MAMUSIE CZERWIEC 2014 !
-
WIADOMOŚĆ
-
Topa no właśnie miałam dopochwowo ale ja brałam tez antybiotyk w szpitalu i nie dali mi osłony nim się połapałam w tych lekach, że nie ma osłony i poprosiłam męża żeby mi kupił to nie wiem czy to swędzenie/pieczenie taka suchość była po luteinie czy po antybiotyku.. ale lekarz i tak mi zmienił ją na doustną.. bo niektóre kobiety mają właśnie po tej dopochwowej taki dyskomfort..
Ja dostałam teraz dopochwowo na 12 dni takie globulki Macmiror complex 500Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:18
-
nick nieaktualnyTusia84 wrote:Topa no właśnie miałam dopochwowo ale ja brałam tez antybiotyk w szpitalu i nie dali mi osłony nim się połapałam w tych lekach, że nie ma osłony i poprosiłam męża żeby mi kupił to nie wiem czy to swędzenie/pieczenie taka suchość była po luteinie czy po antybiotyku.. ale lekarz i tak mi zmienił ją na doustną.. bo niektóre kobiety mają właśnie po tej dopochwowej taki dyskomfort..
Ja dostałam teraz dopochwowo na 12 dni takie globulki Macmiror complex 500 -
Wiecie co mnie jeszcze zdziwiło.. bo ja 8 lat temu z Kuba miała pessar zakładany pisałam Wam.. a teraz lekarz mi powiedział, że odchodzi się od tego i nie stosuje.. w szpitalu jak zapytałam to powiedzieli, że są regiony Polski gdzie stosują i sobie chwalą jednak z ich obserwacji wynika, że korzyści po założeniu są mniejsze niż zagrożenia.. ciekawe o co chodzi.. że odeszli od tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 20:47
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Tusia84 wrote:Wiecie co mnie jeszcze zdziwiło.. bo ja 8 lat temu z Kuba miała pessar zakładany pisałam Wam.. a teraz lekarz mi powiedział, że odchodzi się od tego i nie stosuje.. w szpitalu jak zapytałam to powiedzieli, że są regiony Polski gdzie stosują i sobie chwalą jednak z ich obserwacji wynika, że korzyści po założeniu są mniejsze niż zagrożenia.. ciekawe o co chodzi.. że odeszli od tego.
No właśnie, mi też lekarka powiedziała, że rzadko się zakłada, tak samo szew w ostateczności, bo niesie to większe ryzyko poronienia niż bez -
nick nieaktualnyEhhh..a do nas wlasnie zadzwonila tesciowa z informacja ze jej siostra zginela tragicznie :(http://morag.wm.pl/194754,18-latek-potracil-przechodzaca-przez-jezdnie-kobiete-Zginela-na-miejscu.html
(( masakra,tak sie podlamalam,ze szok... niczego nie mozna byc w zyciu pewnym,ja tu wybrzydzam ze mi sie jeden rozstep wiekszy zrobil,a ta kobieta zostawila dziecko i meza,to sa dopiero problemy
( w takich chwilach czlowiek naprawde otwiera oczy:((
Do tego zadzwonila jeszcze moja kolezanka ktora obecnie jest w 20 tc,jest po 2 stratach,jest w szpitalu z rozwarciem ;(( ma zalozony pessar ale nie moga zalozyc szwu bo ma bakterie w pochwie,najpierw musza wyleczyc a niewiadomo czy do tej pory jak w dwoch poprzednich ciazach pecherz plodowy po prostu nie wyleci((co za dni,omg
(
Sorry za smecenie,ale jaksie "wygadam"to moze mi ulzyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 21:00
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModelka wrote:A gdzie byłaś na tych zajęciach? Ja chodzę do Pure w Blue City i bardzo mi się podoba
A właśnie, dziewczyny, macie też tak, że Was bolą... nie wiem, jak to opisać, ale... mięśnie na cipce? Tak jakby przy wejściu do pochwy?
Ja byłam e La Loba w Krakowie. Jutro idę na Pilates dla kobiet w ciąży
A i chyba się skuszę na specjalny masaż, bo mnie ostatnio tak łopatki bolą, ale zobaczę po jutrzejszych zajęciach.
Jeśli chodzi o mnie, to mam także takie bóle w dolnej części już od 3 dobrych tygodni, mówiłam o tym lekarce, to zbadała mi miednicę, na szczęście wszystko ok. Lekarka powiedziała, że takie bóle to normalna sprawa ponieważ miednica się zmienia, przygotowuje do porodu.Modelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biore luteine od poczatku ciazy i nie biore do tego zadnych lekow oslonowych, zadnych infekcji nie mam ani podraznien. Grzybice mielam raz, ale zazywalam wtedy antybiotyk.
Jutro ide na glukoze, chyba jako jedna z ostatnich w tym gronieweronikabp, Limerikowo, Mucha lubią tę wiadomość
-
Kota chyba ja będę ostatnia bo jeszcze nie byłam ale jutro się nie wybieram... dzisiaj lekarz wypisał mi na to badanie bo przez szpital nam uciekło.. ale do 28 tyg jest czas
a mi jakoś szczególnie się nie spieszy do tej glukozyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:01
weronikabp, Mucha lubią tę wiadomość
-
Natalia, Galanea ja też mam zakaz chodzenia na szkołę rodzenia
jak znajdziecie coś ciekawego w necie to dajcie znać, to też sobie chociaż pooglądam
Co do obwodu brzucha to u mnie w tej chwili 93 cm.
Tak piszecie o tym pessarze, że podobno więcej szkód niż korzyści, a mi chcą go zakładać... I zgłupiałam już teraz