Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No Sylwia ja wlasnie tez sie zastanawiam, tylko jak by sie jeszcze troche dalo wyciagnac to by bylo moze ok. Bo dla mnie najlepsze byly by 75. No nic bede jeszcze myslec. W razie czego mam szwagierke ktora tez jest teraz w ciazy i jest nizsza to moze jej bym odsprzedala
-
Właśnie dostałam sms-a od siostry mojego męża o treści:
"Już po wszystkim, słaba jestem, bolało, od pasa w dół nic nie czuję, z dzieckiem ok. Ide spać pa"derii84, Sue, dorocia2324, juska19, Lara 82, Fedra, LadyDi, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorocia2324 wrote:No Sylwia ja wlasnie tez sie zastanawiam, tylko jak by sie jeszcze troche dalo wyciagnac to by bylo moze ok. Bo dla mnie najlepsze byly by 75. No nic bede jeszcze myslec. W razie czego mam szwagierke ktora tez jest teraz w ciazy i jest nizsza to moze jej bym odsprzedala
ja normalnie potrzebuję 80-82 więc 10cm nie naciagnę,spodnie musze kupowac na 85cm co jest nie lada wyczyn żeby takie dostać -
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Gosiak,
A masz może linka do tych koszul? Może skorzystam z kuponu:)
http://allegro.pl/show_item.php?item=4688842903Sue lubi tę wiadomość
-
Podjęłam decyzję. Zajęło mi to jakieś 5 godzin oglądania różnych wzorów.
WYBRAŁAM KOCYK MINKY
KOLOROWE SOWY/FUKSJA
http://allegro.pl/show_item.php?item=4729604935Gosiak, Pia Gizela, dorocia2324, Penelope, Sue, megg, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale macie problemy ;P Ja bym chciała mieć długie nogi
Ja to muszę znowu zawsze obcinać lub podwijać spodnie
Najmniejszy problem mam ze spodniami z Stradivariusa, dlatego 90% spodni mam stamtąd. Pozostałe to jeansy do obcięcia/podwinięcia.
A my chyba jedziemy zaopatrzyć naszą lodówkę. Jutro mąż ma na popołudnie, a rano ma plan w garderobie stwarzać półki.Sue lubi tę wiadomość
-
NIe Gosiak, tez szuakalam i bazylia swieza ma jakies bazyliany i moga wywolac wady plodu. dziala teratogennie.
a ja wlasnie dostalam od "pacjentki" 5ciopak body w sloniki100% bawelny,
body 56 w robotki:) kappahl i koszulke w paseczki:) juz dla ciut wiekszego Macka:)
zegnaja sie czy co?
ale fajnie:D
juska19, Gosiak, Sue, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Dziewczyny, ale macie problemy ;P Ja bym chciała mieć długie nogi
Ja to muszę znowu zawsze obcinać lub podwijać spodnie
Najmniejszy problem mam ze spodniami z Stradivariusa, dlatego 90% spodni mam stamtąd. Pozostałe to jeansy do obcięcia/podwinięcia.
A my chyba jedziemy zaopatrzyć naszą lodówkę. Jutro mąż ma na popołudnie, a rano ma plan w garderobie stwarzać półki.
Pia Gizela ja tez musze skracac!chyba ze lee/levis to jest jeden rozmiar dobry na dlugosc:) ale tez rzadko maja.