MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
http://zapodaj.net/812d0b21e3268.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b11c3201dd.jpg
To mój dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 14:21
Tusia84, AISAK, kambel, evas, Galanea, eta, Limerikowo, weronikabp, onka79 lubią tę wiadomość
-
excella masz uroczy brzuszek i jak pępek Ci wyskoczył
ja mam właśnie tak śmiesznie bo mam pępek schowany i na brzuchu wygląda to jak takie płaskie miejsce widać to na pierwszym zdjęciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 23:10
maggda, AISAK, excella, kambel, evas, Agusia2312, Galanea, eta, Limerikowo, weronikabp, Martynika, Evelineq, onka79 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny trochę mnie tu nie było bo w weekend dużo się działo
mam pytanie odnośnie wyników moczu, a dokładniej leukocyty, u mnie ich wynik się zwiększył znowu i mam 7-9 i często boli mnie w krzyżu
i tak sie zastanawiam czy nie mam znowu problemów z nerkami -
excella Ty się mieścisz w jeansy??? szok..
Ja ma brzuch od samego dołu po sam biust.. jak siedzę zgarbiona to aż cięzko mi się oddycha kiedy jestem najedzona.. ja przez brzuch nie zapnę już spodni pozostają legginsy tuniki i sukienkiexcella, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Ja też bardzo bym chciała karmić piersią. Niestety moich dzieciaków nie udało mi się wykarmić.
Przy pierwszym miałam mało pokarmu, ale walczyłam 1,5 miesiąca. Potem mały miał zapalenie płuc, 3 tygodnie w szpitalu, straszna nerwówka, no i Konrad nie miał apetytu, no i pokarm zaczął jeszcze bardziej zanikać. Po szpitalu była już tylko butla.
Przy drugim za to miałam nawet sporo pokarmu, ale mój synek nim wzgardził. Jak przystawiałam go do cyca, to jadł kilka minut, a potem krzyk. Wcale nie chciał ciągnąć. Jadł tyle co samo leciało na początku. No i teściowa stała nade mną i powtarzała, daj dziecku butelkę, bo głodne. I po 2 miesiącach się poddałam.
Teraz nawet nie zamierzam kupować butelek.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
AISAK wrote:Fler- ja chętnie zajelabym się lista- ale korzystam z neta w telefonie, i obrabianie tekstów na moim malutkim ekraniku jest bardzo trudne. Dlatego też muszę ładnie przeprosić, ale poprostu mój sprzęt nie jest na tyle rozwinięty by robić to z łatwością i przyjemnością.
To tak jak i ja też używam neta w komórce -
Ale macie brzucholki piękne;) Nie wiem jak wam, ale mi to sprawia ogromną radochę jak widzę, że coś tam się zmieniło, podrosło;) Ciążowe brzuchy mnie rozczulają
Agusia2312, Limerikowo, Galanea lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:excella Ty się mieścisz w jeansy??? szok..
Ja ma brzuch od samego dołu po sam biust.. jak siedzę zgarbiona to aż cięzko mi się oddycha kiedy jestem najedzona.. ja przez brzuch nie zapnę już spodni pozostają legginsy tuniki i sukienki
W te sie jeszcze mieszcze. Jak nie zapnę paska to mi spadająmam jeszcze jeszcze mam spodnie na gumce jedne, ale też już musze chodzić w legginsach. Mój brzuch nie jest duży, jest jak piłeczka
wcześniej też taki miałam taki spiczasty, rósł do przodu a nie na boki
-
Tusia84 wrote:excella Ty się mieścisz w jeansy??? szok..
Ja ma brzuch od samego dołu po sam biust.. jak siedzę zgarbiona to aż cięzko mi się oddycha kiedy jestem najedzona.. ja przez brzuch nie zapnę już spodni pozostają legginsy tuniki i sukienki