Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna, ja porządki w szafkach, szufladach od wczoraj robię. No tak mi się nudzi a to dopiero 5 dzień na zwolnieniu !!!!!! a gdzie tu reszta? co tu robić ???? deprechę chyba jakąś złapię jak już wszystko zrobię. A idzie mi całkiem sprawnieAtakasobiejedna wrote:Angelcia tez bym zjadła budyń, więc zrób więcej żeby mi starczyło
Zrobiłam porządek w szufladach z bielizną, jestem z siebie dumna ze mi się chciało
Przyszła wanienka ze stojakiem, niby mam taką samą jak na sr, ale moja wydaje mi się taka wielka w domu, gdzie to trzymać
Na szczęście stojak mało miejsca zajmuje...
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Bella, mój tyle nie waży - przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Sebza chyba pisała, że jej maleństwo już tyle ma
Ja zrobiłam obiad, czekam na P. Tak się napróbowałam tego farszu, że już w ogóle nie jestem głodna
Ja przewijak kupię w smyku, taki nakładany na łóżeczko. Nie mam niestety miejsca na osobny mebel
-
Bella, no tez już się nie mogłam doczekać żeby zobaczyć tą "3" z przodu. 31 tydzień zaczynam, Belly już mi pokazuje 8 miesiąc ale suwaczek widzę dalej na 7 stoi. Od początku ciąży sugerowałam się kalendarzem belly więc dalej tak idę . Pokazuje 8 , niech będzie 8
co do tygodni to się zgadza
Zaraz wszystkie już będziemy po 30..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 17:22
słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
A ja sie w do u poki co nie nudze:D biegam od dermatologa do dermatologa hehehe no ale juz sie uspokoilam zalecenia wzielam, chodz dzis np babka u ktorej bylam w sobote i z nia zostane, mowila ze by zaczekala z antybiotykiem ale skoro zaczelam brac bo inni zalecali to juz mam brac 5 dni... Choc ona mowila ze by dala duomox a nie augmentin... No nic
Oj mam duzo planow na to wolne:) w piatek spotykam z kolezankami na ploty, a tak to dalej lookam w necie i tobie liste rzeczy i marek z ktorych chce kupowac butelki itd:) do tego dalej urzadzam mieszkanko- w sumie same pierdolki ale zawsze, np teraz kupuje zaslony i firanki do sypialni bo mam lyse oknono i lampki nocne szukam
wiec mam co robic :d oj mam
-
bella84 wrote:Sue, sorki za pomylke:) Sebza gratki na Twoj brzuch noszacy 1,5 kg dzieciaczka
Dzięki.Zaokrągliłam, bo ma 1450
Ale są już chyba większe dzieciaczki u nas na wątku. A z tego co pamiętam to Pola Katiś też ma coś koło 1.5. Dobrze pamiętam?
Ale tę wagę już czuć. Kopniaki zdarzają się już sporadycznie. Teraz tylko przejeżdżają mi pod skórą różne części ciała.. No zdecydowanie to moje dziecko ma kościTe ruchy bywają dosyć dokuczliwe, szczególnie, jak się leży na bokach. No ale niech rośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:21
Penelope, megg lubią tę wiadomość
-
Ja też czuję, że mój synek już jest duży. Właśnie po ruchach, bo są o wiele silniejsze. Dziś to już w ogóle przeszedł samego siebie. Obserwowałam brzuch, to widziałam jak mi przejeżdża jakąś częścią ciała pod skórą
Ciekawe ile waży teraz i ile będzie ważył jak się już urodzi