X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja jestem za ocieplaczem
    Ps. Baterię naładuj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:37

słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem jaką mam torbę przy wózku, ale nie chciałabym jakiejś mega wielkiej tylko pojemną :) Ciekawe czy się da :P

Mówią, że kobieta zmienną jest - kobieta w ciąży to już w ogóle!! Miałam robić spaghetti na obiad, skończyło się na sałatce greckiej i rybkę ;)

Przeszłam się na spacer i od razu mi lepiej :) Zdecydowanie potrzeba mi było dotlenienia ;)

Cath, ja zapomniałam napisać - piękny wózek, Konstancja będzie miała ekstra brykę!!

Witam się popołudniowo z kawą i ciastkami (też skorzystałam z promolki w Biedrze :P)

Penelope lubi tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no wlasnie kurcze nie wiem czy ocieplacz czy spiworek bo ten spiworek toz wyscielany jest i taki do gory przyponanyna szeleczki itd... Wczesniej chcialam spiworek a zobaczylam ocieplacz i sama nie wiem... Wiec dziewczyny zbieram opinie :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja też byłabym za ocieplaczem :) A nam się przydadzą takie rzeczy, bo nasze dzieci w spacerówkach będą właśnie jeździć w listopadzie i grudniu! Więc zima będzie już :)

iPhone Ci zaraz padnie :P

• Penelope Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, Ocieplacz też widzę można odpiąć przy górze i postawić gdyby np. wiał wiatr a w śpiworku buźka taka odkryta będzie na wiatr. Od razu jakoś tak to oczami wyobraźni widzę

bella84 lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie - większość dzieciaków w spacerowkach, ktore widuje jest przykrytych kocykami, jeszcze nie widziałam takich śpiworów ani ocieplaczy:/ warto zapytać Mamusiek doświadczonych co jest wygodniejsze :)

Asiu, fajnie, ze sie odezwalas, ktoś tu dzis juz o Ciebie pytał :)

Śmiejcie się, ale wlasnie oglądam wczorajszy odcinek na dobre i na złe :) tak mi się to wkręcilo, że szok!

AsiaSzw lubi tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm a to racje z tym wiatrem :) trafna podpowiedz :) kurcze no bede myslec i myslec :(
    No ale 2:0 dla ocieplacza :)
    A bateryja juz sie laduje:p masakra musze tego srajfona ladowac codZiennie jak nie uzywam a jak uzywam to lepiej od ladowania nie rozlaczac :p

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie dzis wylaczyl srajfon! sama nie wiem czemu i nigdy tak nie bylo
    wpadlam w panike i chcialam wyjac i wlozyc baterie ale przeciez nie da sie w i phonie..

ale wlaczyl sie pozniej

stara poczciwa nokia by sie nie psula..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:00

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja mam to samo:) tym bardziej, że na iPhonie korzystam z forum, więc bateria raz dziennie ładowana :)

Zapaliłam sobie zapachowe świeczki i pachnie mi teraz pomarańczami i cynamonem :) ale piękny wieczor :) <3

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarancza i cynamon kojarza mi sie ze zlota tequila :) akurat taka sierra antiguo usmiecha sie do mnie zza witryny i krzyczy ze jeszcze rok ! :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella aż rok? Ponoć w trakcie karmienia mozna się czegoś napić, tylko potem trzeba pokarm odciągnąć i wylać :)
    Chociaż ne wiem czy bym sie na to zdecydowała :)

• AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue bardzo mi miło :)

Bella ja zdecydowanie kupie w przyszlym roku spiworek do wózka. Mam to juz sprawdzone przy pierwszym dziecku.

Nie pamietam ktora z dziewczym robila te pompony z tiulu. Ja tez juz mam porobionych kilka, a wlasnie robie kolejny z usztywnionej tasmy po bokach cieniutkim drucikiem i robi sie super :)

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasie ja bym nie ryzykowala :) dlatego pisze ze rok :p ostatnio mezowi jak pil z moim tata whisky sie skonczyla i nie chcieli z wodka mieszac ani podobnymi to wzieli moja tequile... I ocYwiscie przekornie czy chce powachac :p nie to bym byla jakims alkoholikiem czy cos:) ale czasem raz na miesiac czy cos a zwlaszcza zima goraca kapiel, swieczki i doteko drineczek lub grzane winko .... Mmmmmm

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a która z was mówiła o wózku emaljunga z ecoskóry?

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja lubie sobie od czasu do czasu coś walnąć ;) W sumie my co sobote coś robiliśmy alkoholowego :D JAk sami w domu siedzieliśmy z mężem to piwko piliśmy albo szampana albo martini moje ukochane <3

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia rady mamy z doswiadczeniem mile widziane :) a spiworek taki tez jesienia stosujesz? Czy wtedy z kolei by sie zagrzalo dziecko? A moze powinno sie miec i ocieplacz i spiworek? Ugh, i piszesz ze sie sprawdzil a dziecko nie ma zbyt ciasno w takim jak jest w kombinezonie dodatkowo? I buzka jak wieje to nie zamarza? Czymkze taki ocieplacz tez nie osloni zbytnjo?

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja uwielbialam z kolei taki scenariusz - świeczki, wanna pełna wody i piany, jakas dobra soulowa muzyka i czerwone wino :)
    Mmmmm... rozmarzyłam się :)

• bella84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath ja :) wlasnie te akcesoria sa do niego :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope ja nie kupuję dodatkowej torby, po coś w końcu jest kosz pod wózkiem i torba dedykowana do wózia :P Z resztą.. zazwyczaj będę chodzić na spacer, a nie na tygodniowy poligon więc ze 4 pampersy, chusteczki, picie, pielucha wystarczą. Przynajmniej jak będę chodziła z wózkiem to nie będe nosiła swojej torebki :D

Bella, a ten ocieplacz na nózki nie jest od razu przy wózku? Bo przy moim jest w komplecie.

Sloneczna ja mam teraz tymczasowo Huaweia Ascenda P7 i w też w nim sie nie da wyciagnac baterii :/ porazka..

AsiaSzw zdjecia, zdjecia!! :)

• cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Cath ja :) wlasnie te akcesoria sa do niego :)
    Wiesz co moja koleżanka ma jasno beżowy z eco skóry i mówi że po zimie bardzo skóra zaczęła pękać. Tak tylko mówię bo mi się przypomniało :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ