MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyivv wrote:obżarstwo to piąty grzech główny
i coś obrzydliwego... pracowałam z taką kobietą, która nie dość że schorowana to jeszcze wpier... co się dało - a jak widziała pączka to zjadała 3 na raz sapiąc i się śliniąc, nie raz miałam ochotę zwymiotować
na szczęście w ciąży nie była i nie karmiła tym swojego dziecka
a ja na swoją obronę mam to, że mogłabym żywić się tylko warzywami i owocami, więc do każdego posiłku jest ich naprawdę dużo
i gotuję to samo dla całej rodziny, a więc i dla Weroniki - bez soli i zazwyczaj z piekarnika albo parowaru
a ja używam sól himalajską, wysoko mineralizowaną, jest zdrowa. Kamiennej w domu nie mam bo to biała smierć.
-
Chciałyście, to macie! Przysięgam, że to 23 t.c, nie 36, naprawdę mam termin na czerwiec
Jeszcze nie rodzę
(mam nadzieję, że się uda wstawić)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/025ba61aa5c88219.htmlNalka, Galanea, Tusia84, weronikabp, Limerikowo, excella, evas, NataliaK, eta, Paulina1986, Martynika, Evelineq, Agusia2312, onka79 lubią tę wiadomość
-
MagdaO świetny brzuchol czego się czepiasz, babo jedna?!
kurde weronikabp, to chyba trochę o mnie.. aż mi wstyd, ale w śmietniku buja się opakowanie po lay'sach, tic tacach i jednorazowej nutelli.i w ogóle odkąd jestem w ciąży to moje dziecko mówi stanowcze "NIE" zdrowemu jedzeniu. Colę odrzuciłam na rzecz wody gazowanej, nie będzie mi dzieciak wszystkiego dyktował.
weronikabp, evas, Agusia2312 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piżama jest jeszcze z przed ciąży, kiedy byłam dużo mniejsza
w sumie nigdy nie przywiązałam uwagi co na niej jest, ale teraz jak się przyjrzałam to bardzo na czasie
Jest tam mysz, trzyma się za spory brzuch, w chmurce nad myszą (przypomina sobie) są myszowate chłopak i dziewczyna połączeni sercem. A napis oznacza w jęz. polskim dosłownie - Mam kawałki masła w brzuchu! (podejrzewam, że to taki angielski typ naszych motylków w brzuchu)
weronikabp, Galanea, AISAK, AISAK, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masz rację. Aż się teraz zeźliłam na siebie. W końcu nie jestem sama, a żrę jak nieodpowiedzialna nastolatka. Tak przesiąkłam dietami, że wracam do starych nawyków. Od dzisiaj będę normalnie wam zapisywać co zjadłam z prośbą o zbesztanie, gdyby coś było niezdrowe.
1.Płatki bez mleka.
2.Ciastko z maca, jabłkowe.
3.Capuccino.
4.Serek danio.
5.Warzywa smażone na maśle z posypką sera żółtego.
6.tic tac.
7.mini nutella, czyli można powiedzieć, że łyżeczka.
8. Dwie łyżeczki śmietany 18%
9. Chipsy, 70g. grubo krojone.
Woda i sok bananowy.weronikabp lubi tę wiadomość
-
To jutro wstawię fotkę mojego kościółka ostrzegam mega wielki jak w 40 tc. Ide spać dziewczyny bo padam dziś biegałam po lekarzach z córką. Jutro na 7 stawiamy się do szpitala na operację bbbrrrrr. Nie wiem Czy zasne płakać mi się chce jak na nią spojrzę bo weszła mi do łóżka i zasnęła też sie boi choć nie okazuje abym się nie martwia, kochana moja gwiazdeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 23:40
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nie mogłam spać tak się martwię i do tego powiększył mi się węzeł chłonny i boli zrobiłam kompres posmarowalam Viciem na to szalik i termofor mam nadzieje ze pomoże mi. Zaraz wstane zjem coś żeby córka nie widziała co by przykro nie było jej, a będzie głodna bo kolacje to poskubała. Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas , chyba padną z nerwów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 06:12
Limerikowo, Galanea, Martynika lubią tę wiadomość
-
monalisa wrote:Nie mogłam spać tak się martwię i do tego powiększył mi się węzeł chłonny i boli zrobiłam kompres posmarowalam Viciem na to szalik i termofor mam nadzieje ze pomoże mi. Zaraz wstane zjem coś żeby córka nie widziała co by przykro nie było jej, a będzie głodna bo kolacje to poskubała. Dziewczyny trzymajcie kciuki za nas , chyba padną z nerwów
Powodzenia i spokojnie! Nerwy nikomu nie sluza.monalisa lubi tę wiadomość
-
Taka super sluzba zdrowia
ja wczoraj dwie godziny probowalam dodzwonic sie do szpitala, bo potrzebowalam dowiedziec sie o wynik wymazu i w zaleznosci od wyniku zapisac sie na pessar
i oczywiscie po 2 godzinach niczego sie nie dowiedzialam!
monalisa lubi tę wiadomość