Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Megg i Słoneczna gdybyście się zdecydowały na ten podgrzewacz to sprzedawca ma bardzo ładne kolorowe pieluchy tetrowe, ja zamówiłam tylko 2, żałuję, że tak mało, bo w rzeczywistości są na prawdę super. Mam wzór 2 i 9.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4691741997megg, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Co do piersi i siary to mi troche urosly i siary nie mam wiec popytalam znajome Mamuski z forum i to czy teraz siara jest czy nie nie jest wyznacznikiem czy bedzie laktacja...
Jedne dziewczyny mowia ze siare mialy a z laktacja problem i odwrotnie siary brak a mleko lalo sie strumieniami wiec nie ma si co n zapas martwic bedzie co ma byc
A co do onanizujacych sie facetow to ja mam chyb jakies szczescie do nich ostatnio przy rondzie za przystankiem miedzy drzewami stal ciapaty pobujcy jechac z recznego... najlepszy sposob na nich to wysmianie ja si glosno zawsze smije wtedy uciekajamegg, Gosiak, Patrycja20 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
I cos jest z tym podobnym III trym do I ja mam mdlosci wieczorne i brak apetytu buuu
Januszkowa dziekuje za wirtualny krupnik zaraz ide zrobic ogorkowa tez zachcianka z I trymestruJanuszkowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPatrycjaP z allegro (nick saaria). Nie mam szczęścia do SH więc nawet nie odwiedzam.
Jak u mnie sprawdzi się powiedzenie o 1 i 3 trymestrze to wyoutuje się całkowicie z forum, bo będę nie do życia, ale przynajmniej morfologię miałabym dobrą.
Swoją drogą właśnie zjadłyśmy z Adinką 2 grejpfruty (super kwaśne) i powiem Wam, że to było "to".Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 19:51
-
Aż się boje tego co piszecie o III trymestrze. Ja czułam sie fatalnie. Mdliło mnie 24h/doba, byłam strasznie senna i bez sił.
Wczoraj i dzis pod wieczór złapała mnie zgagable!
No i ciagle głodna jestem!
Przyszła paczka z kombinezonem dla synusiamegg lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś zobaczyć szpital w którym może będe rodzić. Kurcze ale fajnie
Zobaczyłam sale przedporodową, sale poporodowe no i najważniejsze blok porodowy, a w nim po dwa fotele oddzielone ścianką. Radio nastawione na rmf fm
Położna mówiła, że mamusie tą stację lubią najbardziej
Wanna, worki sako, piłki, materace. Do znieczulenia używają TENSa. ZZO jest dostępne - bezpłatne- ale gorzej z anestezjologiem- nie przejełam się bo i tak chce urodzić naturalnie bez ZZO.
Położne bardzo miłe sympatyczne. Jak byliśmy na oddziale to akurat po korytarzu chodziła jedna w ciąży z kroplówką a druga z dzidziusiem w tym "wózku" szpitalnym. Jejciu ale był malutki. I wtedy pomyślałam, że my również będziemy mieć takiePola kopała akurat jak byliśmy na bloku porodowym
Śmiałam się, że wie co się święci
Ogólnie jestem zadowolonaLadyDi, Gosiak, słoneczna 85, Penelope, Lara 82, megg, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Trzeci trymestr!!!!! Mdli mnie znowu od 4-5 dni, od rana do nocy jak w pierwszym trymestrze , dziś na zakupach w Tesco byłam, ciężko szłam, ciągnęło mnie w podbrzuszu, zgaga, odbija się wszystko co zjem. Popłakałam się dziś w samochodzie. Pierwszy trymestr wraca!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 20:47
-
Nie straszcie z tym III trymestrem, bo mnie wciąż coś w ciąży dolega, a początku też nie wspominam miło
Wiecie w sklepach było tyle wspaniałych słodyczy świątecznych i nie tylko. Już dawno gęba mi się tak nie śmiała i oczy mi się tak nie świeciły na widok słodyczy! -
O jejku jejku widzę, że dziś dzień marudzenia
Choć pocieszacie mnie tym bo myślałam, że tylko ja tak mam.
Ja tam nie wierzę w teorię I i III trymestru z prostego względu; w III będzie najgorzeji nie ma co się oszukiwać
Mnie też ciągle coś dolega, uczucie pełności to norma. Dziś zgaga przeokropna, jak nie sraczka to zaparcie, jak nie ciągnie z prawej to z lewej. Jak brzuch się nie napina, choć ja myślę, że to młody tak robi ohhh jakaś masakra. Non stop wzdęcia i bączki.
A do tego młody od dwóch dni jest tak spokojny i prawie się nie rusza, że już się martwięi mam schiz
No to i ja wylałam swoje żale -
To ja Wam powiem, że oprócz zgagi nie dolega mi nic. Czuje się świetnie, ani razu nie doświadczyłam tego słynnego twardnienia brzucha. A jak coś tam czasem ciągnie to się tym w ogóle nie przejmuje. Ogólnie jestem nastawiona pozytywnie i nawet o szyjce nie myślę, ani o porodzie, jedynie o dziecku
niektórzy mogą powiedzieć ze lekceważe objawy i jakieś bóle, że jestem nieodpowiedzialna, bo powinnam lecieć do lekarza, a ja tego nie robię i mam to gdzieś. No ale wewnętrznie coś mi mówi, że co ma być to będzie i ze tak ma boleć. Taka już jestem wyluzowana i nieprzeżywająca w tym temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 21:38
Gosiak, Sue, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Asia1201, PatiP, Asia83, justta, dorocia2324, KasiaToJa, Kasiuk, *Sylwia, anusia89, juska19, kasianadine, PaulinaS, Gosiaczek, muszka -Jeżeli znacie płeć dziecka to dajcie znać !!!
Ja nieznam, moje dziecko jest upartemoże uda się w poniedziałek
-
LadyDi wrote:To ja Wam powiem, że oprócz zgagi nie dolega mi nic. Czuje się świetnie, ani razu nie doświadczyłam tego słynnego twardnienia brzucha. A jak coś tam czasem ciągnie to się tym w ogóle nie przejmuje. Ogólnie jestem nastawiona pozytywnie i nawet o szyjce nie myślę, ani o porodzie, jedynie o dziecku
niektórzy mogą powiedzieć ze lekceważe objawy i jakieś bóle, że jestem nieodpowiedzialna, bo powinnam lecieć do lekarza, a ja tego nie robię i mam to gdzieś. No ale wewnętrznie coś mi mówi, że co ma być to będzie i ze tak ma boleć. Taka już jestem wyluzowana i nieprzeżywająca w tym temacie
Oby jak najdłużej.
Jadę po mojego M. do Gdyni, bo dziś miał pożegnanie swojego szefa. Pewnie znowu trzeba Was będzie godzinę nadrabiać
LadyDi lubi tę wiadomość