, która poświęca dużo uwagi Mikołajowi.
Oleska, gratulacje! Mam nadzieję, że wszystko z Wami dobrze.Rudzik1, Lady_Dior, GreenK, Hiszpaneczka lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*