Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka ja mam właśnie bardzo mało ciuszków w tych pierwszych rozmiarach. Z racji tego, że nawet nie wiem czy moje dziecko jak się urodzi to od razu automatycznie swoją wagą
spowoduje, że nigdy ich nie założy:) Mój mąż jest szczupły ale jak się urodził to był ponoć grubasek -ważył z 4 kilo. Moja córka może to mieć po nim na przykład he -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JESTEMMM...
dziewczyny ale bylm posikana dzisiaj przed wizyta ze strachu. Nie wiem co mi sie stalo?? Wkrecilam sobie jak czubek ze cos jest nie tak.
Atakasobiejedna fajnie ze glukoze masz okej. Ja mam juz skierowanie na badanie. Pojde za 2 tygodnie w razie gdybym zwymiotowala to bede miala czas na drugie podejscie przed wizytą
Co do ubranek to mi sie pofarciło bo jedna moja klientka po swoim synku miala wszystkie ciuszki od poczatku, i praktycznie 80 % zgarnełam. Super gatunkowo bo wiekszosc Next, zara, name it...zaplacialam nie mało ale mam dla malego ubranka do 6-7 miesiecy. Teraz okazuje sie ze po corce tez ma wszystko i podobno jeszcze wiecej, mam je odebrac w niedziele i kolezance pokazac.
Derii tez jestem jak pies do jeza na kupowanie pak na allegro.
PatrycjaP lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:JESTEMMM...
dziewczyny ale bylm posikana dzisiaj przed wizyta ze strachu. Nie wiem co mi sie stalo?? Wkrecilam sobie jak czubek ze cos jest nie tak.
Atakasobiejedna fajnie ze glukoze masz okej. Ja mam juz skierowanie na badanie. Pojde za 2 tygodnie w razie gdybym zwymiotowala to bede miala czas na drugie podejscie przed wizytą
Co do ubranek to mi sie pofarciło bo jedna moja klientka po swoim synku miala wszystkie ciuszki od poczatku, i praktycznie 80 % zgarnełam. Super gatunkowo bo wiekszosc Next, zara, name it...zaplacialam nie mało ale mam dla malego ubranka do 6-7 miesiecy. Teraz okazuje sie ze po corce tez ma wszystko i podobno jeszcze wiecej, mam je odebrac w niedziele i kolezance pokazac.
Derii tez jestem jak pies do jeza na kupowanie pak na allegro.
Asia, a gdzie pracujesz, że kientka? Ile zapłaciłaś? Przynajmniej temat ciuszków już masz z głowy
-
No kurcze ale ja jakas dziwna jestem, nie umiem robic zakupow w SH. Z reszta ja ogolnie zakupow nielubie robic. Najlepsza forma dla mnie to allegro albo jak cos sobie wypatrze na stronie internetowej i pozniej ide po to dosklepu stacjonarnego. Do tej pory lubilam robic zakupy w reserved ale duzo fajniejszych rzeczy dla synka i tanszych znajduje w C&A. Jakos super. Juz tam upatrzylam body ale na razie czekam za kasa.
-
Patrycja ja jestem fryzjerką więc wiesz obracam sie w towarzystwie 80% kobiet i juz od kilku dostalam ciuchy. Za te o ktorych pisalam zaplacilam 300 zl w tym byl kombinezonik, pieluszki flanelowe i tetrowe, kocyki takie cienkie bawelniane 2 warstwowe, zabawki sprezynki takie kolorowe, czapeczek chyba z 5, myjka itp więc zgarnelam. Zostala cala torba z ikei jeszcze do kupienia. Ja bralam wszystko od rozmiaru 62-68 w gore bo na 56 wszystko kupilam nowe. Moze jakaś trojmiejska lutowka chcialaby popatrzec??
-
Ona ma do sprzedazy jeszcze wózek TEUTONIA COSMO, fotelik Maxi cosi z baza bezwypadkowy i jeszcze sporo innych klamotow ale chcialabym poczekac jeszcze troche z zakupami bo to dla starszego dziecka a nie mam za duzo miejsca w domu na trzymanie klamotow.
-
ash wrote:Dziewczyny, mam pytanie.
Powybierałam akcesoria dla małego na allegro u jednego sprzedawcy i dodałam je wszystkie do koszyka. Czy ten koszyk mi się zapamięta na kilka dni?
Bo zakupy bym zrobiła po 11 jak mi ZUS przeleje kasę.