Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia2324 wrote:Powiedzcie mi kobietki czy dobrze zrozumialam. Zeby miec te kupony na allegro trzeba zakupy robic, np przez telefon lub tablet? I trzeba miec karte Visa? Przez zwykly przelew internetowy nie mozna?
-
PatrycjaP wrote:My już byliśmy załamani szukaniem mieszkania. Chcieliśmy kupić mieszkanie całe do remontu 3 pokojowe ok 56metrów za 129 tysiecy w wysokim bloku.. okna do wymiany.. wysokie piętro..komórka zamiast piwnicy.. Było to najtańsze jakie szło. Aż tu pewnego dnia pojawiło się ogłoszenie M-5 w niskim ładnym bloku za 135 tysiecy, 4 pokoje, okna wymienione i ogolnie mieszkanie fajne do zamieszkania, duży balkon
no i 2 piwnice ! i tak będziemy robic po swojemuAle najważniejsze, że możemy od razu się wprowadzić u robić powoli
,
I powiem Ci, że na nasze szczęście okazało się, że jest to mieszkanie od rodziców od znajomej w innym wypadku już dawno ktoś by nas wyprzedził i kupił to mieszkanie. Właściciel się śmieje i dwa dni temu mówił, że mógl na licytacje wystawić je, bo do dzisiaj mam telefonami z prośbami, żeby je im sprzedał heh.
No i dodatkowo pomineliśmy biuro nieruchomości, gdzie oszczędziliśmy parę tysięcy:)
BOze a gdzie takie ceny sa>? ja nie bede mowic ile w Warszawie kosztuje 50 metrow...
masakra! -
Bietka wrote:Bietka - 27 lat- Warszawa 30.01.2015 synuś, Staś? Jeszcze ostatecznie nie zdecydowaliśmy dlatego znak zapytania ;p
Ja przed ciążą zieloną herbatę piłam hektolitrami ;p teraz piję, ale raz na kilka dni i baaardzo słabą w wcześniej to była siekiera
Chyba dojrzałam, żeby dodać zdj pokoju mojego maleństwaWłaściwie na razie nic więcej nie będziemy dodawać
Oto on:
Prześliczny pokoik. Ikea;-) znam dobrze te meble. Sama mam komody z tej serii ale brązowe. Też będę dokupywać tam meble dla młodego. Ja boję się jednak urządzać mu osobnego pokoju póki co. Wprawdzie jest zaraz obok sypialni ale na początku wolę mieć małego obok łóżka. Za bardzo bym się bała.
Gosiak, Madlene lubią tę wiadomość
-
Rudasek, literki są świetne ! tak myślę czy nie spróbować zrobić, od przyszłego miesiąca już sisdze w domu, więc z nudów... się zobaczy
Patrycja, mnie tak plecy bolą już od dobrych kilku dni, wczoraj nie mogłam się położyć spać na żadnym boku bo bolało przy leżeniu, ale też wczoraj to się nachodziłam cały dzień. Zdarza mi się też obudzić z bolącymi plecami, trochę zaczyna to wkurzać. -
Gosiak wrote:A ja wiem jak wykorzystam kupon 30zł na allegro na ubrania - kupię sobie jeszcze koszulki do karmienia - właśnie oglądam i wpadły mi w oko: http://allegro.pl/nowe-kolor-koszula-do-karmienia-italian-radosc-xl-i4687574794.html http://allegro.pl/koszula-ciazowa-i-do-karmienia-italian-felicita-l-i4687555851.html
http://allegro.pl/nowosc-koszula-do-karmienia-ciaz-italian-kaja-l-i4730805108.html
Ja tez bede wykorzystywac ten kupon ale na zakupy mikołajowe dla Rfajna sprawa
-
Bietka śliczny pokoik.
Ja załapałam małego doła,bo dzisiaj prawie nie czuje ruchów małego.Rano troche pokopał i teraz jest cisza.Już jem różne rzeczy,żeby go pobudzić i nic.Układam się też na boki albo siedze i dalej nic.Po poprzedniej stracie znowu mam stracha.Dzisiaj znowu miałam czesto skurcze i brzuch mi sie napina.Mam nadzieje,że sie wkoncu odezwie i wróci wszystko do normy. -
Wow dziewczyny jakie super kolekcje ciuszkow !!!
I sliczne macie brzuszki !
Bietka pokoj przepiekny
Cath po obejrzeniu Twojeg filmiku moj maly jak na zawolanie zaczal wariowac i brzuch mi tak samo skakal hehe
Mnie tez brzuch koszmarnie ciagnie od kilku dni
<kurcze ja z tymi wozkami to jestem w lesie nie mam pojecia jaki wziasc ;p
-
Jestem po ciężkim dniu
Byłam na wizycie w szpitalu uniwersyteckim odebrać wyniki badania genetycznego, chodziło o podejrzenie "wrodzonego przyrostu nadnerczy"- jestem zdrowaKamień spadł mi z serca.
Odebrałam glukozę, na moje oko jest ok
Od 17 do 20 zaliczyłam warsztaty "planeta dziecko"- średnie. Nie jestem zadowolona. Jedynie ratownik medyczny przypomniał mi pierwszą pomoc, bo trochę ją zapomniałam, poza tym nic nowego się nie dowiedziałam, nic nie wygrałamDobrze, że byłam z koleżanką, trochę poplotkowałyśmy.
Dziewczyny mam pytanie. Nawilżacz powietrza jeszcze nie był omawiany chyba u nas. Planujecie zakup? Wydaje mi się, że będzie bardzo przydatny w okresie grzewczym w domach, powietrze będzie suche.
Dzisiaj na warsztatach był temat krwi pępowinowej, przechowywanie czyli abonament roczny to koszt 500 zł. Na początek prawie 2 tys. za pobranie.megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej:)
Ja jestem u kolezanki wlasnie, ma słodkiego, spokojnego 2miesiecznego synka:) maluszek jest przeslodki:)
Maju, moj synek tez ma dni, w ktorych jest "leniwy" i tylko pare razy puknie, a następnego dnia dostaje kociokwiku:)
Wierzę, że skoro stracilaś dzieci, to może to być stresujące, ale postaraj sie nie martwić, bo on to też czuje :*
Jesli natomiast intuicja Ci podpowiada - jedź na IP.
Mam nadzieje, ze po prostu młodzież dziś leniwa bardziejmaja35 lubi tę wiadomość
-
Gosia a jak sie placi zeby wykorzystac ten kupon,tzn z tego co wiem tu musi byc towar za mkn 100zl,ale to sztuka...?? Czy mozna kilka na laczna kwote 100zl...tylko jak wtedy placic bo u mnie na tablecie nie ma " dodaj do koszyka"..da sie inaczej zrobic wplate laczna? Czy po prostu tu mac byz 1sz za min 100 zl i z glowy????
-
Januszkowa wrote:Jestem po ciężkim dniu
Dziewczyny mam pytanie. Nawilżacz powietrza jeszcze nie był omawiany chyba u nas. Planujecie zakup? Wydaje mi się, że będzie bardzo przydatny w okresie grzewczym w domach, powietrze będzie suche.
My mamy nawilzac i uzywamy w zimie, ale trzeba z nimi bardzo uwazac i czesto zmieniac filtr, bo stwarza iealne warunki rozwoju dla plesni.
A tak na marginesie pytanie - zdarzaja Wam sie skurcze w nogach? Mnie zlapal okropny skurcz w prawej lydce 2 dni temu bardzo wczesnie rano i do tej pory utykam na prawa noge! Ciagle jestem na nogach, wiec chodzenie w zaden sposob nie pomoglo tgo rozciagnac. Nie wiem co robic. Jakies pomysly?Januszkowa lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
PatrycjaP wrote:Aaa dziewczyny muszę się pochwalić ! Właśnie dzwonił mój mąż z wspaniałymi wieściami. W środę mamy umówionego notariusza i w końcu mieszkanie będzie nasze !
Trochę trwało to wszystko czasu. Super prezent, bo w środę mam urodziny
A powód do radości jest ogromny, ponieważ jest to wymarzone mieszkanie. Na idealnej ulicy, w idealnym bloku, układ taki jaki chcieliśmy -wszystko wymarzone, a dodatkowo kupiliśmy w bardzo atrakcyjnej cenie 135 tysięcy za 64 metry
Ale jestem szczęśliwa, w końcu za parę dni będziemy razem mieszkać !
Gratuluje i podzielam radosc. My tez jestesmy w trakcie procesu kupna nieruchomosci ;] Strasznie duzo z tym zachodu, ale ekscytacja jest ogromna na mysl o wprowadzeniu sie z dzidziusiem we wlasne cztery katy :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 03:22
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya