MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny

Mam do Was pytanie - chcę kupić szlafrok, ale naprawdę nie znoszę chodzić po sklepach, a trochę boję się kupować w ciemno przez net. Macie może jakiś fajny godny polecenia? (bawełna, przed kolano, nie za gruby i nie za cienki)
np coś w tym stylu, ale dłuższy i niekoniecznie sexy
-
Evas to trzymam kciuki za akcję ! jak są tam schody to rób sobie rundkę a ak nie to wczoraj słyszałam,że znajoma zrobiła 50 przysiadów i akcja jej się ruszyła

Ja coś dziś słabo się czuje - przespałam się i teraz leżę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:25
ivv, Limerikowo, evas, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam taki zwykły bo nie lubię szlafroków. Mnie wystarczy tyle co do szpitala.ivv wrote:Cześć dziewczyny

Mam do Was pytanie - chcę kupić szlafrok, ale naprawdę nie znoszę chodzić po sklepach, a trochę boję się kupować w ciemno przez net. Macie może jakiś fajny godny polecenia? (bawełna, przed kolano, nie za gruby i nie za cienki)
http://allegro.pl/szlafrok-do-porodu-i-do-domu-xxl-3xl-super-cena-i4264279733.html -
topa42 wrote:Ja kupiłam taki zwykły bo nie lubię szlafroków. Mnie wystarczy tyle co do szpitala.
http://allegro.pl/szlafrok-do-porodu-i-do-domu-xxl-3xl-super-cena-i4264279733.html
Mam w zasadzie identyczny, też kupiłam jedynie do szpitala i przez 2 tygodnie tam spędzone może z 3 razy go ubrałam , było tak ciepło, że dłuższa , luźna koszula mi spokojnie wystarczyła a szlafrok ubierałam na "wycieczki" do sklepu
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
he he he to tak jak jaEvelineq wrote:Mam w zasadzie identyczny, też kupiłam jedynie do szpitala i przez 2 tygodnie tam spędzone może z 3 razy go ubrałam , było tak ciepło, że dłuższa , luźna koszula mi spokojnie wystarczyła a szlafrok ubierałam na "wycieczki" do sklepu

zresztą jak byłam w szpitalu to rano ubierałam tunikę i leginsy
- czułam się jakbym nie była w szpitalu
Evelineq, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
a mi jednak brzuch opadl
a twierdzimy tak zgodnie z mezem , bo w koncu z brzuszkiem jestesmy na co dzien :--))
plus znowu w srodku nocy gonilo na króla, dzis jem jablka to moze o 2am nie nada bedzie wstawac,w toalecie siedziec i rozmyslac czy to juz??
sorry ze tak bezposrednio ale taka cisza w nocy, maz robi mocno chrrr a czl za duzo mysli, bo juz wstal a jeszcze nie ranna pora ;--))
mala w porownaniu z poprzednimi 3/4 tyg zrobila sie hiperaktywna i puka/dobija sie do wyjscia poczawszy od rana, ale szyjka jej nie daje :--))
aktywnosc baby potwierdzily zreszta 2 ost ktg-ruchy ok wyszly
fotki brzuszka, moze uda sie jakos ok porownac wysokosc
w sumie z pileczki widac ze sie splaszczyl ;--)))
36t 2d
39t 5d
Agusia2312, Evelineq, ivv, excella, Tusia84, Galanea, evas, Paulina1986, eta, maggda, monalisa lubią tę wiadomość
-
Witam was u nas po burzy i dopiero dziś sie ochłodziło troche , wczoraj wieczorem i w nocy było mega parno i duszno..

Dzis odbieram wyniki mocz, morfologia i GBS. I mam wizyte na 18.00 którą poprzedzi KTG. Jestem ciekawa cy stał sie cud i synek sie obrócił do własciwej pozycji.
Ivv dzięki za opinie na temat tej poscieli:)
Tusia powodzenia na wizycie:)
ivv, Limerikowo, Tusia84, weronikabp, evas lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
ivv wrote:Cześć dziewczyny

Ja mam taki:
http://allegro.pl/m-szlafrok-muzzy-do-porodu-i-do-domu-promocja-i4261410388.html
ivv lubi tę wiadomość
-
Agusia nie ma sprawy, mąż jak ją zobaczył to się "zdenerwował", że nie wzięłam dwóch kompletów dla koleżanki, która ma ten sam termin co my i uwielbia sówki

Limerikowo faktycznie widać, ze opadł
Ja już się nie mogę doczekać aż opadnie, bo ledwo oddycham 
Znacie firmę esotiq? znalazłam szlafrok, ale nie wiem czy warto kupować (a jeszcze takie fajne japonki można dokupić do kompletu
)
http://allegro.pl/cdb-szlafrok-damski-esotiq-32283-59-femi-m-i4268451133.html
w sumie trochę krótki
gdzie się kupuje szlafroki? - chyba się przejdę żeby dotknąć materiał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:48
Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
ivv wrote:excella - a ten szlafrok ma dobrej jakości materiał?
Wydaje mi się że tak. Jest miły w dotyku, nie za gruby nie za cienki. Ale ja mało szlafrokowa jestem, nosiłam tylko w szpitalu jak szłam do wc, albo.jak pani z pokoju miała goscia. Ale jestem z niego zadowolona.
Do kompletu mam też koszule nocną. -
Obiecałam kiedys ze wstawie foto i w końcu sie na to odważyłam
Oto my !
Ja czyli pucuś !!
wyglądam ogromnie , prosze sie nie przestraszyc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:57
Evelineq, Tusia84, excella, ivv, weronikabp, Galanea, nutka, Limerikowo, evas, Paulina1986, Nalka, alexast, eta, maggda, monalisa lubią tę wiadomość
[/url]
[/url] -
Hej
Eta dziękuję za pytanie... Psychicznie czuję się tragicznie
Fizycznie jest lepiej... Wg dziś jestem nie do życia, myślę wciąż o tym szpitalu i jak to będzie z tą kroplówką, ile to potrwa i wg
Jestem podłamana ...
Limerkowo ładnie Ci opadł brzuszek
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Agusia ja za Ciebie też kciuki trzymam za ktg i wizytę

Agusia super wyglądacie
miło Cię zobaczyć
Ja się chyba tak denerwuję przed dzisiejszą wizytą jak nigdy i co chwilę z tego zdenerwowania latam do toalety..
Już sama nie wiem czego bardziej się boję tego że moja szyjka gwałtownie się skróciła czy że jest taka jak była hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:59
Agusia2312 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]