Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
VianEthel2 wrote:Hiszpaneczka ja jeszcze mam cewnik. I chyba on mi najbardziej przeszkadza.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
o 11:25 przez cc przyszedl na swiat Jurek, ma 3600 ponad ale nie wiem ile ma cm, dostal 10pkt
_Hope_, Lady_Dior, Ann.ann, Rudzik1, kalika, Hiszpaneczka, Freyja, Panna_Justyna, Pimka, Mama Wojtka, GreenK, Izieth lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda-mbc gratuluję z całego serca 😍 Cieszę się razem z Wami hihi Tulcie się i bądźcie zdrowi i szczęśliwi ☺
edt.z tych emocji nie doczytałam,że przez cc no ale mam nadzieję,że szybko dojdziesz mamuśku do siebie i oby jak najmniej bolało :* Waga Jureczka superrrr 😊
VianEthel2 rozumiem...Najważniejsze,żeby Weronisia sobie teraz zdrowo rosła.Mam nadzieję,że ten czas w szpitalu szybko zleci i będę oczekiwać wieści,że już tulcie się w domku.Trzymam kciuki dzielna mamusiu:*
P.S. piękne imię 😍 U mnie też miała być Weronika po mojej mamie ale ze względu na dość długie nazwisko jest Zosia po drugiej babci Jednak jeśli będzie mi dane mieć drugą córkę (co mi się marzy) to nie odpuszczę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 13:49
Magda - mbc, Mama Wojtka lubią tę wiadomość
-
Magda-mbc a robili Ci usg,że wiedzieli,że Jurek nie ma główki w kanale rodnym??? Ja właśnie tego się tu boję,bo wszystko sprawdzają rękami i mam stresa,że na siłę będę musiała rodzić sn a dziecko nie będzie dobrze ułożone No nie ufam,że macając brzuch rękami-można w 100% być pewnym,że główka jest twarzą do kręgosłupa mamy.Owszem,że dziecko jest ułożone główkowo ale nie każde ułożenie główkowe jest dobre No stracha mam jak nie wiem,ale też wiele zrobić nie mogę 😐 Jedynie wierzyć,że będzie dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 16:45
-
nick nieaktualnyMagda gratuluję Chociaż trochę mnie zmartwiłaś, bo mój też cały czas leży bokiem i nawet wczoraj lekarz dotykał mi brzucha i zastanawiałam się po co, może właśnie sprawdzał że ten mały nicpoń dupka z boku nóżki z boku i od miesiąca nie chce się ułożyć inaczej...
-
No pani obok rodziła 25h bo uznała, że będzie próbować z tym bocznym ułożeniem. O 16 zrobili jej cc.
Ale pewnie może być różnie. Ja myślałam, że jak jest głową w dół, to jest okej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 19:10
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda-mbc ja też kiedyś myślałam,że najważniejsze jest to,że jest główką w dół a tak nie jest.Niby najlepiej jak podczas porodu jest buźką do kręgosłupa.Moja ma buźkę skierowaną w bok-w kierunku mojego prawego biodra i pani wykonująca usg mówiła,że jest ok hmmm 🙄 Może podczas samej akcji porodowej się przekręci-mam nadzieję...
-
Lady_Dior wrote:Magda-mbc ja też kiedyś myślałam,że najważniejsze jest to,że jest główką w dół a tak nie jest.Niby najlepiej jak podczas porodu jest buźką do kręgosłupa.Moja ma buźkę skierowaną w bok-w kierunku mojego prawego biodra i pani wykonująca usg mówiła,że jest ok hmmm 🙄 Może podczas samej akcji porodowej się przekręci-mam nadzieję...
No i maluszka nie ma ze mną, dopiero jutro. A z drugiej strony jutro mogę się czuć jeszcze gorzej...
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny