MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak sobie myślę, że może mój Stasio czuję, że jego łoże jeszcze nie gotowe i dlatego mu się nie spieszy do Mamy, chyba jutro zagonię męża do roboty, niech składa łóżeczko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 19:57
weronikabp, evas, Duchess, maggda, Limerikowo, Galanea, Ala29, eta lubią tę wiadomość
-
Ja juz po ktg. to moje uczucie rozciagania i napinania to ewidentne skurcze. na ktg wyszlo kilka dosc silnych. Mozliwe ze rozwinie sie juz z tego akcja
MagdaO, weronikabp, ivv, evas, sunset, Duchess, maggda, Limerikowo, Galanea, Evelineq, Modelka, eta, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to łysienie nie jest na tle tarczycy
więc jest nadzieja, że jest ono faktycznie spowodowane hormonami ciążowymi. Jutro jeszcze mam zrobić morfologie i żelazo, bo może anemia to łysienie spowodowała. Ponoć tarczyca powoduje to łysienie plackowate. Skoro u mnie tarczyca w normie to może nie będzie tak źle. 
Dużo zdrówka dla NatalkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 21:05
weronikabp, Duchess, ivv, Limerikowo, Galanea, monalisa, evas, Modelka, eta lubią tę wiadomość
-
Znowu się dzieje
Dziewczyny - zdrowia, spokoju i wiary 
Chciałabym tylko potwierdzić, że pościel, którą zamówiłam jest rewelacyjnej jakości i do tego jest przepiękna
Wisi na suszarce razem z kołderką (też od nich) i pięknie pachnie 
http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-posciel-3-el-sowki-biale-do-lozeczka-60x120cm.html
eta, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
Mi dziś słabo z tych upałów się zrobiło.
U mnie decyzja zapadła, jutro na 17 ktg a pojutrze na 8 idę już do szpitala
Galanea ale Cię rozumiem z tym upałem !
Dziś strasznie źle się poczułam, Franek malutko się ruszał i pojechałam na ktg, ale wszystko ok. Chociaż martwi mnie że dziś miał niższe tętno jak wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 21:43
Limerikowo, Galanea, alexast, alexast, Duchess, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
widzę, że te upały każdemu dają się we znaki
ja w weekend zaczęłam plamić na brązowo, a w pewnym momencie na wkładce patrzę sporo galaretowatej substancji, gdyby to było później pomyślałabym, że to czop
brałam luteinę w sobotę i niedzielę bo mi lekarka kazała, a dziś byłam wszystkie wyniki porobiłam, zrobiła mi usg żeby sprawdzić czy z łożyskiem nic się nie dzieje jest ok, z szyjką też ok, czop siedzi, więc prawdopodobnie jakieś naczynko pękło, upał i taki efekt
Ktg też wykazało, że ok
Mały się obrócił z pozycji poprzecznej....w pośladkową
Czy któraś z Was tak wysoko miała pozycje pośladkową a później dziecko się obróciło?
Limerikowo, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Galanea tak Malarkiewicza... Ale wiesz jestem tak miło zaskoczona, ja tylko zaczęłam mówić że mnie niepokoi spokój maluszka a te położne od razu na ktg zapraszały wiesz a w wojewódzkim musiałam ich błagać ! I same kazały jutro podjechać
Limerikowo, Galanea, evas lubią tę wiadomość
-
pogodowo w Poz no dalej upaly,na szczescie ciut mniej, dzis szlo wychlodzic sie pod paszkami na poznanska bryze
z newsow to opadl mi brzuch, wlasciwie juz wczor raczej bo pedicure siegnelam sama, a dzis wyraznie widac, jeszcze z tydz z pewnie na porod bedzie
ktg malo skurczow zarejestrowalo podczas wizyty
w nocy gonilo do toalety i brzuch na dole bolal az mnie rozbudzil, pewnie organizm oczyszcza sie od srodka by dziecko mialo wiecej miejsca
plus jak ost martwilam sie o brak ruchow tak teraz jest ich zdecydowanie wiecej, nawet dzis w nocy byla aktywnosc jak sie obudzilamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 21:56
Galanea, Ala29, monalisa, evas lubią tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Galanea tak Malarkiewicza... Ale wiesz jestem tak miło zaskoczona, ja tylko zaczęłam mówić że mnie niepokoi spokój maluszka a te położne od razu na ktg zapraszały wiesz a w wojewódzkim musiałam ich błagać ! I same kazały jutro podjechać

Domyślam się, raz tam byłam, to położna zabrała mnie i K., oprowadziła, tłumaczyła wszystko i jeszcze powiedziała "zapraszamy do naszej rodziny". Dla mnie to był kosmos po tym co zobaczyłam w pozostałych naszych dwóch szpitalach, sama wiesz
Także również się tam wybieram
Powiesz co i jak
Paula222, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
ja się poddaje naturze co ma być to będzie, ale chciałabym już wiedzieć, czy będę rodziła naturalnie czy ccAISAK wrote:Ala moja mala 11 dni temu była ułożona posladkowo, dzisiaj juz glowka do dołu i mocno siedzi juz na dole. jak widać szanse są nawet w 38tc.

w sobotę byłam na spotkaniu z położną, którą wynajmuję do porodu- w jednym z wrocławskich szpitali działa fundacja i poprzez nią normalnie legalnie wynajmuje się położną do porodu
świetna babeczka taka dająca mnóstwo wsparcia ale też jak wpadnę w histerię sprowadzi mnie do pionu
poza tym z nią można rodzić absolutnie w każdej pozycji
powiedziała mi też, że tak mną będzie kierowała przez telefon, że do szpitala pozwoli mi przyjechać już ze sporym rozwarciem, w przeciwnym razie mnie odeślą- takie rzeczy się u nas dzieją we Wro niestety ;/
w wakacje zamykają jedną porodówkę do remontu i ogólnie są przepełnienia
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość

[/url]

[/url]

[/