Mamusie CZERWCOWE 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj zrobiłam pomidory z cebulka w oliwie i balsamicznym tylko po to żeby cebule zjeść taka w sosiku od pomidorów . Co do dolegliwości brzuchowych to ja nic nie czuje aż dziwnie w poprzedniej ciąży ciagle mnie brzuch bolał . Teraz tłumacze sobie ze wszystko porozciągane w środku przecież to kilkanaście miesięcy od ciąży . Mój dziec od tygodnia chory i siedzimy w domu mam wrażenie ze zwariuje jutro muszę go gdzieś wypasać na zewnątrz .
-
Jak ja wam zazdroszcze tych zachcianek i jedzenia na co macie ochote .. ja jestem na diecie bezmlecznej do tego bez selera (a seler jest wszedzir uwierzcie mi ... Wedliny kiełbasy przyprawy ) .
Nie uwierzycie ale ostatnio w sklepie mialam ochote na Masło Zambrowskie
Dzisiaj za nami dzień wariata z niunia moją a to kontrola na rechabilitacji potem usg nerek teraz wróciliśmy ze starsza z tańców jezdzimy 2 razy w tyg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 18:56
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
0202oliwcia wrote:Jak ja wam zazdroszcze tych zachcianek i jedzenia na co macie ochote .. ja jestem na diecie bezmlecznej do tego bez selera (a seler jest wszedzir uwierzcie mi ... Wedliny kiełbasy przyprawy ) .
Nie uwierzycie ale ostatnio w sklepie mialam ochote na Masło Zambrowskie
Dzisiaj za nami dzień wariata z niunia moją a to kontrola na rechabilitacji potem usg nerek teraz wróciliśmy ze starsza z tańców jezdzimy 2 razy w tyg...
Oj wiem co przezywasz syn uczulony na nabiał był kilka miesięcy byłam na scicilej diecie . Sama mam nietolerancję kazeiny, glutenu i jajek ale w pierwszej ciąży kazali wszystko jeść i tak mi zostało. Na codzień po nabiale na maska rewaluacji dużo a wciąży jak ręka odjął -
makalotia wrote:No właśnie a mi lekarka zaleciła tylko rennie i nospe , bo jak powiedziałam, że nospa mi trochę pomaga. Stwierdziła , że to przez luteinę bo ona daje mocniejsze objawy. Ale chyba się wybiorę do zwykłego lekarza.
Makalotia mam to samo. Po zjedzeniu boli mnie żołądek, w lewym boku, trochę jelita. Mam skurcze w tym żołądku. Lekarz kazał brać no spe. Byłam dzisiaj w aptece i kupiłam jakaś osłonę na żołądek- Lacidofil. Jak pomoże dam Ci znać
-
Miuczek wrote:Oj wiem co przezywasz syn uczulony na nabiał był kilka miesięcy byłam na scicilej diecie . Sama mam nietolerancję kazeiny, glutenu i jajek ale w pierwszej ciąży kazali wszystko jeść i tak mi zostało. Na codzień po nabiale na maska rewaluacji dużo a wciąży jak ręka odjął
Aniołki
Makalotia, Marryy- super wieści. Anusia24, tym razem, musi być dobrze! Trzymam kciuki.
Wczoraj myślałam, że już samopoczucie powoli się poprawia, bo energii miałam coraz więcej i coraz mniej senna byłam a dzisiaj jak mnie ścięło po pracy... Usypiałam na siedząco, ledwo dałam radę wytrzymać do powrotu męża z pracy żeby mu dziecko podrzucić... Po drzemce w sumie też wiele lepiej nie było... A w zeszłej ciąży sobie przespałam cały 1 trymestr a teraz z dzieckiem nie ma tak dobrze
Co do jedzenia to mało co mi smakuje. I muli przed i po jedzeniu. Oby szybko to się skończyło!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2018, 20:17
Rysiu i Marysia 29.04.2019r.
Wojtek 10.08.2016r. -
Nie wiem czy słyszałyście o metodzie Ramziego określania płci. Z przymrużeniem oka (jak dla mnie) dziewczyny na tej grupie określają to na podstawie zdjęć usg we wczesnej ciąży. https://m.facebook.com/groups/602104323306031?tsid=0.2399866998040392&source=result
-
Szi wrote:Nie wiem czy słyszałyście o metodzie Ramziego określania płci. Z przymrużeniem oka (jak dla mnie) dziewczyny na tej grupie określają to na podstawie zdjęć usg we wczesnej ciąży. https://m.facebook.com/groups/602104323306031?tsid=0.2399866998040392&source=result
Aniołki
Szi wrote:Nie wiem czy słyszałyście o metodzie Ramziego określania płci. Z przymrużeniem oka (jak dla mnie) dziewczyny na tej grupie określają to na podstawie zdjęć usg we wczesnej ciąży. https://m.facebook.com/groups/602104323306031?tsid=0.2399866998040392&source=result
Dla mnie i tak większej różnicy płeć nie robi -
Alisia wrote:Dziewczyny które mają niedoczynność tarczycy i Hashimoto bierzecie jod ?
Meluśka trzymam kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2018, 08:00
Meluśka lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
U mnie 8 tc a ja nadal niebylam u lekarza czekam caly czas na informacje kiedy mam wizyte usg czy za dwa czy trzy tygodnie.. maskara :(chyba jajo zniose starsznie sie martwie ze moze cos byc nie tak wiem schizuje ale po tych 3 pierwszych startach wszystko jest mozliwe ..27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
No to kciuki za dzisiejszą wizyty
Czarnulka, nie dziwię Ci się, że dopada Cię stres. Takie czekanie na pewno dobija. Bądź dobrej myśli, zadręczanie nic nie da, wiem, łatwo mówić, ale staraj się myśleć pozytywnie :*czarnulka24 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Meluśka i Lilka kciuki za dzisiejszą wizytę! &&&
Czarnulka24 ja Ci współczuję bo ja chyba bym oszalała ze stresu. Ja juz jestem po 3 wizytach i w przyszłym tygodniu 4. Rozumiem też Twój lęk ale trzymam mocno kciuki żeby wszystko było w porządkuLilka26, czarnulka24, Meluśka lubią tę wiadomość