Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie.... choc mieszkam tak bardziej na poludniu w regionie górskim- sniegu jest tak malutko ze nawet nie mam po co sanek kupowac ;p
Lubie snieg i czekam na niego z utesknieniem! A najlepsze jest to ze jak pojade 20km w góry to sniegu jest po kolana;) Tylko ja w takiej dziurze mieszkam hahahah
U mnie piosenki swiateczne jeszcze nie graja, za wczesnie;) Ale za to widziałam dzis jak Pani u fryzjera stroiła choinke wiec czas sie zbliza! Od poczatku grudnia chyba wezme sie za porzadki co by pozniej na szybko nie robic... ale mycie okien zostawiam w tym roku mezowi!
U nas tez byly w Lidlu te zabawki drewniane. Z tym ze my na 6 grudnia na Mikołaja nie dajemy prezentow , tylko slodycze. A prezenty dopiero na 24 gudnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:49
-
Co do samej spacerowki to tam bede miala szpiworek specjalny do wozka wiec to akurat luzik
zastanawiam sie tylko nad ta gondola bo proponuja mi rabat 5% przy zakupie wozka lub szpiworek specjalny do tej gondoli lub komplet poscieli
no wiec mysle i mysle co tu wybrac
-
LadyMK wrote:We wtorek idę ponownie (po zwolnienie) i wtedy lekarz mi zrobi wymaz z pochwy i z ujścia odbytu (brzmi przerażająco!)
-
Dobra leżałam od rana w łóżku, a teraz mam 30 min. i wyjeżdżamy do gin. Trzymajcie kciuki
Mam zamiar się dziś nieźle pożalić na te moje twardnienia i spinania się brzuch zobaczymy co powie. Jak będzie chciała mnie w szpitalu na obserwacji położyć to choć nie lubię szpitali idę bez gadania. Tak nie może być musi mi potwierdzić co jest normą a co patologią, bo ja osiwieję od tego.
Trzymajcie kciuki za mojego żabka aby duży był, a miedniczki się zmniejszyły no i żeby się do nas dupką nie wypiął bo chcę buźkę zobaczyćSue, Gosiak, przedszkolanka:), megg, Pia Gizela, bella84 lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni wszystkie super
ja bym wybrała 3.
Co do teściowej to ja swojej nie znoszę kiedy tam nie pojedziemy to wiecznie chora, wiecznie nie ma pieniędzy, w domu brud i masakra..ma dopiero 55lat a zachowuje się jak staruszka..nie dba o siebie, waży ze 120kg i jest obrzydliwa..jedyne co ja interenie to jedzenie,kościół i plotki..tragedia..rozumiem ze jest ze wsi ale moja prababcia która miała 80 lat była bardziej pracowita i zadbana.
Musiałam się wywalić bo jak o niej tylko pomysle to ciśnienie mi skacze
MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
Laureczka25 -
Sue ja mam tak samo
6 tyg temu waga była +7kg....teraz to samo co u CIebie, nie całe pół kg
mysle ze cos jeszcze nam przybedzie ale pewnie tylko co malenstwo, wiec pewnie jeszcze z 2 kg
bo wód bedzie tyle ile jest, nic sie nie zmieni, tylko Malenstwa beda rosły
wiec to chyba tyle
ja bym sie cieszyła
powiem Wam ze laski na SR niektore maja takie ogromne brzuchy i tyle na plusie ze ja wczoraj czułam sie jak patyk z ledwo wystajacym brzuszkiemnawet moj R mi mowił na ucho " One CI chyba zazdroszcza" hahahah
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Możecie mnie zjeść ale ja nie chcę śniegu jak najdłużej i najlepiej jakby tej zimy go w ogóle nie było. Po pierwsze będę już całkiem uziemiona mimo, że i tak już jestem. To jeszcze będziemy mieli problemy z wyjazdem. Także może być błoto, deszcze byle nie śnieg. W tym roku dla mnie najważniejsze względy logistyczne nie estetyczne
-
Gosiak wrote:A to nie za wcześnie na to badanie? Słyszałam, że robi się je w okolicach 36 tygodnia. Wtedy jest w miarę aktualne do porodu.
może on mi robi to badanie teraz ze względu na te kłucia i twardnienia brzucha + to dziwne moczenie się. Nie umiem tego określić czy to mocz popuszczam, czy co...
ps ale właściwie to jaki sens jest robienie wymazu z pochwy skoro będę brała luteinę dopochwowo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:54
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Sue wrote:Dziewczyny, ja mam pytanie z natury drażliwych
Jak z Waszą wagą? Bo moja ostatnio zwolniła - od ostatniej wizyty 02.11 przytyłam 200g. Zastanawiam się czy teraz już tak będzie, czy coś jest nie tak?
-
LadyMK wrote:Gosiu, szczerze to nie wiem..
może on mi robi to badanie teraz ze względu na te kłucia i twardnienia brzucha + to dziwne moczenie się. Nie umiem tego określić czy to mocz popuszczam, czy co...
ps ale właściwie to jaki sens jest robienie wymazu z pochwy skoro będę brała luteinę dopochwowo??
-
Rudasku, to ja pisałam. I nie przyszła!!! cały czas widzę na shwrm, że nawet jej nie wysłali jeszcze mendy! Minęło 7 dni, chyba, że chodziło o 7 dni roboczych. Nie wiem czy oni ją szyją dopiero, czy wysyłają konno, ale mam nadzieję, że dojdzie do końca listopada