Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cath wrote:Tez sie zastanawiałam rozmawialam z moim ginkiem i mi powiedzial ze za samo pobranie 2500 zl a przechowywanie juz inny koszt. Ale nie wiem o jakiej firmie mowil zapomnialam
No to z tego co widze u Nas jest taniej a teraz jeszcze jest promocja jesienna...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Co do wiązania chusty - w szkole rodzenia, do której pojde są warsztaty z chustonoszenia. Chcemy z P. Pójść, bo oboje zamierzamy nosić małego. Warto posprawdzać, w miastach często takie warsztaty są, nawet bezpłatne:)
Nosidło to chyba dopiero jak maluch zacznie głowę samodzielnie trzymać, chociaż też ortopedzi ich nie lubią, bo niekorzystnie to na bioderka wpływa
A chustę można od razu używać, tylko trzeba umieć zawiązaćGosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:http://allegro.pl/ergonomiczne-nosidlo-dla-niemowlat-3-30m-do-20kg-i4720828693.html
a takie juz jest dobre?
Tak to jest Was nadrabiać, już temat omówiony, a ja się odzywam
W sklepie tylko byłamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:13
Fedra lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:chuste bede miec od bratowej- nawet chyba nieuzywana bo nie umiala jej wiazac- i ja sie boje ze nie bede umialaa tego wiazac.
chodzi mi o samodzielne wiazenie
No i mam też kilka koleżanek, które nosiły i w razie wojny będą służyć pomocą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:13
-
agaaa28 wrote:My też chyba w Progenis- tam jest rabat dla osób posiadających opiekę medyczną tam
he he he My na wstępie usłyszeliśmy że dostaniemy rabat za to ze polecił ich Nasz gin, drugi rabat będzie za to żeby mnie udobruchac bo pani "zapomniała" o Naszym spotkaniu we wtorek
ja powiem tak mój gin miał możliwość bankowania krwi za darmo w Banku Diagnostyki a wybrał opcje płatną w Progenis i jak dla mnie to nie wymaga komentarza17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
na poprawe humoru: ( WYkop)
Mam córkę, 5 lat, którą staram się trzymać dość twardo.
Uczę ją po prostu, by za każdym razem jak tylko coś
jej jest nie tak, to żeby nie płakała, tylko starała się ból
przezwyciężyć i zachować spokój.
Pewnego razu, jesienią, wracałam z nią z zakupów.
Moja córka, jako pomocnica mamusi, niosła dwie małe
torebki w obydwu rączkach.
Po wejściu na klatkę schodową trzeba było przejść
po schodach na górę. Moja córka na jednym z poziomów
się zakołysała i uderzyła (dość mocno) głową w żebro
od kaloryfera.
Nic nie powiedziałam tylko patrzyłam co zrobi. Widzę,
że oczy jej się zaszkliły, opuściła głowę na chwilę, wzięła
kilka szybkich oddechów, w końcu spokojnie powiedziała:
już grzeją.
Gosiak, Lara 82, Bietka, Fedra, dorocia2324, Atakasobiejedna, megg, cath, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja będę oglądać u znajomych Jedo Fyn i u drugich X-lander XA i zobaczymy czy nam przypadnie do gustu.
Bo tak jak wcześniej chciałam nowiuteńki, to teraz po obejrzeniu wielu audycji eko-mamy i poczytaniu, chciałabym jednak kupić używany.
http://ekomama.pl/?p=1434Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 13:30
Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Fedra wiesz tak moim zdaniem (tzn ja nie znam Twojego lekarza.), ale oni nie robią nic za darmo. Mają olbrzymie profity od właśnie takich banków i firm farmaceutycznych za przepisywanie leków
To jest polska rzeczywistość no sorrycath, Atakasobiejedna, Penelope lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Fedra wiesz tak moim zdaniem (tzn ja nie znam Twojego lekarza.), ale oni nie robią nic za darmo. Mają olbrzymie profity od właśnie takich banków i firm farmaceutycznych za przepisywanie leków
To jest polska rzeczywistość no sorry
mój gin sam z siebie nic nie powiedział ja się go zapytałam co o tym myśli usłyszałam ze On przy pierwszym dziecku bankował tak dla swiętego spokoju pod kontem białaczki przy drugim już nie bankował powiedział ze jedno bankowanie wystarczy...
nic nie mówił o firmie tylko przekazał Nam informacje co usłyszał od swoich kolegów onkologów...
wtedy powiedziałam mu ze zastanawiamy się nad dwoma i czy moze wyrazić swoja opinie więc powiedział że On wybrał trzecia o której nic nie słyszeliśmy - nie namawiał Nas ze sa super i takie tam dał Nam namiary zeby się umówić i zeby pogadać z tą panią bo Ona lepiej się na tym wszystkim zna i będzie mogła szczegółowiej odpowiedzieć na Nasze pytania... zaproponował tez byśmy umówili się z Diagnostyką na rozmowe...
Na nic nie naciskał nie mówił kto jest super dlatego uważam że interesu w tym nie ma...
zreszta już go na tyle zdazyłam poznać przez te 2 lata że nie widze w nim "handlowaca" którego widze w innych ginach17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyCzy pies może zarazić się od kota katarem? Mój Egzotyk ma katar + miał gorączkę, dostał antybiotyki + krople do nosa... ale czy Pies się nie zarazi? W sumie mam dzisiaj z nim znowu wizytę, ale może któraś z Was wie coś na ten temat, bo nie wiem czy ich izolowac od siebie czy nie
-
Lara 82 wrote:Fedra wiesz tak moim zdaniem (tzn ja nie znam Twojego lekarza.), ale oni nie robią nic za darmo. Mają olbrzymie profity od właśnie takich banków i firm farmaceutycznych za przepisywanie leków
To jest polska rzeczywistość no sorryLara 82 lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Myślę, że najpopularniejszy i najbezpieczniejszy jest Polski Bank Komórek Macierzystych, na ich stronie są wszelkie informacje i cennik:
www.pbkm.pl
Decyzje w tej dziedzinie pozostawiłam mojemu mezowi który doktoryzował sie w ostatnim czasie w tym temacie czytajac różne opinie publikacje statystyki więc wierze zę wie co robi
oczywiście decyzja nie została podjęta na 100% ze akurat to będzie ten konkretny Bank wszystko zalezy od rozmowy i czy pani wzbudzi Nasze zaufanie bo niestety jeśli chodzi o Diagnostyke no cóż miałam bardzo mieszane uczucia po spotkaniu z pania od nich...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi