X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
Odpowiedz

MAMUSIE CZERWIEC 2014 !

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ponieważ jesteście madrymi Babkami powiedzie szczerze co sądzicie o kobiecie z duza nadwagą, z powodu obzarstwa nie choroby, ktora bedac w ciazy wiecznie wycina Chipsy, pije colę, zajada ptysiami i pączkami? I chwali sie tym na forum dostając poklask... Przepraszam ale krew mnie zalewa. Nie mówimy tu o tym ze raz na jakiś czas zje cos niezdrowego tylko codziennie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia super brzusio :-)

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem o kogo chodzi, ale wg mnie tacy ludzie są słabi...

weronikabp lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivv to nikt z tego forum dla jasności :-)

ivv lubi tę wiadomość

• MagdaO Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronikabp, to na pewno nie o mnie? ;)

Martynika lubi tę wiadomość

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula nie znam Cie i to nie o Tobie :-) za mądra jestes na takie postępowanie.

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...po czym ivv wstała i poszła po chałwę :D

Martynika lubi tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten jeden jedyny raz ivv ? ;-)

ivv lubi tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dobrze, że nie stąd :) mam "koleżankę", która w ciąży paliła jeden za drugim, ale że młoda głupia to jakoś to przeszło (i były lata 90, więc też inna świadomość). Kilka lat temu znowu była w ciąży i znowu paliła, tym razem zwróciłam jej uwagę (jej pierwsze dziecko jest alergikiem i astmatykiem), a ona mi na to, że nie pije, nie ćpa to chociaż taka przyjemność jej została... zabrakło mi słów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:09

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już lepiej opier... się słodyczami :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha, tak ten jeden jedyny :) rzadko jem chałwę, bo to za słodkie :) choć przyznam, że w tej ciąży mam duże zachcianki na słodycze :( co prawda często po wyjściu z kuchni zamiast czekolady mam w ręku np ogórka kiszonego, ale i tak kilogramy już się odkładają - na plecach :/

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Galanea Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chore podejście. Ja czasem kawałek czekolady zjem i mam wyrzuty sumienia. Ale palenie i picie to skandal. Przecież to celowe trucie tej małej niewinnej istotki.

weronikabp, ivv lubią tę wiadomość

uadlpo551f9.png
    txp35oa.png
  • MagdaO Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdarza mi się zjeść od czasu do czasu coś niezdrowego, ale nie szaleję. Z drugiej strony muszę się przyznać, że moja dieta daleka jest od zdrowej i lekkostrawnej, pełno w niej węglowodanów :( I choruję na colę, niestety. Dlatego w czasie ciąży jest obligatoryjny zakaz przynoszenia coli do domu, bo jakby była to na pewno bym się nią zajęła. Takie moje uzależnienie :(

P.S. Jak mam wstawić zdjęcie? Coś mi nie wychodzi :(

er3mcwa17arhglng.png
    .png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta mowi to samo, ze nie pali, nie pije a fast foody i inne świństwa to wlasnie podczas ciazy, no masakra jakas.... Wyglada jak słonica, pominawszy to, przeciez tym samym karmi swoje dzieciatko, szok! A na dodatek ta kobieta uwaga: jest przedszkolanką i uczy dzieci filozofii życia....

• ivv Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pooglądałam dziś Wasze brzuszki - wszystkie piękne :) i chętnie sama zrobiłabym sobie fotkę, ale nie wiem czy na spiętych mięśniach (czyli prawie płaski) czy na rozluźnionych (jak w 7 miesiącu) ;)

weronikabp, Tusia84 lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • AISAK Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wymiękam juz dzisiaj...3 dzieci do pilnowania- nie swoich, różnie wychowanych 3,7,10lat. A jutro 4 bedzie=[ w wariatkowie chyba rodzic będę. Kochane są,ale zaradności 0. A na dodatek codziennie meczy mnie ten bol zeber ze nie wiem gdzie się podziać normalnie, tylko leżenie delikatnie łagodzi objawy, ale to nie przy takiej gromadźce nie swoich dzieci- gdzie odpowiedzialność podwójna.

relgjw4zpdnh5t68.png

74di3e5e3a0mwqjq.png[/
    [
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda skorzystaj z imageshot na przykład. Ja tez święta nie jestem, zdarza mi sie zjeść czekolada kawałek itp, ale generalnie uważam ze jem zdrowo, gotuje duzo kremów z warzyw itp, nie mówię żeby sobie wszystkiego odmawiać, ale myśleć o tym co sie je mając w sobie dzieciatko.
    Ivv - dajesz !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:19

Galanea lubi tę wiadomość

• monalisa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Weronika Azi Natalia super brzuszki. Obawiam się ze mój kociołek jest dużo większy aż mi wstyd

bontbhr.png
  • ivv Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obżarstwo to piąty grzech główny ;) i coś obrzydliwego... pracowałam z taką kobietą, która nie dość że schorowana to jeszcze wpier... co się dało - a jak widziała pączka to zjadała 3 na raz sapiąc i się śliniąc, nie raz miałam ochotę zwymiotować :/ na szczęście w ciąży nie była i nie karmiła tym swojego dziecka :) a ja na swoją obronę mam to, że mogłabym żywić się tylko warzywami i owocami, więc do każdego posiłku jest ich naprawdę dużo :) i gotuję to samo dla całej rodziny, a więc i dla Weroniki - bez soli i zazwyczaj z piekarnika albo parowaru

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:20

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • ivv Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja ostatnio wygoniłam męża do sklepu po cherry coke koniecznie w puszce :D oj, znowu mam ochotę :)

jutro poproszę męża, żeby mi walnął fotkę :) teraz czas na sen, dobranoc wszystkim :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
‹‹ 304 305 306 307 308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ