X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te koszyki na allegro są dziadowskie ;/ Ja ile razy mimo, że byłam zalogowana to po paru dniach niestety znikło.. Dodaj lepiej do obserwowanych albo do zakładek ulubionych w twojej wyszukiwarce :)

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tę chwilę koszyk się zapamiętał tak jak chciałam. No nic, zobaczymy w poniedziałek.

Pia Gizela no niby bym mogła tak zrobić, ale z tym ZUSem to nigdy nic nie wiadomo, a nie chciałabym się z kasy wysypać (jeśli mi na czas nie zapłacą )bo jeszcze rachunki muszę popłacić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 17:32

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia mi też podobają się ciuszki w c&a dziecięce. Zamówiłam kilka sztuk na ich stronie i gatunkowo są ekstra, tylko przesyłka niekiedy trwa dlugo.

Mam ochotę na hot doga, chyba sobie zrobię sama w domu. Od jutra zaczynam pilnować diety dla anemicznej mamuśki także... :) nie będę już gościć śmieciuchów w menu.

Ash co ciekawego kupujesz?

dorocia2324, Asiaa1201 lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam kurte w hm;) megg! Ze znuzka zaplacilam 171 zl zamiast 229;) no i kupilsm skarpetki i czspeczki z napisami I love mum and dad:) juz po pracy, po jedzonku. Czas na drzemke;) i w ogole fajna ta kurtka jsk sie sciagnie sznureczki. Duzo miejsca jest na brzuszek. ;)

Gosiak, Pia Gizela, ash, megg, Asiaa1201, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, z ZUSem nigdy nic nie wiadomo :/ Zgaga mnie jakaś wzięła:/
    Jak ja nie lubię być sama w domu jak jest ciemno:/ Jakaś nuda mnie dopadła.

relg9vvjrtqik460.png

• ash Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia takie pierdołki typu szczotka do mycia butelek, cążki dla niemowląt, wkładki laktacyjne, osłonki na sutki, Fridę itp.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh po glebszych przemysleniach doszlam do wniosku, ze nie chce mi sie isc do sklepu ;) I w ten sposob hot doga nie bedzie ;)

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;) nie jestem w stanie was teraz nadrobić, bo wpadłam na chwilkę, pakuje rzeczy i jedziemy na weekend do rodziców ;)
    Później do Was zajrzę ;*

Gosiak, PatrycjaP, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki oto wyczarowałam coś dla Syncia :)
    imie z filcowych literek :) oczywiscie w barwach Legii, czyli ulubionego klubu Tatusia :)
    to pierwsze dzieło wiec literki nie do konca super, szczegolnie ta pierwsza ale co jedna idzie lepiej i szybciej :)
    jutro zabieram sie za kolejne :)

http://wrzucaj.net/images/2014/11/07/stas_L.jpg

ash, PatrycjaP, Bietka, AsiaSzw, Penelope, megg, Pia Gizela, dorocia2324, Lara 82, Katiś, słoneczna 85, Fedra, LadyDi, Angélique89, Aagnieszkaa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku super literki ci wyszly!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASiaSzw powiem Ci jak na pierwsze to całkiem niezłe :)
    na weekendzie działam z następnymi :) bo sie rozniosło i ktoś tam już zamówił takie :) a siedze w domu to spożytkuje nude :)
    Troche to czasochlonne a nawet bardzo ale fajne :) tylko teraz troche plecy bolą od siedzenia :) ale udało sie, napis na łóżeczko jest :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaP piękne ciuszki i kocyki ! :)

my właściwie dla malucha tylko urządziliśmy pokoik( tylko lampki nocnej brakuje) Kosmetyków i ubranek nie kupowałam jeszcze. To co mam dostałam, albo jest ze swapu. Wszystkie higieniczne sprawy muszę zakupić i dla siebie w końcu co nie co ;)

Dziewczyny pewnie był już poruszany temat bóli ;) ale mam pytanie czy was kość łonowa boli? bo mnie dzisiaj wzięło jak wracałam do domu, aż ciężko było iść. Do tego doszedł ból pleców i pachwin. Chyba zaczęłam się rozszerzać intensywnie ;)

Ja uwielbiam kupować w SH, mnóstwo perełek tam znalazłam i nie mam zamiaru z nich rezygnować, tyle, ze na razie mam sporo ubranek a jeszcze mam dostać od siostry coś :)

Wózka i fotelika nie mamy jeszcze. Spacerówkę będziemy mieli używaną po chrześnicy K. Gondolę jak będę kupować to tylko używaną i to pewnie jak młody się urodzi.

PatrycjaP lubi tę wiadomość

c7hyim7.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogóle to musze WAm sie pochwalić swoim nowym nabytkiem :)

DOstałam od mojego R na prezent rocznicowo-mikołajowy piekny czarny portfel z Michaela Korsa :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :):):)):)

dorocia2324, Patrycja20, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek super te literki sa :)

Angelcia ja zazwyczaj wypatruje sobie na stronie rzeczy i wtedy jade do sklepu stacjonarnego i kupuje.

AsiaSzw ja tez jestem fryzjerka :) Dlatego przy pierwszym porodzie mialam dobrze bo wiekszosc babek z oddzialu i polozne byly naszymi klientkami wiec opieke mialam wzorowa :) Teraz musze sie przejsc do tego szpitala i zobaczyc czy sie personel zmienil i co i jak.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiekuje Dorcia :) starałam sie, choć to pierwsze dzieło wiec nie jest idealne :) zdjęcie też nie jest fajne bo telefonem a w pokoju ciemno :) do światła dziennego pewnie wiele lepszy efekt :) ale jestem zadowolona :)
    Gdyby ktoras chciała to dawać znać :):) zrobi sie! :)

dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ja tez mam klientke położną, ale akurat w szpitalu w ktorym nie chce rodzic, a do tego i tak mam cc wiec jakby podczas porodu polozna bedzie ze tak powiem mniej potrzebna. Bardziej nad lekarzem sie zastanawiam.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka mi od 3 dni dokucza okropny ból pleców. Tak jakby nie dawały sobie rady z moim wielkim brzuchem.. Rwie i rwie.. NIe chce ustapić ból, a od godziny tak boli, że masakra.. Zaczynam się niepokoić..

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny muszę się pochwalić ! Właśnie dzwonił mój mąż z wspaniałymi wieściami. W środę mamy umówionego notariusza i w końcu mieszkanie będzie nasze ! :)
    Trochę trwało to wszystko czasu. Super prezent, bo w środę mam urodziny :)
    A powód do radości jest ogromny, ponieważ jest to wymarzone mieszkanie. Na idealnej ulicy, w idealnym bloku, układ taki jaki chcieliśmy -wszystko wymarzone, a dodatkowo kupiliśmy w bardzo atrakcyjnej cenie 135 tysięcy za 64 metry :)
    Ale jestem szczęśliwa, w końcu za parę dni będziemy razem mieszkać ! :)

Lara 82, juska19, dorocia2324, Laurka, Gosiak, Asiaa1201, Bietka, derii84, megg, Fedra, asia888, LadyDi, Angélique89, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja a gdzie Ty mieszkasz Kochana ze mieszkanko takie tanie ??? a taki wielki metraż ???

cudne informacje :)

PatrycjaP lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jastrzębiu:)
    Tak jak mówie trafiła nam się świetna okazja. Bardzo długo szukaliśmy mieszkania i się trafiło takie jakie chcieliśmy i za takie pieniądze. Cena za metr to troche ponad 2tysiące zł

‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ