MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia84 wrote:wiecie co mnie od kilku dni wchodzi jakiś nerwoból w okolice krzyża- pośladka- nogi i mam problemy z chodzeniem.. a dzisiaj to nawet jak siedzę mnie łapie ból taki że muszę sobie w głos jęknąć.. 13.02 mam usg połówkowe to powiem lekarzowi bo bardzo mi to doskwiera, a muszę funkcjonować przy dzieciach normalnie
Tusiu, to pewnie to samo co ja miałam w zeszłym tygodniu. Byłam u lekarza i ten powiedział, że dzidziol uciska na nerw kulszowy. Nie mogłam stawać na lewą nogą, jak siedziałam to czułam, że noga drętwieje, a ból szedł właśnie tak jakby z nad pośladka. Pocieszę Cię, że przez kilka dni podarowałam sobie noszenie Zuzy na rękach, trochę odpoczęłam i przeszło. Ale trwało to ponad tydzień. -
Weronika, podobno u mnie też raczej dziewczynka, ale mam nadzieję że na połówkowym 7 lutego uda się w końcu tą naszą fasolkę złapać, bo zawsze bardzo fika i nie da się dokłądnie zobaczyć.
Tusia też mi dokucza od wczoraj taki ból nad pośladkiem, najczęściej jak chcę się gwałtowanie ruszyć, albo jak za długo jestem w jednej pozycji, myślałam że to może z powodu nadmiernych prac porządkowych;) które ciągle wymyślam.
Ups przepraszam za takie duże zdjęcia. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Ja już po połówkowym:) Dzidzia urosła prawie 3-krotnie, waży już 512 g:) Wszystko w idealnym porządku, zdrowiusieńka jak ryba. Płeć potwierdzona- na 100% chłopczyk- mam zdjęcie siusiaka:) Moja szyjka ma 4 cm, łożysko się przesunęło i nie jest już przodujące:) Wszystko gra!
A malutki jest słodki jak miód, najwspanialszy na całym świecie ( no powiedzmy, że na równi z moim niemal 2 letnim synusiem)Słuchaliśmy serduszka, drapał się malusią rączką po główce, fikał bez końca. Bardzo go kochamy:)
weronikabp, Tusia84, Modelka, azi, Nalka, AISAK, Limerikowo, excella, evas, eta, Paulina1986, Martynika, monaaa, fler, onka79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
110 między posiłkami to bardzo dobry cukier:) a jeśli jeszcze w tzw miedzy czasie popijałaś słodką herbatę to już w ogóle super:) w pierwszej ciąży przechodziłam cukrzycę ciążową i trochę się namierzyłam. Jak chcesz spr cukier "fachowo" to należy to robić godz po posiłku i wtedy ma być maks 120-130. Pozdrawiam serdecznie!
Margotka87 wrote:Dziewczyny zmierzylam sobie z glupoty cukier jakos 4godziny po posilku i wyszlo 110 :> i teraz nie wiem czy czasem nie za wysoko? cos ktos wie na ten temat?Margotka87, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny