Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, dzieki za linka :*
Myślę, że teraz może nas zemdlić, bo dzieci uciskają nam żołądki. Ja dziś zrobiłam zupkę i jest ok:)
Mniej mogę teraz zjeść, a jak zjem za dużo, to od razu mi źle i niedobrze.
Patrycja, wielkość piersi nie ma wpływu na ilość pokarmu. Piersi mogą się powiększyć krótko przed porodem, więc się nie stresuj:)
Mnie też nic nie leci:)
A dla pocieszenia powiem Ci, że mam koleżankę drobinkę, 150cm wzrostu, piersi malutkie, a karmi małego bez problemu.
Nie martw się na zapas :*PatrycjaP lubi tę wiadomość
-
a wiecie ze kupilam gazete ( Swiat kobiety ) i patrze ze to juz grudniowy nr?
jejku, jak dobrze ze juz "prawie" grudzien:)
ps. Gosiak- polecaja Twoje mydlo alleppo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:04
Gosiak, PatrycjaP lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale jazda, właśnie siedzę ns przystanku i czekam na tramwaj, a zaraz za mną jest siatka i odrazu las Wyobrazcie dobie ze za siatką stoi goły stary facet... Jak pierwszy raz zobaczyłam to nie uwierzyłam własnym oczom i jeszcze raz spojrzałam. Koles chyba trzyma sie za fiuta na dodatek... Obrzydliwe, aż się przrstraszylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:02
-
PatrycjaP wrote:Chciałam Was zapytać odnośnie piersi i pokarmu.
Zawsze miałam baardzo małe piersi. Rozmiar najmniejszy jaki się da. Byłam pewna, że w ciąży urosną. Tu już prawie 7 miesiąc, a one są tylko lekko nabrzmiałe i sutki tylko się zrobiły duże. Mam wrażenie, że w ogóle nie robi mi się pokarm, no bo gdzie..
Nic mi z piersi nie "kapie" no żadnych oznak. Czy któraś z was jest bardziej zorientowana w tym temacie?
Mnie te cały czas męczy ten temat.. mi samej piersi ni urosły znacznie jedynie się zrobily pelniejsze... co będzie to będzie mam nadzieję że mleka będzie dużo..
PatrycjaP lubi tę wiadomość
-
przyszly moje butelki TT, fajne ale nie mieszcza sie do podgrzewacza od siostry, wiec musze kupic nowy
dzis tez doszla wanienka z gabka w dobre cenie razem 25 zl
http://allegro.pl/wanienka-tega-102-cm-14-kolorow-materacyk-gratis-i4762825931.html
Bietka mam nadzieje ze nie jestes sama na przystanku, fuuuuj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:15
-
Możecie polecić jakąś fajną grę na tableta która nie wymaga podłączenia do internetu? Nie jestem fanką gier, ale jutro idę na glukozę i obawiam się że może mi się nie chcieć czytać, to może gra by mnie wciągnęła na jakiś czas
-
Megg ja kupiłam ten podgrzewacz. Mam butelki TT, pasują. Zresztą na aukcji jest napisane, że będą pasować.
http://allegro.pl/2w1-podgrzewacz-sterylizator-do-butelek-i-pokarmu-i4687057810.htmlmegg lubi tę wiadomość
-
Ja mowilam ze jaki I trymestr taki III. Moja babcia mi to powiedziała bo jest laborantka i dużo kobiet w ciąży widziala przez cala ciaze i mówi ze tak jest. Ja nawet teraz mam ch*jową morfologię jak w I trymestrze!!
Ogolnie bardzo sie zle czuje. Bylysmy z Sewerynka na pokazie makijażu i wróciłam do domu a tu tak mnie brzuch ciągnie! Masakra. Nigdy tak nie mialam! Nawet czuje tak jakbym kolke miala ale po obu stronach brzucha!! Wlasnie sie polozylam i leze. Konstancja kopie. -
Bietka to mialas przezycie. Ale ja musze tez sie przyznac, ze czytajac to usmialam sie, mam baaaardzo bujna wyobraznie wiec duzo mi nie trzeba. Biedna.
Ja dzis na obiad mialam pomidorowa z ryzem, mniam mniam. Znow jestem glodna i mysle co wciagnac