X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja jestem za ocieplaczem
    Ps. Baterię naładuj ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 17:37

słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wiem jaką mam torbę przy wózku, ale nie chciałabym jakiejś mega wielkiej tylko pojemną :) Ciekawe czy się da :P

Mówią, że kobieta zmienną jest - kobieta w ciąży to już w ogóle!! Miałam robić spaghetti na obiad, skończyło się na sałatce greckiej i rybkę ;)

Przeszłam się na spacer i od razu mi lepiej :) Zdecydowanie potrzeba mi było dotlenienia ;)

Cath, ja zapomniałam napisać - piękny wózek, Konstancja będzie miała ekstra brykę!!

Witam się popołudniowo z kawą i ciastkami (też skorzystałam z promolki w Biedrze :P)

Penelope lubi tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm no wlasnie kurcze nie wiem czy ocieplacz czy spiworek bo ten spiworek toz wyscielany jest i taki do gory przyponanyna szeleczki itd... Wczesniej chcialam spiworek a zobaczylam ocieplacz i sama nie wiem... Wiec dziewczyny zbieram opinie :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja też byłabym za ocieplaczem :) A nam się przydadzą takie rzeczy, bo nasze dzieci w spacerówkach będą właśnie jeździć w listopadzie i grudniu! Więc zima będzie już :)

iPhone Ci zaraz padnie :P

• Penelope Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, Ocieplacz też widzę można odpiąć przy górze i postawić gdyby np. wiał wiatr a w śpiworku buźka taka odkryta będzie na wiatr. Od razu jakoś tak to oczami wyobraźni widzę

bella84 lubi tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie - większość dzieciaków w spacerowkach, ktore widuje jest przykrytych kocykami, jeszcze nie widziałam takich śpiworów ani ocieplaczy:/ warto zapytać Mamusiek doświadczonych co jest wygodniejsze :)

Asiu, fajnie, ze sie odezwalas, ktoś tu dzis juz o Ciebie pytał :)

Śmiejcie się, ale wlasnie oglądam wczorajszy odcinek na dobre i na złe :) tak mi się to wkręcilo, że szok!

AsiaSzw lubi tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm a to racje z tym wiatrem :) trafna podpowiedz :) kurcze no bede myslec i myslec :(
    No ale 2:0 dla ocieplacza :)
    A bateryja juz sie laduje:p masakra musze tego srajfona ladowac codZiennie jak nie uzywam a jak uzywam to lepiej od ladowania nie rozlaczac :p

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie dzis wylaczyl srajfon! sama nie wiem czemu i nigdy tak nie bylo
    wpadlam w panike i chcialam wyjac i wlozyc baterie ale przeciez nie da sie w i phonie..

ale wlaczyl sie pozniej

stara poczciwa nokia by sie nie psula..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:00

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja mam to samo:) tym bardziej, że na iPhonie korzystam z forum, więc bateria raz dziennie ładowana :)

Zapaliłam sobie zapachowe świeczki i pachnie mi teraz pomarańczami i cynamonem :) ale piękny wieczor :) <3

• bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarancza i cynamon kojarza mi sie ze zlota tequila :) akurat taka sierra antiguo usmiecha sie do mnie zza witryny i krzyczy ze jeszcze rok ! :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella aż rok? Ponoć w trakcie karmienia mozna się czegoś napić, tylko potem trzeba pokarm odciągnąć i wylać :)
    Chociaż ne wiem czy bym sie na to zdecydowała :)

• AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue bardzo mi miło :)

Bella ja zdecydowanie kupie w przyszlym roku spiworek do wózka. Mam to juz sprawdzone przy pierwszym dziecku.

Nie pamietam ktora z dziewczym robila te pompony z tiulu. Ja tez juz mam porobionych kilka, a wlasnie robie kolejny z usztywnionej tasmy po bokach cieniutkim drucikiem i robi sie super :)

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasie ja bym nie ryzykowala :) dlatego pisze ze rok :p ostatnio mezowi jak pil z moim tata whisky sie skonczyla i nie chcieli z wodka mieszac ani podobnymi to wzieli moja tequile... I ocYwiscie przekornie czy chce powachac :p nie to bym byla jakims alkoholikiem czy cos:) ale czasem raz na miesiac czy cos a zwlaszcza zima goraca kapiel, swieczki i doteko drineczek lub grzane winko .... Mmmmmm

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a która z was mówiła o wózku emaljunga z ecoskóry?

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja lubie sobie od czasu do czasu coś walnąć ;) W sumie my co sobote coś robiliśmy alkoholowego :D JAk sami w domu siedzieliśmy z mężem to piwko piliśmy albo szampana albo martini moje ukochane <3

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia rady mamy z doswiadczeniem mile widziane :) a spiworek taki tez jesienia stosujesz? Czy wtedy z kolei by sie zagrzalo dziecko? A moze powinno sie miec i ocieplacz i spiworek? Ugh, i piszesz ze sie sprawdzil a dziecko nie ma zbyt ciasno w takim jak jest w kombinezonie dodatkowo? I buzka jak wieje to nie zamarza? Czymkze taki ocieplacz tez nie osloni zbytnjo?

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • Sue Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, ja uwielbialam z kolei taki scenariusz - świeczki, wanna pełna wody i piany, jakas dobra soulowa muzyka i czerwone wino :)
    Mmmmm... rozmarzyłam się :)

• bella84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath ja :) wlasnie te akcesoria sa do niego :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope ja nie kupuję dodatkowej torby, po coś w końcu jest kosz pod wózkiem i torba dedykowana do wózia :P Z resztą.. zazwyczaj będę chodzić na spacer, a nie na tygodniowy poligon więc ze 4 pampersy, chusteczki, picie, pielucha wystarczą. Przynajmniej jak będę chodziła z wózkiem to nie będe nosiła swojej torebki :D

Bella, a ten ocieplacz na nózki nie jest od razu przy wózku? Bo przy moim jest w komplecie.

Sloneczna ja mam teraz tymczasowo Huaweia Ascenda P7 i w też w nim sie nie da wyciagnac baterii :/ porazka..

AsiaSzw zdjecia, zdjecia!! :)

• cath Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Cath ja :) wlasnie te akcesoria sa do niego :)
    Wiesz co moja koleżanka ma jasno beżowy z eco skóry i mówi że po zimie bardzo skóra zaczęła pękać. Tak tylko mówię bo mi się przypomniało :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 1274 1275 1276 1277 1278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ