MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś też nie mogłam spać..obudziłam się po 4 do toalety i nie mogłam zasnąć przez 2 godziny
Nie wiem czy ta pogoda ma na to wpływ, ale jakoś gorzej się czuję.to coś kłuje, to pobolewa, to plecy itd..dopiero teraz to czuję, że jestem w ciąży
I ostatnio jakieś dołyczasami mam takie myśli, boję się, żeby wszystko było ok z dzidziusiem, żeby poród planowo i czasowo. chciała bym już przynajmniej połowę czerwca.
-
nick nieaktualnymonaaa wrote:Ja dziś też nie mogłam spać..obudziłam się po 4 do toalety i nie mogłam zasnąć przez 2 godziny
Nie wiem czy ta pogoda ma na to wpływ, ale jakoś gorzej się czuję.to coś kłuje, to pobolewa, to plecy itd..dopiero teraz to czuję, że jestem w ciąży
I ostatnio jakieś dołyczasami mam takie myśli, boję się, żeby wszystko było ok z dzidziusiem, żeby poród planowo i czasowo. chciała bym już przynajmniej połowę czerwca.
razem jakoś dobijemy do tego wyczekiwanego portu
monaaa, evas lubią tę wiadomość
-
co za pogoda! u mnie zamieć śnieżna..
Dziewczyny co Wy na to?to jest dopiero wyzwanie!
a co do wózków-co myślicie o poniższych:?
i taki:
bo my jeszcze przed zakupemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 12:27
weronikabp, Martynika, Mucha, Limerikowo, Galanea, Agusia2312, monalisa, nutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak tak patrzę to mi chyba też. oglądaliśmy oba. pierwszy ma podobno lepszą amortyzację i jest bardzo lekki w prowadzeniu. drugi znów wizualnie ładniejszy ale też niczego sobie, jeśli chodzi o funkcjonalność.
pierwszy to baby design lupo comfort, drugi roan teo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 12:40
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ten drugi wózek jest bardzo ładny, jeśli do tego dobrze się prowadzi to to jakiej jest firmy nie ma znaczenia. Bynajmniej dla mnie by nie miało
straszliwie mnie bolą dzisiaj plecy. Niby nic nowego, w poprzedniej ciąży tak bolały że chodzić nie mogłam. Wiecie coś jak tam Judi?
-
nick nieaktualny
-
A gdzieś niedaleko mnie mieszka kobieta z 4 noworodków. Pierwszy raz zobaczyłam ja z tym "karawanem" za którego nie było jej widać jakies dwa tygodnie temu, a moj m w ubiegłym tygodniu ja zobaczyl i wlecial z psem do domu cały podekscytowany tym faktem. Przeżywał jeszcze pare dni byl pelen podziwu dla niej
Agusia2312, Tusia84, Limerikowo, monaaa lubią tę wiadomość
-
Ja dziś dobrze spslam bo wstawalam 4 x na siusiu ale wcześniejsze noce psssyyyy tragedia do 2-3 z boku na bok albo nie spałam wcale i urzadzalam wielkie pranie i segregacje ciuszków. W piątek idę na kolejne badania może zobaczę wreszcie płeć naszego szczęścia
-
A i musze się pochwalić wózek juz do nas jedzie w piątek lub poniedziałek będzie
jestem pełna obaw oby nic się nie stało , niby nie wierzymy w zabobony ale tak jakoś sie martwi. Kurcze , a obiecalismy sobie ze dobierzemy tuz przed porodem albo jak urodze
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Martynika, powodzenia na usg!!!
monalisa - chrzanić zabobony, lepiej przygotować się wcześniej, niż później latać jak kot z pęcherzem
Ciekawe jak tam Judi, pewnie faktycznie zostawili ją w szpitalu
Ja dziś od rana trochę latania miałam, załatwiania spraw. Była też u mnie położna. Pogadałyśmy sobie, powiedziałam jej o moich twardnieniach brzucha, zbadała i faktycznie przyznała, że brzuch twardy i napięty (także nic sobie nie ubzdurałam). Poradziła wybrać się z tym do lekarza, także jutro idę do swojej gin.
Na szczęście serduszko Zosi bije jak dzwon, powiedziała, że wręcz książkowo i cieszyła się, że tak pięknie
Pozdrawiam Was w ten deszczowy dzień. Piekę dziś sernik z brzoskwiniami na poprawę humoruweronikabp, evas, monalisa, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
monaaa wrote:co za pogoda! u mnie zamieć śnieżna..
Dziewczyny co Wy na to?to jest dopiero wyzwanie!
a co do wózków-co myślicie o poniższych:?
i taki:
bo my jeszcze przed zakupemmonaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMucha wrote:Weronika ja te waniliowe ciagle jem (nazywam je serki z krowka)
ale zrobiłam zakupy, wow, fajnie za jednym razem prawie wszystko do pielęgnacji, kosze na pieluchy, pieluchy, itd, polecam Wam ten sklep mają dobre ceny.
http://www.pynio.pl/
Galanea lubi tę wiadomość