MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Mati1980 wrote:Ja to nie wiem czy brzuszek pokazywać po jest sporo tłuszyku na nim i jeszcze nie wygląda jak ciążowy .Ale wy dziewczyny macie piękne brzuszki
Nie martw się, ja odsuwam tłuszczyk do góry i widać, że coś tam się powiększa;PLimerikowo, Mati1980, NataliaK lubią tę wiadomość
-
u mnie też idzie bardziej w gore niz w boki . jednak ja praktycznie od samego poczatku chodzę w leginsach badz dresach . zrezygnowałam z jeansów bo noszę tylko biodrówki które są dość obcisłe . i jak w nich kucam czy tez sie schylam to uciskają .
-
Ale piękne brzuszki
Co do karmienia piersią to ja na pewno będę chciała karmić, jak wyjdzie zobaczymy. Ale bardzo, bardzo bym chciała, Zuzy niestety karmić nie mogłam, bo ze wzg na niedrożność dwunastnicy długo była karmiona pozajelitowo, później Zuza nie potrafiła ssać, żeby wiadomo było ile zjada musiałam dawać butlę, inaczej nie wypuścili by nas do domu (po porodzie spędziłyśmy w szpitalu 5 tygodni),walczyłam o laktację i tyle ile dało rade dla niej ściągałam pokarm, ale nie zaznałam co to za uczucie mieć swojego Skarba przy "cycu"
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Co do karmienia piersią to mam taki zamiar. I mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i uda mi się to
Rozumiem kobiety które nie karmią bo mają problemy z jakichś medycznych względów, czy w związku z chorobami.
Ale jeśli kobieta świadomie rezygnuje z karmienia, że względu na wygodę albo wygląd piersi później to dla mnie to jest chore....nutka, ivv lubią tę wiadomość
-
Mati jak to mowia idz na calosc i odwaz sie ;--)) obiecujemy ze dalej fotki z forum i tak ze slemy przeciez..
Pamietaj ze ile by tam tluszczyku nie bylo , nie liczy sie on, ale sam brzuszek i jego glowny Lokator/ka zdrowy/a
ja musze poczekac az moj bebenek po obiadku ciut moze opadnie po ogorkowej i pyzach a juz mi sie czekoladowy cukiereczek trufli marzy ...eh ;--)))
nutka, Kota lubią tę wiadomość
-
Tusia super laska z Ciebie i sexi Mamuśka:)
Dziewczyny super brzuszki !!!
Ja mam foty na aparacie i jakos tak ciezko mi sie zebrac i je wkoncu zgrac na kompa:) hehWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 18:36
Tusia84 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny