Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDeri to mój śpi w umywalce
nie sposób go tego oduczyć, w sumie jemu nic nie potrzeba w życiu - ani drapaka, ani zabawek. Chodzi swoimi ścieżkami i jest takim cieluchem
PatrycjaP też z biegiem czasu myślę, że wydałam ogrom, że tak powiem.. porwałam się z motyką na słońce. Ubranka masz śliczne, a ten kombinezon z misiem to wygląda zupełnie tak jak mój! Chodzisz do typowo dziecięcego SH czy takiego normalnego? Ja w ogóle nie ogarnięta w tym temacie.. -
Jakie śliczne są te ubranka
oglądając je miałam uśmiech od ucha do ucha
,Twoja Majezka będzie strojnisią
Powiedzcie mi szczerze,co myślicie o pakach ubrań na allegro,znalazłam fajne,niby na zdj ok,ale boje się,że będą odbiegać od rzeczywistości,chciałabym kupić już 68-80 i 80-92 -
derii84 wrote:
Powiedzcie mi szczerze,co myślicie o pakach ubrań na allegro,znalazłam fajne,niby na zdj ok,ale boje się,że będą odbiegać od rzeczywistości,chciałabym kupić już 68-80 i 80-92derii84, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość
-
Partycja cudne te rzeczy i aż ciezko uwieżyć ze sa z sh
u mnie w okolicy jest jeden taki dzieciowy sh i powiem Wam ze ceny mnie w nim przerazają wcale nie takie kożystnePatrycjaP lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Natomiast jeśli chodzi o paki ja bym w życiu nie kupiła..
w nich generalnie masz może z 5 konkretów na 30, 40 ubrań a reszta nijaka tak zwane zwykłe zapychacze. Za te pieniądze co idą te paki to ja mam te ciuszki co zdjęcia wrzuciłam, według mnie lepiej chodzić i szukać :)Albo szukać na allegro ale nie w pakach -
Ja mam to samo zdanie o pakach co Patrycja. Kilks rzeczy będzie fajnych a reszty nigdy się nie użyje, dlatego kupuję pojedyncze sztuki.
Jak będę się lepiej czuła to też porobię fotki i wrzucęPatrycjaP lubi tę wiadomość
-
ja kupiłam taką pake na allegro ponad 200 szt w sumie to pare szt było tylko do odłozenia a reszta bardzo przyjemna...
ale ja kupowałam od Dziewczyny z forum która znam więc wtedy tez jest troche inaczejPatrycjaP, Gosiak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
derii84 wrote:Większość,która odpowiedziała na moje pytanie wybija mi paki z głowy,macie chyba rację...
Niestety nie mam SH,więc będę zmuszona kupować nowe w sklepach lub na necie...eh...nie oszczędzę
Można też pojedyncze ubranka.
Zobacz jakie ubranka udało mi się ostatnio kupić
http://allegro.pl/next-spodnie-jeans-ogrodniczki-malpka-r-68cm-3-6m-i4739826153.html
http://allegro.pl/next-dres-kombinezon-68-cm-i4748619971.htmlFedra lubi tę wiadomość
-
A ostatnio jeszcze pisałyście o kocykach minky.
Ładne bardzo są ale ja odpuszczam sobie ich zakup, ponieważ W sh znalazłam 2 kocyki z georga jeszcze nowe z metkami po 10zł
Oba są dwustronne. Pierwszy różowy w groszki z drugiej strony jasno szary. Natomiast drugi różowy z wytłaczanymi serduszkami, a z drugiej strony materiał floral
Fedra, Penelope, agaaa28, juska19, dorocia2324, Lara 82, asia888, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
Hii Derii, a tu właśnie sprawa wygląda tak, że jak ujrzę coś ślicznego na chłopczyka to i tak biore, bo siostra mojego męża jest w miesiąc młodszej ciąży ode mnie i będzie miała synka
juska19, derii84, dorocia2324, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Widze, ze znowu temat wozkow i szkol rodzenia, wiec sie nie wypowiem.
Pieluchy na start dostane w szpitalu, wiec nie bede na sam poczatek kupowac.
Za to co do ciuszkow, to skypowalam wczoraj z moja najlepsza przyjaciolka, ktora ma dwuletnia coreczke. Zapewnila mnie, ze na pierwszy miesiac wystarczy przygotowac sobie komplet ok. 7 bodziakow z dlugim rekawem i miec cieply kombinezon dla bobasa, zeby z nim wyjsc na dwor potem. Bo taki noworodek o tylko lezy i nikt normalny nie stroi go na tym etapie w sukieneczki/bluzy. Skarpetki tez nie sa potrzebne szczegolnie na poczatku. Malenstwo obsra i obrzyga (obrazowo mowiac) te pajacyki min. trzy razy dziennie, wiec nie ma co szalec z ubrankami, bo 3/4 nigdy nie zalozycie, bo maluchy tak szybko rosna. No i zewszad slysze, ze te spiworki to jest genialna rzecz (mam jeden), bo dziecko z kazdego kocyka sie rozkopie w lozeczku, chocby nie wiadomo jak bylo opatulone.
Takze luz dziewczyny, spokojna glowa, nie stresowac i nie szalecZycze spokojnego piatku!
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya