Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa, ja kupię ze dwie małe butelki takiego już przygotowanego do zagrzania w razie czego, one są chyba po 200 ml. Niech stoją na wszelki...
Januszkowa wrote:Dziewczyny czy planujecie zakup mleka modyfinkowanego w razie gdyby były problemy z karmieniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Januszkowa wrote:Dziewczyny czy planujecie zakup mleka modyfinkowanego w razie gdyby były problemy z karmieniem?
Tak jak jestem przygotowana na wszystko, tak myślę że mleko zdążę kupić w razie potrzebyMam na osiedlu aptekę, Lidla niedaleko, a w nim jest mleko Hipp, no i jak coś to albo całodobowe Tesco albo apteka kilka min samochodem
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Właśnie dostałam maila że są nowe promocje Rossne w Rossmanie, kosmetyki Hipp dla mam, chusteczki Pampers i Kindi tu można obejrzeć, ale trzeba się zalogować
http://m.rossnet.pl/rossne/promocje -
Kupujecie dziewczyny torbę do wózka taką z przegródkami ?
CATH, znalazłam torbę pod Twój kolor wózka i pod fotelik samochodowy
http://allegro.pl/babyono-torba-spacerowa-do-wozka-przewijak-1420-i4809062304.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 16:43
cath lubi tę wiadomość
-
Penelope, eleganckie te torby
Ale dla mnie trochę zbyt kuferkowate
Ja mam już dawno kupiona z wyprzedaży w Biedronce za jakieś grosze, ma dużo przegródek i nawet matę do przewijania w terenie.
Penelope lubi tę wiadomość
-
Ja mam przy wózku torbę ale w niektórych opiniach użytkowników wyczytałam że jest trochę mała dlatego zastanawiam się co robić, czy kupić większą np. jak mąż będzie w soboty małego do mamy swojej zabierał na cały dzień niech by miał wszystko w jednej zamiast dawać dwie... hmmm nie wiem, w sumie dopiero o tym myślę.
-
Cześć.
Troche mnie nie bylo znowu, ale jakis gorszy czas mialamtroszke mialam dolka
nie wiem skad.
Ciesze sie ze wasze wizyty udane
Cath wózek boski! Ten kolor jest THE BEST ja zdecydowalam sie na Bebetto Silvia i bardzo ubolewam, że nie ma tej wersji kolorystycznej
Ja szperam ciagle za kolejnymi rzeczami dla misia, ale nadal zus pozostaje mi niewyplacalny w zwiazku z tym na gapieniu sie konczy....
Megg tabliczka z imieniemjest obłędna. czy moge poprosic o linka gdzie ja zamowiłaś.
megg lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam jeszcze wózka więc o torbie nie myślę, ale ja będę potrzebować dużej. Ja zawsze mam za mało miejsca w torebce, co dopiero w torbie dla dziecka
Ale torba fajna! Penelope skoro jakąś torbę masz to może nie kupuj, a nóż widelec nie trzeba będzie ci. Poszukać teraz możesz nowej, jakiś model wypatrzeć, potem tylko zamówiszPenelope lubi tę wiadomość