Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue wrote:Rudasku, to ja pisałam. I nie przyszła!!! cały czas widzę na shwrm, że nawet jej nie wysłali jeszcze mendy! Minęło 7 dni, chyba, że chodziło o 7 dni roboczych. Nie wiem czy oni ją szyją dopiero, czy wysyłają konno, ale mam nadzieję, że dojdzie do końca listopada
a nie mozesz tam zadzwonić i po prostu zapytac jak to wyglada
rozumiem Cie ze sie kwurzasz..ja tez jak cos zamawiam to chce miec juz
dzis tez czekam na pakeale juz dostalam info ze bedzie u mnie dzis, tylko nie wiem kiedy
-
Mistrzyni ja głosuję na 1neczkę
Lara powodzenia! Trzymam kciuki za dużo gram szczęścia!
A ja dopiero w połowie 2 trymestru zaczęłam tyć szybko. Ale i tak mam nadzieję, że 3ci trymestr mi oszczędzi kilogramów!MistrzyniWKochamCieMisiu, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Rudasku, update
Moja przesyłka jutro zostanie przekazana kurierowi
Czyli dostanę ją w poniedziałek, co daje nam 9 dni roboczych a prawie 13 dni ogólnie!
Zamawiałam już wcześniej na shwrm.pl i nawet jak projektant podawał taki długi czas oczekiwania, to paczka była szybko. Mam nadzieję, że przynajmniej wejdę w tę sukienkę
Idę do biedry, bo nie wylezę z tego domu
-
Lara 82 wrote:Słoneczna, ja lub mój mąż podrzucamy moje zwolnienie do zakładu pracy. A oni robią z tym co trzeba, bo to oni mi pensję płacą, a potem wyrównują z ZUSem.
Możecie mnie zjeść ale ja nie chcę śniegu jak najdłużej i najlepiej jakby tej zimy go w ogóle nie było. Po pierwsze będę już całkiem uziemiona mimo, że i tak już jestem. To jeszcze będziemy mieli problemy z wyjazdem. Także może być błoto, deszcze byle nie śnieg. W tym roku dla mnie najważniejsze względy logistyczne nie estetyczne
u mnie tak nie ma bo ja mam dzialanosc i szefowa sie tym nie zajmuje- wiec bede sama wozic do zusu lub wysylac nastepne.
ja jem mleczko z tubki -
nick nieaktualnyhttp://pamietnikmamy.pl/2014/10/urlop-wychowawczy-nowelizacja-przepisow/
tutaj macie ta dokladnie wszystko o urlopie wychowawczym -
Wy wszystkie idziecie do sklepu, a ja właśnie z niego wróciłam. :p Nawet nie wiecie jak się zmeczylam. Zawsze dupe wiozlam autem, a teraz się przeszłam. Masakra, zero kondycji. Jak ja będę w tym Szczecinie po sklepach maszerowac to nie wiem
A co do pasów, to my wczoraj o mało nie mieliśmy wypadku. Jechaliśmy autostrada 120km/h i nagle wszyscy zaczęli hamować do zera. Mokro było, pedał hamulca na maksa i zatrzymaliśmy się jakies 10 cm od samochodu przed nami. Juz miałam przed oczami koguty karetek i siebie w szpitalu. Co się stresu najadlam w tamtej chwili to sobie nie wyobrażacie. Kraksa by była niezła, ale na szczęście wyszliśmy cało z tego całego zdarzenia. -
Nonto lady dobrze ze sie udalo, ja za to dzisiaj mialam taka sytuacje, 3 pasy - ja na skrajnym lewym, wyprzedzam auto obok mnie na srodkowym pasie i co? Babcia wybiegla do cholery, tamten obok zaczal hamowac a ja hamowalam tylko dlatego bo zauwazylam dojezdzajac do niego ze on hamuje, gdyby nie to to bym ja zmiotla.... Bo babci 300 m do pasow bylo daleko...
-
Hahah mówicie o takich sytacjach i o babciach :d One są the best. Kiedyś jechałam z moim tatą i babcia weszła na jezdnie nie tam gdzie pasy tylko gdzieś miała no 100m do pasów i ona sobie wolno idzie podpierając się swoją laską a mój tata zaczął hamować i zatrąbił a babcia laske pod pache i biegiem
Byliśmy w takim szoku że dopiero w domu ogarneliśmy co ta babcia zrobiła
do tej pory pamiętam tą sytuację
-
nick nieaktualnyja własnie wróciłam z wycieczki po sklepach - zmęczyłam sie przeokrutnie. Wszędzie jest juz światecznie. Az korciło mnie żeby cos kupić
jak są dodatkowe wskazania to wymaz robi sie wcześniej, natomiast jeśli wcześniej w wymazie wyjdzie paciorkowiec to nie trzeba powtarzac bo on tam juz będzie. A jak nie wyjdzie to trezb apowtórzyc w 37tc
Włąsnie wciagnęłam całą paczkę katarzynektaka miałam ochotę. No ja sie waga nie przejmuję. Mma juz dobre +13kg
LadyDi lubi tę wiadomość