MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvikus001 wrote:dziewczyny czy pierzecie posciel dla dzieciaczkow? wczoraj zakupilam wklad poduszeczke oraz kolderke czy to tez mam wyprac czy wystarczy powloczka?jak uwazacie?
)
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysłuchajcie wszamałam miskę szpinaku na ciepło z czosneczkiem i popiłam sokiem z buraka i jablka, no zdrowiej być nie może
)
galanea ja używam jelp zel do prania i jelp plyn do plukania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 16:16
Galanea lubi tę wiadomość
-
Martynika bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z Arturem
to wspaniałe wiadomości
Ja przy pierwszym dziecku prałam wszystko w tych proszkach dla dzieci itd. a przy Hance prałam w proszku w którym normalnie prałam nasze rzeczy.. nic jej nie było i teraz tez spróbuję, jeśli mała nie dostanie uczulenia od tych kapsułek w których piorę nasze rzeczy, bo przerzuciłam się z proszku na kapsułki to nie będę prała oddzielnie jej rzeczyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 16:21
Martynika lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, ja nie miałam netu (przez te moje remonty) i nie mogłam pisać.
Martynika - gratuluje zdrowego syna
Tusia - masz super syna, aż mi łezka zakręciła się w oku
Co do mnie to jestem podłamana. Byłam dzisiaj u lekarza od cukrzycy. Stwierdziła, że moje cukry są za wysokie i kazała brać 2 jednostki insuliny przed śniadaniem, obiadem i kolacją. Jestem przerażona tym kluciem.
Mam już dość tych remontów a tu końca nie widać. Miałam iść z mężem jutro na pierwszy wykład do szkoły rodzenia, ale pójdę sama bo on jedzie na delegację. I znowu stop z remontem ;(Tusia84, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGalanea wrote:Ostatnio któraś z naszego grona pisała, żeby nie używać płynów do płukania i już zgłupiałam. To można?
Wybaczcie moje pytania, jestem dziewicą w sprawach związanych z dzieckiemja używam za radą położnej, jelp jest zdrowym produktem dla dziecka. Ale rozumiem, że ktoś może mieć inne podejście.
Galanea, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tusia84 wrote:Monika no właśnie mi się wydawało, że był post z linkiem do zdjęcia.. otworzyłam zobaczyłam tego śliczne bucika polubiłam, a po chwili patrzę, że nie już się zaczęłam martwić czy ze mną wszystko ok.. czy przypadkiem nie mam przewidzeń
wyzwanie dnia - zrobić drugi taki sam heheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 17:21
nutka, weronikabp lubią tę wiadomość
-
To ja pisałam o płynach. Mi położna powiedziała, żeby nie używać przez pierwsze miesiące płynu do płukania i tego się trzymam;)
A co do prania już to uważam, że to nie ma sensu... Jakoś nie wyobrażam sobie wyprać ubranek i wyjąć za 3 miesiące i bez prania już używać. Będę prać bliżej porodu, tak max miesiąc przed. I prasować też położna powiedziała, że nie trzeba, chyba, że dla samego swojego widzi mi się. Myślę, że jak będę miała siłę i ochotę to przeprasuję, jak nie to nie;)weronikabp, Galanea, Limerikowo, Agusia2312 lubią tę wiadomość