MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
alexast wrote:Dzwoniłam do laboratorium, niestety nie mają jeszcze wyników amniopunkcji ;(
Dzisiaj USG połówkowe, zastanawiam się czy gdyby z małym było coś nie tak, czy lekarz to wtedy zobaczy?? Badania Fish wyszły ok, ale i tak się strasznie stresuje.
Alexast, spokojnie lekarz nic nie zobaczy, bedzie dobrze
Evcia witaj wśród czerwcówek, nigdy nie jest zapóźno, żeby do nas dołączyćalexast, Galanea lubią tę wiadomość
-
Ale macie super brzuszki! Zazdroszczę Wam
U mnie mało co widać - brzuch jak po obfitym obiadku. Mam nadzieję, że malutka zacznie w końcu wypychać mój brzuchol. Podobno najczęściej brzuchy wyskakują po 20 tyg, więc jeszcze jakiś czas będę cierpliwa
Miłego dnia Wam wszystkim życzęGalanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Wiesz co przy zakladaniu lekki dyskomfort ale pozniej nic nie czulam... w dniu zdjecia lekarz po zbadaniu powiedzial ze jest rozwarcie na 2 palce kilka dni pochodzilam i zaczelam rodzic
ja po.zdjeciu juz chcialam urodzi wiec robilam wszystko zeby to przyspieszyc
A zdjeli Ci go w 37? -
Tusia84 wrote:No coś Ty Magda
a Martynika coś cicho siedzi dzisiaj..
Oj, siedziała cicho, siedziała, bo cały dzień się rozbijała o Liroy Merliny, Castoramy, Praktikery i Ikee... 5 lutego oddają nam mieszkanie i chcieliśmy już wybrać podstawę wykończenia, czyli płytki, panele, meble do łazienki... od razu chcemy wejść z robotą. Rany, dobrze, że mam ogarniętego męża, który w tym wszystkim jest OAZĄ SPOKOJU, bo mnie to chyba przerasta :>.
Ale, płytki podłogowe do przedpokoju i kuchni wybrane, panele do salonu i pokoju dziecka wybrane, spotkanie w sprawie projektu łazienki umówione, będzie dobrze, będzie dobrze, już niedługo na swoim, huh, huh, huh <oddychać głęboko>.
Dodatkowo jeszcze debilny bank, w którym mamy kredyt hipoteczny spóźnił się z wypłatą transzy i grozili nam odroczeniem terminu odbioru, ale mąż twierdzi, że to się da naprostować, oczywiście za napisaniem ryzy podań.
Poza tym oddałam wczoraj rano hektolitr krwi na pierdylion badań od ginekologa i internistki i trochę mniej sików, idę niedługo po wyniki z duszą na ramieniu. Trzymajcie kciuki, żeby tam jaka menda nie wyszła. Jutro konsultacje u internistki, pojutrze u gina, WRESZCIE.
Zara wkleję aktualną listę.
Swoją drogą nadrobić Was po 24h nieobecności to jest wyzwanie!W każdym razie podsumowuję to tak, że wszystkie brzuchy są absolutnie przepiękne, a ja, w nawiązaniu do dyskusji o zdrowym odżywianiu mam ślinotok na myśl o słoiku Nutelli, który stoi w kuchni i wiem, że się nie powstrzymam... OMNOMNOMNOM.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 12:42
Galanea, Agusia2312, evas, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
LISTA AKTUALNA:
Paula222 – 23 lata, Olsztyn, mężatka, długie starania – 20, 22 maja – chłopiec
natalkaa86 – 1 czerwca
Bankierka – 29 lat, panna do 15 sierpnia – 2 czerwca
leniuta29 – 2 czerwca
MagdaO – 29 lat, woj. pomorskie, córka z zD, nieformalnie zamężna, 3 cykl starań – 2 czerwca – chłopiec
NataliaK – 25 lat , Warszawa, mężatka – 2 czerwca – chłopiec
Martynika – 24 lata – 4 czerwca – chłopiec
Judi2014 – 4 czerwca – chłopiec
czekajajaca – 30 lat, Kraków, mężatka, 4 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
fler – 28 lat, okolice Krakowa, mężatka, 5 cykl starań – 5 czerwca – dziewczynka
MonikaS – 30 lat, syn 2 lata – 5 czerwca – chłopiec
seksualnaa – 6 czerwca
mamablizniat:) – 6 czerwca – chłopiec x2
jarzębinka – 9 czerwca
karolina1990 – 23 lata, pomorze, mężatka, 2 cykl starań – 10 czerwca – dziewczynka
AISAK – 25 lat, woj. Lubelskie, mężatka, 2 cykl starań – 11 czerwca – chłopiec
Evelineq – 25 lat, Podkarpacie, mężatka – 11 czerwca
kambel – 22 lata, panna, 2 cykl starań – 12 czerwca – dziewczynka
szczesliwa83 – 12 czerwca
mała czarna 88 – 13 czerwca
Nalka – 22 lata, Gdańsk, mężatka, szczęściara – 14 czerwca
Anielka27 – 27 lat, mężatka, 1 cykl starań – 14 czerwca – dziewczynka
Mati1980 – 33 lata, Wrocław, mężatka, 9 cykl starań – 14 czerwca – chłopiec
azi – 28 lat, Łódź, mężatka, 3 cykl starań – 14 czerwca
MartaM27 – 14 czerwca
monalisa – 35 lat, Poznań, mężatka, dwójka dzieci, 7 lat starań –14 czerwca – dziewczynka
Evcia – woj. Śląskie – 15 czerwca
nutka – 22 lata, Dolny Śląsk, mężatka, 12 miesięcy starań – 16 czerwca – chłopiec
vosia – 17 czerwca
Modelka – 32 lata – 19 czerwca – chłopiec
Niesforna – 29 lat, Warszawa, mężatka, 3 cykl starań – 19 czerwca
Maksi8 – 20 czerwca[/u]
Hankaa28 – 29 lat, Poznań, córka 7 lat, panna do 30 sierpnia – 20 czerwca – dziewczynka
fasolka13 – 21 czerwca
Truskawkowe ciastko – 24 lata, mężatka, rok starań –21 czerwca
Karolajn – 22 czerwca
weronikabp – mężatka, 3 miesiące starań – 22 czerwca – dziewczynka
eta – 28 lat, Warszawa, mężatka, starania od kwietnia 2012 r. – 22 czerwca – chłopiec
Onka79 - 35 lat, Nowy Sącz / obecnie Birmingham, mężatka, starania od 01.2011r. - 22 czerwca
Tusia84 – 29 lat, Kubuś, Hania, Emanuel – 23 czerwca – dziewczynka
sunset – Górny Śląsk, córka 3 lata, 2 cykl starań –23 czerwca
Paulina1986 – 27 lat, Wielkopolanka, mężatka – 23 czerwca – dziewczynka
Galanea - 27 lat, Olsztyn, 1 cykl starań – 23 czerwca – dziewczynka
alexast – 31 lat, woj. Opolskie, mężatka, 3 lata starań – 23 czerwca - chłopiec
Olena – 24 czerwca
ewcia2337196 – 24 czerwca
ivv – 33 lata, Weronika, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
onka79 – 25 czerwca
Agusia2312 – 23 lata, wielkopolska, mężatka, 9 cykl starań – 25 czerwca
Margotka87 – 26 lat, Zuzia 3 lata, mężatka – 25 czerwca (lub 2.07) – dziewczynka
Martusia – 25 czerwca
ch0colate – 21 lat – 25 czerwca, Bliźniaki
Mucha – 31 lat, Warszawa, mężatka – 25 czerwca – dziewczynka
Kota – 28 lat, Kraków – 26 czerwca – dziewczynka
000kar000 – 27 lat, mężatka 2 cykl starań - 26 czerwca – chłopiec
excella – 26 czerwca – chłopiec
Weronika2903 – 27 czerwca
monaaa - Śląsk, mężatka – 27 czerwca (lub 3.07) – chłopiec
topa42 – 30 lat, okolice Krakowa, Oliwka 10 lat, mężatka, 10 cykli starań – 29 czerwca
evas – 34 lata, okolice Warszawy, Konrad 14 lat, Michał 12 lat, w związku, 2 cykl starań – 29 czerwca – chłopiec
Emilka WSK – 24 lata, Strzelce Krajeńskie, mężatka, 4 cykl starań – 29 czerwca (lub 6.07)
Duchess – 33 lata, Warszawa, syn 3 latka, mężatka – 30 czerwca
Limerikowo – 34 lata, Irlandia, mężatka – dziewczynka
balonik – warmińsko-mazurskie - koniec czerwca
WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, STAN CYWILNY, CYKL STARAŃ, DATA PORODU
a w czerwcu dopiszemy imię dziecka, datę porodu, wagę i wzrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:00
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
Wszystkie brzuszki super kochane
TO mój brzusio;)
Dzis mam ochote na mega gofra z śmietanąmmmmmm:)
Rano zrobiłam sobie prawdziwy sokMarchewka jabłko i pomarańcz. Pycha !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:42
alexast, nutka, weronikabp, Galanea, Tusia84, evas, Limerikowo, onka79 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
trochę zamazane i bokiem sorki
http://images64.fotosik.pl/603/f90cfd4ce92c82f8m.jpg
bez sensu nie widać
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f90cfd4ce92c82f8.html
dziewczyny nie dam rady, na tym tablecie to cholery można dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:58
excella, Agusia2312, Limerikowo, onka79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny super brzusie!!
)
Alexast - trzymam kciuki, dawaj znać po wizycie
Ja dziś po pobraniach, po wizycie, wszystko dobrze, tętno 145, szyjka długa i zamknięta, ufftylko od wczoraj pobolewa mnie prawa pachwina, niestety wczoraj przyniosłam chyba za duzo zakupów z samochodu, więc mam nauczkę, już nic nie będę nosić!!! A i Pani doktor zauważyła, że mam tendencje do głaskania brzucha, więc zabroniła, z usmiechem powiedziala ze do 36 tyg mam zakaz głaskania brzuszka, za to mam duzo mowic do Małej
)
alexast, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny