X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te koszyki na allegro są dziadowskie ;/ Ja ile razy mimo, że byłam zalogowana to po paru dniach niestety znikło.. Dodaj lepiej do obserwowanych albo do zakładek ulubionych w twojej wyszukiwarce :)

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tę chwilę koszyk się zapamiętał tak jak chciałam. No nic, zobaczymy w poniedziałek.

Pia Gizela no niby bym mogła tak zrobić, ale z tym ZUSem to nigdy nic nie wiadomo, a nie chciałabym się z kasy wysypać (jeśli mi na czas nie zapłacą )bo jeszcze rachunki muszę popłacić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 17:32

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia mi też podobają się ciuszki w c&a dziecięce. Zamówiłam kilka sztuk na ich stronie i gatunkowo są ekstra, tylko przesyłka niekiedy trwa dlugo.

Mam ochotę na hot doga, chyba sobie zrobię sama w domu. Od jutra zaczynam pilnować diety dla anemicznej mamuśki także... :) nie będę już gościć śmieciuchów w menu.

Ash co ciekawego kupujesz?

dorocia2324, Asiaa1201 lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kupilam kurte w hm;) megg! Ze znuzka zaplacilam 171 zl zamiast 229;) no i kupilsm skarpetki i czspeczki z napisami I love mum and dad:) juz po pracy, po jedzonku. Czas na drzemke;) i w ogole fajna ta kurtka jsk sie sciagnie sznureczki. Duzo miejsca jest na brzuszek. ;)

Gosiak, Pia Gizela, ash, megg, Asiaa1201, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak, z ZUSem nigdy nic nie wiadomo :/ Zgaga mnie jakaś wzięła:/
    Jak ja nie lubię być sama w domu jak jest ciemno:/ Jakaś nuda mnie dopadła.

relg9vvjrtqik460.png

• ash Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia takie pierdołki typu szczotka do mycia butelek, cążki dla niemowląt, wkładki laktacyjne, osłonki na sutki, Fridę itp.

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh po glebszych przemysleniach doszlam do wniosku, ze nie chce mi sie isc do sklepu ;) I w ten sposob hot doga nie bedzie ;)

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ;) nie jestem w stanie was teraz nadrobić, bo wpadłam na chwilkę, pakuje rzeczy i jedziemy na weekend do rodziców ;)
    Później do Was zajrzę ;*

Gosiak, PatrycjaP, Fedra lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki oto wyczarowałam coś dla Syncia :)
    imie z filcowych literek :) oczywiscie w barwach Legii, czyli ulubionego klubu Tatusia :)
    to pierwsze dzieło wiec literki nie do konca super, szczegolnie ta pierwsza ale co jedna idzie lepiej i szybciej :)
    jutro zabieram sie za kolejne :)

http://wrzucaj.net/images/2014/11/07/stas_L.jpg

ash, PatrycjaP, Bietka, AsiaSzw, Penelope, megg, Pia Gizela, dorocia2324, Lara 82, Katiś, słoneczna 85, Fedra, LadyDi, Angélique89, Aagnieszkaa, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku super literki ci wyszly!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ASiaSzw powiem Ci jak na pierwsze to całkiem niezłe :)
    na weekendzie działam z następnymi :) bo sie rozniosło i ktoś tam już zamówił takie :) a siedze w domu to spożytkuje nude :)
    Troche to czasochlonne a nawet bardzo ale fajne :) tylko teraz troche plecy bolą od siedzenia :) ale udało sie, napis na łóżeczko jest :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaP piękne ciuszki i kocyki ! :)

my właściwie dla malucha tylko urządziliśmy pokoik( tylko lampki nocnej brakuje) Kosmetyków i ubranek nie kupowałam jeszcze. To co mam dostałam, albo jest ze swapu. Wszystkie higieniczne sprawy muszę zakupić i dla siebie w końcu co nie co ;)

Dziewczyny pewnie był już poruszany temat bóli ;) ale mam pytanie czy was kość łonowa boli? bo mnie dzisiaj wzięło jak wracałam do domu, aż ciężko było iść. Do tego doszedł ból pleców i pachwin. Chyba zaczęłam się rozszerzać intensywnie ;)

Ja uwielbiam kupować w SH, mnóstwo perełek tam znalazłam i nie mam zamiaru z nich rezygnować, tyle, ze na razie mam sporo ubranek a jeszcze mam dostać od siostry coś :)

Wózka i fotelika nie mamy jeszcze. Spacerówkę będziemy mieli używaną po chrześnicy K. Gondolę jak będę kupować to tylko używaną i to pewnie jak młody się urodzi.

PatrycjaP lubi tę wiadomość

c7hyim7.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogóle to musze WAm sie pochwalić swoim nowym nabytkiem :)

DOstałam od mojego R na prezent rocznicowo-mikołajowy piekny czarny portfel z Michaela Korsa :) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :):):)):)

dorocia2324, Patrycja20, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek super te literki sa :)

Angelcia ja zazwyczaj wypatruje sobie na stronie rzeczy i wtedy jade do sklepu stacjonarnego i kupuje.

AsiaSzw ja tez jestem fryzjerka :) Dlatego przy pierwszym porodzie mialam dobrze bo wiekszosc babek z oddzialu i polozne byly naszymi klientkami wiec opieke mialam wzorowa :) Teraz musze sie przejsc do tego szpitala i zobaczyc czy sie personel zmienil i co i jak.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiekuje Dorcia :) starałam sie, choć to pierwsze dzieło wiec nie jest idealne :) zdjęcie też nie jest fajne bo telefonem a w pokoju ciemno :) do światła dziennego pewnie wiele lepszy efekt :) ale jestem zadowolona :)
    Gdyby ktoras chciała to dawać znać :):) zrobi sie! :)

dorocia2324, Fedra lubią tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia ja tez mam klientke położną, ale akurat w szpitalu w ktorym nie chce rodzic, a do tego i tak mam cc wiec jakby podczas porodu polozna bedzie ze tak powiem mniej potrzebna. Bardziej nad lekarzem sie zastanawiam.

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka mi od 3 dni dokucza okropny ból pleców. Tak jakby nie dawały sobie rady z moim wielkim brzuchem.. Rwie i rwie.. NIe chce ustapić ból, a od godziny tak boli, że masakra.. Zaczynam się niepokoić..

Maja<3 http://www.iv.pl/images/89232029326301542917_thumb.jpg 3jgxyx8d3zgfl70x.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa dziewczyny muszę się pochwalić ! Właśnie dzwonił mój mąż z wspaniałymi wieściami. W środę mamy umówionego notariusza i w końcu mieszkanie będzie nasze ! :)
    Trochę trwało to wszystko czasu. Super prezent, bo w środę mam urodziny :)
    A powód do radości jest ogromny, ponieważ jest to wymarzone mieszkanie. Na idealnej ulicy, w idealnym bloku, układ taki jaki chcieliśmy -wszystko wymarzone, a dodatkowo kupiliśmy w bardzo atrakcyjnej cenie 135 tysięcy za 64 metry :)
    Ale jestem szczęśliwa, w końcu za parę dni będziemy razem mieszkać ! :)

Lara 82, juska19, dorocia2324, Laurka, Gosiak, Asiaa1201, Bietka, derii84, megg, Fedra, asia888, LadyDi, Angélique89, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja a gdzie Ty mieszkasz Kochana ze mieszkanko takie tanie ??? a taki wielki metraż ???

cudne informacje :)

PatrycjaP lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • PatrycjaP Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jastrzębiu:)
    Tak jak mówie trafiła nam się świetna okazja. Bardzo długo szukaliśmy mieszkania i się trafiło takie jakie chcieliśmy i za takie pieniądze. Cena za metr to troche ponad 2tysiące zł

‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ