Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaSzw wrote:Gosiak a wiesz ze te wiaderka do kapieli mozna kupic u nas w Gdyni gdzieś. Musze to obczaic konkretniej bo w przyszly wtorek bede w Gdyni i chcę odrazu nabyć
bez przesyłki
-
AsiaSzw wrote:A w tej aptece sa one tansze niz na allegro. My gdzie mamy apteke gemini prócz przymorza ul, Jagiellonskiej?
-
kasia, a czy ten enfamil nie jest przypadkiem dla dzieci z alergią? Nie jest dostępne jak inne w każdym markecie tylko przepisywane przez lekarza i zamówienia w aptece. Tak jest tu w UK z tym mlekiem. Pamiętam bo jedna dziewczyna pisała że jej mała ma uczulenie czy skazę (nie znam się)i pisała że teraz ma mleko za darmo i ma sporą oszczędność bo na receptę od lekarza i tą nazwę podawała.kasia_1988 wrote:jak czytałam o mm to fajne opinie zbiera enfamil. Było one polecane na listopadówkach i grudniówkach ...
-
nick nieaktualny
-
Angelcia...gdzie jestes!!!
ZA Twoja namową pojechalam do Biedry po cistka
nakupiłam pol koszyka:)
do tego Dady- 156 sztuk za 49.90
i zestaw do mycia- płyn, zel i mydło o zapachu grzanego winaaaaahhhhhhhh ale cudnie pachnie:)
LadyDi, Penelope, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość
-
LadyDi wrote:o zapachu grzanego wina? Matko bosko, tego jeszcze nie słyszałam
Nooo.....czuć troche wino, troche taki korzenny zapachprzyjemne bardzo
jest jeszcze o zapachu swiatecznych ciasteczek i pomaranczy z czekolada -
Penelope wrote:kasia, a czy ten enfamil nie jest przypadkiem dla dzieci z alergią? Nie jest dostępne jak inne w każdym markecie tylko przepisywane przez lekarza i zamówienia w aptece. Tak jest tu w UK z tym mlekiem. Pamiętam bo jedna dziewczyna pisała że jej mała ma uczulenie czy skazę (nie znam się)i pisała że teraz ma mleko za darmo i ma sporą oszczędność bo na receptę od lekarza i tą nazwę podawała.
Sa i jedne i drugie.... ale dziewczyny pisaly ze w rosmanie je mozna dostac tzn te bez recepty... czytalam o nich na innym forum gdzie jedna z mam uzywala tego mleka i przeszla tez przez bebilon i hipp i mowila ze to sie najlepiej sprawdzilo...Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Gosiak w niektórych miastach rodziny wielodzietne nie muszą płacić za bilety autobusowe, kurde.. a co z tymi mobilnymi we wlasnym zakresie?!
-
angelcia wrote:Rudasek o nie!! To nie moja wina!! To wszystko wina Atakasobiejedna
ale skoro juz tyle kupilas... poczęstuj
Jeszcze w biedronce są te zapachy coś ala bris mini spray cynamonowy
Angelciu Kochanam, przepraszam, myslalam ze to TY
wpadaj...kupiłam cała szuflade, do wybory do kolorupoczestuje