MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka. U nas w nocy była burza - super bo zrobiło się chłodniej. Teraz świeci słonko i znów parno.
Mały od rana w brzuszku wariuje :-)A mnie coś słabo
A co do ciągnięcia w lewej pachwinie to mam już tak któryś tydzień, ból okropny z łózka ciężko jest się podnieść
Monalisa trzymam kciuki za szybki poród.
Hallo dziewczyny gdzie jesteście ? Wszystkie na porodówkach ? Odezwać się bo jak nie to wysyłamy list gończy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:11
alexast, Limerikowo, evas, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonalisa jestes mega dzielna i podziwiam Cie

Eta w ktorym szpitalu rodzisz?
Ja w nocy rowniez nie spalam o 4:30 było ktg i po nim zasnelam aż do teraz. Więc czuje sie w miarę.
Mysle ze mnie dzis wypiszą, w sumie to juz mi obojętne, nawet wole być w domu,wierze ze zawroty sie nie nie rozwiną, oby...
Na polpasca robiłam sobie przeciwciala poprzednim razem,3 miesiące temu, podobniez nie powinnam sie zarazić.
Moze jak wrócę do domu to Polunia sie rozkręci i w weekend urodzimy, oby..
Trzymam kciuki za wszystkich, Vikusiu napisz jak tam w domku Wam
Tusia84, maggda, Limerikowo, ivv, evas, Agusia2312, Galanea, monalisa lubią tę wiadomość
-
Mamy tylko profil na FB, gdzie czasem wrzucam ciekawsze propozycje, ale ostatnio trochę zaniedbałam toexcella wrote:Jejku, wstawanie o tej godzinie to zbrodnia. Moj syn nie spi od 5, dałam już mu kaszkę i leżymy. Moglby pojsc jeszcze spać bo ja ledwo na oczy patrzę.
Evas, a masz jakąs str żeby popatrzeć co masz w sklepie ? Szukam spacerowki trojkołowej.
niestety spacerówki 3-kołowej też nie mam. Zresztą ostatnio u nas każda schodzi jak ciepłe bułeczki. Popyt wielki, a podaż na marnym poziomie.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
evas wrote:Mamy tylko profil na FB, gdzie czasem wrzucam ciekawsze propozycje, ale ostatnio trochę zaniedbałam to
niestety spacerówki 3-kołowej też nie mam. Zresztą ostatnio u nas każda schodzi jak ciepłe bułeczki. Popyt wielki, a podaż na marnym poziomie.
Szkoda
cały czas poluje na w miare taniego quinny zapp xtra 
Weronika, super ze bedziesz w domu. Przy mężu bedzie Ci lepiej. Trzymam kciuki.aby zawroty nie powrocily i zdróka dla Twojego męża.
weronikabp, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu zawroty to ja mam, oby sie nie rozwinęły do takiej skali jak na przełomie roku.Tusia84 wrote:Super wiadomości Weronika
w domku jednak inaczej się czeka na poród niż w szpitalu..
bardzo się cieszę i trzymam kciuki aby zawroty już Ci nie dokuczały do samego finału 
A Ty kiedy po wozeczek kochana?
-
Wiesz co chyba się zdecydujemy na ten, który wklejałam ostatnioweronikabp wrote:Tusiu zawroty to ja mam, oby sie nie rozwinęły do takiej skali jak na przełomie roku.
A Ty kiedy po wozeczek kochana?

podjadę do sklepu podobno mają go tu w miejscowości niedaleko
A zamówię, przez internet bo wychodzi sporo taniej.. więc jeśli można zaoszczędzić to czemu nie
Czytałam, że to dobra Hiszpańska firma no i Natalia też wypowiadała się pozytywnie o nim, a jej koleżanka ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:41
weronikabp lubi tę wiadomość
-
weronikabp wrote:Eta w ktorym szpitalu rodzisz?
weronika - w św. Zofii
bądź dobrej myśli, wszystko za chwilę się ułoży, a półpaścem od osoby która ma półpaśca nie jest tak łatwo się zarazić. musiałabyś tą wydzielinę z pęcherzyków do ust przenieść. a jak już są zaschnięte pęcherzyki ( a czasem jest ich tak mało że nawet się nie zauważy ich obecności ) to już sie nie zarazisz. prędzej człowiek się zarazi jak ma kontakt z osobą chorą na ospę wietrzną i sam był chory na ospę, bo wtedy wirus sie "reaktywuje" w półpaśca.
więc ja jestem dobrej myśli.
weronikabp, Limerikowo, evas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiu ten wozek bardzo mi sie podoba
jeśli ma dobre opinie to pewnie, że brać 
Eta - dzieki, tak tez wlasnie słyszałam. Mąż ma malutko i zaschniete.
Z ktora położna rodzisz? Jeśli wolisz to ns Priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:06
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Weronika z tym polpascem to go wywoluje ten sam wirus co ospy, a przechodzialas ospe moze? bo jesli tak to naprawde istnieje niewielkie prawdopodobienstwo ze w ogole sie zarazisz
ja pare lat temu byla wrecz w lato epidemia polpasca w zachodniopom to pol mojej rodziny chorowalo i sasiedzi tez byly przypadki, a np ja smarowalam jeszcze mascia chorych w rodzinie przynoszaca ulge i nie zachorowalam :--))
ze wspomnien to mi pozostalo ze masc byla w b malej tubce a strasznie droga i mama klnela na tego polpasca ze wzgledu na domowe finanse i ze po kolei wszyscy lapaliWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:16
weronikabp lubi tę wiadomość
-
Topa mi ginka mowila,ze puls w ciazy i do 110 moze byc i tragedii nie ma
polez troche Kochana to powinnien spasc plus podwojna meliska moze na niegio tez pozytywnie zadziala
wazne by cis nie przekroczylo 140/90, nada w ryzach 130/85 pilnowac najlepiej, a jak walczylo sie z cis przed ciaza to najlepiej celowac 125/85, ale to b trudno wykonalne, no chyba ze rano po wstaniu :--))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:28
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki

My już po obchodzie, zostajemy w szpitalu 7-10 dni. Jak do tego czasu nie urodzę to wypuszcza nas do domu, ciąża będzie juz donoszona i będziemy czekać na akcje w domu. Choć powiem Wam, że bym wolała żeby się jednak rozkręciło jak będę jeszcze na oddziale, bo ciężko dostać się tu na poród i w ogóle na jakikolwiek oddział. Ja miałam to szczęście że godzinę wcześniej dziewczynę wzięli na cc, bo by mnie odesłali. A szpital jest naprawdę godny polecenia. Lekarze wspaniali, pielęgniarki serdeczne i bardzo pomocne. Szkoda, że to rzadkość w polskich szpitalach.
weronikabp, Evelineq, Limerikowo, Agusia2312, Tusia84, Galanea, Nalka, alexast, eta, maggda, monalisa lubią tę wiadomość

[/url]