Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Ja mam dobre doświadczenie z GLSem i z K-EXem, zawsze wysyłają smsa z przedziałem czasowym - np. 10-12 a potem często jeszcze dzwonią, że za 5-10 minut będą.
No nic, czekam... od rana - rano K-EX przywiózł dwie paczki już, a Siódemka pewnie będzie o 19i super bardzo chwalę
-
Wiem, że to drażliwy temat ja mam cienkie włosy i zawsze chciałam mieć takie długie, grube i piękne najlepiej falowane
Mój mąż ma bardzo grube i kobiety u niego w rodzinie mają piękne włosy np. moja teściowa czy jej siostry. No a on facet i też mu wypadają i też się tym trochę denerwuje.
Ale jak zaczęliśmy oglądać dr. Szczyta to stwierdziłam, że jak kiedyś będzie musiał to weźmiemy kasę i przeszczepimy, choć ostatnio brak używania żelu, witaminki specjalne i szampony ale takie dla dzieci bez silnych substancji myjących mu to trochę przyhamowały. No i jeszcze moje kłótnie o noszenie czapki na dużym słońcu i mrozie bo tego on nie znosiale przekonał się, że warto
-
No ja też z kurierów to lubię K-ex i GLS bo rzeczywiście zawsze dzwonią. Ale oni mają jakiś podział na rejony i np. dany gość ma dany rejon i jak 3 lata temu mieszkaliśmy w drugim końcu Cz-wy to nie znosiłam faceta z UPSa, taki był świnia nigdy nie zadzwonił nic, tylko kartka, mój mąż to się tyle razy tam wykłócał, że szok. A tu gdzie teraz mieszkamy super gość jeździ i UPS już jest też Ok zawsze zadzwoni i w ogóle ta trójka u nas też OK.
Siódemki również nie znoszę, chamstwo takie, że szok, oni w ogóle nie dzwonią, ale może taka polityka tej firmy, oszczędność na telefonach i paliwie raz podjadą jak Cię nie ma to sobie odbierz. (akurat u nas w drugim końcu miasta)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:02
-
Asia, no to czekam na efekt
i daj znać czy robiłaś tą metodą z tekturowym kółkiem z tego filmiku co podsyłałam. Ja codziennie odwlekam ich zrobienie bo ciągle myślę że będą takie dni że będę jeszcze bardziej się nudzić i że wtedy będę miała zajęcie. Ale już mnie korci .
Asiaa1201 wrote:Ok ok, ale to moja pierwsza przygoda z pomponami więc proszę się nie śmiać
Za pół godzinki wrzucę -
Lara 82 wrote:No ja też z kurierów to lubię K-ex i GLS bo rzeczywiście zawsze dzwonią. Ale oni mają jakiś podział na rejony i np. dany gość ma dany rejon i jak 3 lata temu mieszkaliśmy w drugim końcu Cz-wy to nie znosiłąm faceta z UPSa, taki był świnia nigdy nie zadzwonił nic, tylko kartka, mój mąż to się tyle razy tam wykłócał, że szok. A tu gdzie teraz mieszkamy super gość jeździ i UPS już jest też Ok zawsze zadzwoni i w ogóle ta trójka u nas też OK.
Siódemki również nie znoszę, chamstwo takie, że szok, oni w ogóle nie dzwonią, ale może taka polityka tej firmy.
cath lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:No to nie dziw się jak Cię zgaga dopada. Ty masz piękne włosy, Twój mąż też to Konstancja urodzi się również pewnie nie źle owłosiona na główce
hahah
Nie no ja się urodziłam to miałam od razu czarną czuprynkę
moja mama zgagi nie miała prawie wcale za to
Lara 82, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja dziś powiedziałam pani na infolinii, że wszystkie inne firmy stosują inne metody i że to dla mnie informacja, żeby już z ich usług nie korzystać. Taka wredna byłam
-
A ja nie cierpię Fed-Ex! Cały tydzień mi paczkę przywozili o 9, jak im mówiłam, że pracuję i nie ma mnie w domu. To i tak dalej przyjeżdżali o tej godz, aż w końcu wysłali mi zawiadomienie, że mam 3 dni na odebranie paczki z ich siedziby. Masakra. Nigdy więcej!
Dziewczyny, potrzebuję nazwy nosidełek/fotelików, które posiadacie, albo macie zamiar kupić.
Ja miałam dostać od koleżanki, ale się okazało, że komuś pożyczyła i ten ktoś nie zwrócił i nie mam. Więc muszę się rozejrzeć za jakimś, a kompletnie nie mam pojęcia na jakie patrzeć nawet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 18:21
-
nick nieaktualnyBo w Siódemce jak i w wielu innych firmach koszty telefonów ponosi sam kurier jako osoba prywatna. Najwidoczniej pracownicy Siódemki mają stałą pensję i lata im czy dostarczą paczkę, czy też nie. Mam dobrego znajomego, który pracuje jako kurier na poczcie i dostają śmieszne pieniądze od paczki.
-
LadyDi wrote:Dziewczyny, potrzebuję nazwy nosidełek, które posiadacie, albo macie zamiar kupić.
Ja miałam dostać od koleżanki, ale się okazało, że komuś pożyczyła i ten ktoś nie zwrócił i nie mam. Więc muszę się rozejrzeć za jakimś, a kompletnie nie mam pojęcia na jakie patrzeć nawet.
Niby są jakieś wkłady dla niemowląt do tego nosidełka, ale ponoć to pic na wodę i lepiej nie nosić w nosidle takiego maluszka. Co innego w chuście.LadyDi lubi tę wiadomość
-
Co do nosidełek to ja nie pomogę, rozważę ten temat dopiero po porodzie.
Podobają mi się chusty, ale są bardzo drogie więc jeszcze nie wiem i nie ma u mnie takich warsztatów za darmo aby nauczyć się wiązać Więc też zobaczę po porodzie. Poza tym ja z nosidełkiem czy chustą na dwór to tylko jak już będzie ładna pogoda na dwór, a tak bym musiała tylko w domu. Mieszkamy na kaskadowej działce i teren wokoło jak w górach więc mam straszne nierówności terenu i dużo różnych schodów i jakoś bałabym się z dzieckiem, że się przewrócę. Teraz nie ma śniegu czasem popada i jest ślisko a ja jak pokraka już kilka razy bym się wywaliła
Mam zamiar dużo kangurować w domku, będziemy sami to się będzie dało