Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nie wiem jaką mam torbę przy wózku, ale nie chciałabym jakiejś mega wielkiej tylko pojemną
Ciekawe czy się da
Mówią, że kobieta zmienną jest - kobieta w ciąży to już w ogóle!! Miałam robić spaghetti na obiad, skończyło się na sałatce greckiej i rybkę
Przeszłam się na spacer i od razu mi lepiejZdecydowanie potrzeba mi było dotlenienia
Cath, ja zapomniałam napisać - piękny wózek, Konstancja będzie miała ekstra brykę!!
Witam się popołudniowo z kawą i ciastkami (też skorzystałam z promolki w Biedrze)
Penelope lubi tę wiadomość
-
A wlasnie - większość dzieciaków w spacerowkach, ktore widuje jest przykrytych kocykami, jeszcze nie widziałam takich śpiworów ani ocieplaczy:/ warto zapytać Mamusiek doświadczonych co jest wygodniejsze
Asiu, fajnie, ze sie odezwalas, ktoś tu dzis juz o Ciebie pytał
Śmiejcie się, ale wlasnie oglądam wczorajszy odcinek na dobre i na złetak mi się to wkręcilo, że szok!
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Hmmm a to racje z tym wiatrem
trafna podpowiedz
kurcze no bede myslec i myslec
No ale 2:0 dla ocieplacza
A bateryja juz sie laduje:p masakra musze tego srajfona ladowac codZiennie jak nie uzywam a jak uzywam to lepiej od ladowania nie rozlaczac :pPenelope lubi tę wiadomość
-
a mi sie dzis wylaczyl srajfon! sama nie wiem czemu i nigdy tak nie bylo
wpadlam w panike i chcialam wyjac i wlozyc baterie ale przeciez nie da sie w i phonie..
ale wlaczyl sie pozniej
stara poczciwa nokia by sie nie psula..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 18:00
-
Sue bardzo mi miło
Bella ja zdecydowanie kupie w przyszlym roku spiworek do wózka. Mam to juz sprawdzone przy pierwszym dziecku.
Nie pamietam ktora z dziewczym robila te pompony z tiulu. Ja tez juz mam porobionych kilka, a wlasnie robie kolejny z usztywnionej tasmy po bokach cieniutkim drucikiem i robi sie superPenelope lubi tę wiadomość
-
No wlasie ja bym nie ryzykowala
dlatego pisze ze rok :p ostatnio mezowi jak pil z moim tata whisky sie skonczyla i nie chcieli z wodka mieszac ani podobnymi to wzieli moja tequile... I ocYwiscie przekornie czy chce powachac :p nie to bym byla jakims alkoholikiem czy cos:) ale czasem raz na miesiac czy cos a zwlaszcza zima goraca kapiel, swieczki i doteko drineczek lub grzane winko .... Mmmmmm
-
Asia rady mamy z doswiadczeniem mile widziane
a spiworek taki tez jesienia stosujesz? Czy wtedy z kolei by sie zagrzalo dziecko? A moze powinno sie miec i ocieplacz i spiworek? Ugh, i piszesz ze sie sprawdzil a dziecko nie ma zbyt ciasno w takim jak jest w kombinezonie dodatkowo? I buzka jak wieje to nie zamarza? Czymkze taki ocieplacz tez nie osloni zbytnjo?
-
nick nieaktualnyPenelope ja nie kupuję dodatkowej torby, po coś w końcu jest kosz pod wózkiem i torba dedykowana do wózia
Z resztą.. zazwyczaj będę chodzić na spacer, a nie na tygodniowy poligon więc ze 4 pampersy, chusteczki, picie, pielucha wystarczą. Przynajmniej jak będę chodziła z wózkiem to nie będe nosiła swojej torebki
Bella, a ten ocieplacz na nózki nie jest od razu przy wózku? Bo przy moim jest w komplecie.
Sloneczna ja mam teraz tymczasowo Huaweia Ascenda P7 i w też w nim sie nie da wyciagnac bateriiporazka..
AsiaSzw zdjecia, zdjecia!!Penelope lubi tę wiadomość