X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia2324 wrote:
    Powiedzcie mi kobietki czy dobrze zrozumialam. Zeby miec te kupony na allegro trzeba zakupy robic, np przez telefon lub tablet? I trzeba miec karte Visa? Przez zwykly przelew internetowy nie mozna?
    Wszystkie kupony sa na tablet albo komórkę, ale tymi na 20 i 30zl możesz płacić dowolnie. Tylko na darmowa przesyłkę są dostępne z kartą visa.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak bardzo dziekuje za oswiecenie mnie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaP wrote:
    My już byliśmy załamani szukaniem mieszkania. Chcieliśmy kupić mieszkanie całe do remontu 3 pokojowe ok 56metrów za 129 tysiecy w wysokim bloku.. okna do wymiany.. wysokie piętro..komórka zamiast piwnicy.. Było to najtańsze jakie szło. Aż tu pewnego dnia pojawiło się ogłoszenie M-5 w niskim ładnym bloku za 135 tysiecy, 4 pokoje, okna wymienione i ogolnie mieszkanie fajne do zamieszkania, duży balkon
    no i 2 piwnice ! i tak będziemy robic po swojemu :) Ale najważniejsze, że możemy od razu się wprowadzić u robić powoli :) ,
    I powiem Ci, że na nasze szczęście okazało się, że jest to mieszkanie od rodziców od znajomej w innym wypadku już dawno ktoś by nas wyprzedził i kupił to mieszkanie. Właściciel się śmieje i dwa dni temu mówił, że mógl na licytacje wystawić je, bo do dzisiaj mam telefonami z prośbami, żeby je im sprzedał heh.
    No i dodatkowo pomineliśmy biuro nieruchomości, gdzie oszczędziliśmy parę tysięcy:)

BOze a gdzie takie ceny sa>? ja nie bede mowic ile w Warszawie kosztuje 50 metrow...

masakra!

atdcqtkf2affvuei.png
  • Angélique89 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka wrote:
    Bietka - 27 lat- Warszawa 30.01.2015 synuś, Staś? Jeszcze ostatecznie nie zdecydowaliśmy dlatego znak zapytania ;p

Ja przed ciążą zieloną herbatę piłam hektolitrami ;p teraz piję, ale raz na kilka dni i baaardzo słabą w wcześniej to była siekiera ;)

Chyba dojrzałam, żeby dodać zdj pokoju mojego maleństwa :) Właściwie na razie nic więcej nie będziemy dodawać :)

Oto on:

ee0baa4777af7a07med.jpg

3e497bfb703cec64med.jpg

eb8dddfa3d9b3dc4med.jpg

cc76dc76e4f5b998med.jpg

Prześliczny pokoik. Ikea;-) znam dobrze te meble. Sama mam komody z tej serii ale brązowe. Też będę dokupywać tam meble dla młodego. Ja boję się jednak urządzać mu osobnego pokoju póki co. Wprawdzie jest zaraz obok sypialni ale na początku wolę mieć małego obok łóżka. Za bardzo bym się bała.

Gosiak, Madlene lubią tę wiadomość

relgwn15ilhiioyg.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIetka a to lozeczko jest z Ikei?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Wygląda jak ten "nasz" guliwer, ale ma szufladę dodatkowo.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek, literki są świetne ! tak myślę czy nie spróbować zrobić, od przyszłego miesiąca już sisdze w domu, więc z nudów... się zobaczy ;)

Patrycja, mnie tak plecy bolą już od dobrych kilku dni, wczoraj nie mogłam się położyć spać na żadnym boku bo bolało przy leżeniu, ale też wczoraj to się nachodziłam cały dzień. Zdarza mi się też obudzić z bolącymi plecami, trochę zaczyna to wkurzać.

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Bietka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:

Lozeczko kupowałem na allegro :)

c7hyim7.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    A ja wiem jak wykorzystam kupon 30zł na allegro na ubrania - kupię sobie jeszcze koszulki do karmienia - właśnie oglądam i wpadły mi w oko: http://allegro.pl/nowe-kolor-koszula-do-karmienia-italian-radosc-xl-i4687574794.html http://allegro.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmienia-italian-felicita-l-i4687555851.html
    http://allegro.pl/nowosc-koszula-do-karmienia-ciaz-italian-kaja-l-i4730805108.html

Ja tez bede wykorzystywac ten kupon ale na zakupy mikołajowe dla R :) fajna sprawa :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BIetka wez podeslij tego sprzedawce to sobie zobacze bo wlasnie wygalda jak z Ikei a ma szuflade.

atdcqtkf2affvuei.png
  • maja35 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka śliczny pokoik.
    Ja załapałam małego doła,bo dzisiaj prawie nie czuje ruchów małego.Rano troche pokopał i teraz jest cisza.Już jem różne rzeczy,żeby go pobudzić i nic.Układam się też na boki albo siedze i dalej nic.Po poprzedniej stracie znowu mam stracha.Dzisiaj znowu miałam czesto skurcze i brzuch mi sie napina.Mam nadzieje,że sie wkoncu odezwie i wróci wszystko do normy.

yn3dsvl.png
    córcie 17 lat i 19 lat.
    Moi 2 Anielscy synkowie [*] [*] 20.02.2014. (18tc)
    Ciocia aniołka Julci (*) 24.01.2015 (37tc)
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bietka pokoik przesliczny!

Bietka lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja35 trzymam kciuki, zeby wszystko bylo w porzadku. Dzis taki dzien ospaly to moze i maluch tez wiecej spi. Sprobuj sie polozyc, zrelaksowac i moze wtedy da o sobie znac.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • asia888 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow dziewczyny jakie super kolekcje ciuszkow !!!

I sliczne macie brzuszki !

Bietka pokoj przepiekny

Cath po obejrzeniu Twojeg filmiku moj maly jak na zawolanie zaczal wariowac i brzuch mi tak samo skakal hehe :)
    Mnie tez brzuch koszmarnie ciagnie od kilku dni

<kurcze ja z tymi wozkami to jestem w lesie nie mam pojecia jaki wziasc ;p

fJJwp2.png
    8zQPp2.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po ciężkim dniu :)
    Byłam na wizycie w szpitalu uniwersyteckim odebrać wyniki badania genetycznego, chodziło o podejrzenie "wrodzonego przyrostu nadnerczy"- jestem zdrowa :) Kamień spadł mi z serca.
    Odebrałam glukozę, na moje oko jest ok :)
    Od 17 do 20 zaliczyłam warsztaty "planeta dziecko"- średnie. Nie jestem zadowolona. Jedynie ratownik medyczny przypomniał mi pierwszą pomoc, bo trochę ją zapomniałam, poza tym nic nowego się nie dowiedziałam, nic nie wygrałam :) Dobrze, że byłam z koleżanką, trochę poplotkowałyśmy.

Dziewczyny mam pytanie. Nawilżacz powietrza jeszcze nie był omawiany chyba u nas. Planujecie zakup? Wydaje mi się, że będzie bardzo przydatny w okresie grzewczym w domach, powietrze będzie suche.

Dzisiaj na warsztatach był temat krwi pępowinowej, przechowywanie czyli abonament roczny to koszt 500 zł. Na początek prawie 2 tys. za pobranie.

megg, Fedra lubią tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)

Ja jestem u kolezanki wlasnie, ma słodkiego, spokojnego 2miesiecznego synka:) maluszek jest przeslodki:)

Maju, moj synek tez ma dni, w ktorych jest "leniwy" i tylko pare razy puknie, a następnego dnia dostaje kociokwiku:)
    Wierzę, że skoro stracilaś dzieci, to może to być stresujące, ale postaraj sie nie martwić, bo on to też czuje :*
    Jesli natomiast intuicja Ci podpowiada - jedź na IP.
    Mam nadzieje, ze po prostu młodzież dziś leniwa bardziej :)

maja35 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia a jak sie placi zeby wykorzystac ten kupon,tzn z tego co wiem tu musi byc towar za mkn 100zl,ale to sztuka...?? Czy mozna kilka na laczna kwote 100zl...tylko jak wtedy placic bo u mnie na tablecie nie ma " dodaj do koszyka"..da sie inaczej zrobic wplate laczna? Czy po prostu tu mac byz 1sz za min 100 zl i z glowy????

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można kilka na łączną sumę 100 zł, tak mi mówiła koleżanka

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Laurka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 03:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Jestem po ciężkim dniu :)

Dziewczyny mam pytanie. Nawilżacz powietrza jeszcze nie był omawiany chyba u nas. Planujecie zakup? Wydaje mi się, że będzie bardzo przydatny w okresie grzewczym w domach, powietrze będzie suche.

My mamy nawilzac i uzywamy w zimie, ale trzeba z nimi bardzo uwazac i czesto zmieniac filtr, bo stwarza iealne warunki rozwoju dla plesni.

A tak na marginesie pytanie - zdarzaja Wam sie skurcze w nogach? Mnie zlapal okropny skurcz w prawej lydce 2 dni temu bardzo wczesnie rano i do tej pory utykam na prawa noge! Ciagle jestem na nogach, wiec chodzenie w zaden sposob nie pomoglo tgo rozciagnac. Nie wiem co robic. Jakies pomysly?

Januszkowa lubi tę wiadomość

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
  • Laurka Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 03:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PatrycjaP wrote:
    Aaa dziewczyny muszę się pochwalić ! Właśnie dzwonił mój mąż z wspaniałymi wieściami. W środę mamy umówionego notariusza i w końcu mieszkanie będzie nasze ! :)
    Trochę trwało to wszystko czasu. Super prezent, bo w środę mam urodziny :)
    A powód do radości jest ogromny, ponieważ jest to wymarzone mieszkanie. Na idealnej ulicy, w idealnym bloku, układ taki jaki chcieliśmy -wszystko wymarzone, a dodatkowo kupiliśmy w bardzo atrakcyjnej cenie 135 tysięcy za 64 metry :)
    Ale jestem szczęśliwa, w końcu za parę dni będziemy razem mieszkać ! :)

Gratuluje i podzielam radosc. My tez jestesmy w trakcie procesu kupna nieruchomosci ;] Strasznie duzo z tym zachodu, ale ekscytacja jest ogromna na mysl o wprowadzeniu sie z dzidziusiem we wlasne cztery katy :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 03:22

08.02.2015 Luna
    28.07.2017 Gaja
    21.09.2019 Enya
‹‹ 1143 1144 1145 1146 1147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ